Pardon yazıyormuş ben en alta bakmışım şimdi araştırıcamBu bahsettiğim markette bim. üzerinde ürünler yazıyor altında da iyi günler yine bekleriz o fiş değil mi ?
çok teşekkür ederimoncelikle cok masum geldiniz sebze sorunca yere bakti flan güldüm biraz masumlugnuza:))
simdi size sunu diyeyim bi urun alip fisi alin bi sure sora tekrar gidin ve urunu yanlis alip iade atcegnizi soleyin ama mutlaka o cocuk olsun iade fisinde tel nonuz yazar egerki cocugun gönlü varsa arar iste tatliya baglanmis olur
Haklısınız tamamen benim körlüğümEvet bizimkide bimdi kasiyerin terbiyesiz tutumunu şikayet etmiştik fişte adı soyadı vardı üstelik ama kaldırmış olabilirler mi o uygulamayı?
Ayrıldım baya olduSizin sevgiliniz yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki konunuz vardı mutlu değilim tarzı. Ayrıldınız mı ondan, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
simdi siz bu şekil diyince eski konulara baktimda masallahhhhhhh baya sevgili varmisSizin sevgiliniz yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki konunuz vardı mutlu değilim tarzı. Ayrıldınız mı ondan, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
Hakkınızda hayırlısı olsunHaklısınız tamamen benim körlüğümşimdi baktım yazıyormuş ben direk en aşağıya baktım, hemen araştırıcam çok sağolun
Ya umarım dediğiniz gibidirYaa ne güzel anlatmıssınız, ne masum ilk zamanlar, o heyecanlar falan...
Bence size kaçamak bakıs falan attıysa kesin o da hoşlanmıştır. ama yukarıda baska bir arkadasın dedigi gibi üstlerinden korktugu icin ve is kuralları geregi adım atmasında sorunu olabilir. Bu durumda ilk adımı atma görevi size düsüyor. Aşkınızın pesinden gidin; sonuc iyi veya kötü, pisman olmazsınız. :)
Ayrıldım baya oldu
Evet çok sevgilim oldu, neden ?simdi siz bu şekil diyince eski konulara baktimda masallahhhhhhh baya sevgili var bircok kisiyle yakinlasmam oldu bilmem ne simdi bi sasirdim
Katiliyorum ne olup olmadığı belli olmayan birine hemen tutulmak pek olmayabilir az sorup sorusturun durum el veriyorsasevgilisi olup olmadığını bilmeden birini “düşürme” planı yapmak bana etik gelmiyor. önce sevgilisi olup olmadığını öğrenin, nasıl yaparsanız artık.
simdi siz bu şekil diyince eski konulara baktimda masallahhhhhhh baya sevgili var bircok kisiyle yakinlasmam oldu bilmem ne simdi bi sasirdim
Masumluğu buna göre değerlendiriyorsanız sizin tercihiniz ama hayatıma bir çok insan girmiş ve yakınlaşmış olabilirim bu da benim tercihim ve masum olmadığımı veya masumca hoşlanmadığım anlamına gelmezkonu sahibi sizin eski konulariniza bi göz atimda gözlerim kör oldu resmen bircok kisiyle yakinlasmam oldu zevk alamiyorum karsiliksiz sevmek hoslanti baya baya konular var hic dusundugum kadar masum degilmissiniz kusura bakmayin lafimi geri aliyorumm
konu sahibinin dusurme plani yaptigini sanmiyorum hoslanmis masumca ki ayrica siz birinden hoslanip bakisinca önce sevgilisi oldugnumu ogrenip sora bakisayim diye dusundunuz acaba merak etim.
düsürmek lafiniz cok yanlis onu dmek istedimbakışmak ayrı, dikkatini çekmek için markete gitmek vs ayrı. konudan farklı şeyler anlamışız. sevgilim yokken ben de tabi ki gözüme hoş gelen insanlara bakardım genelde bir mekanda olurdu bu ve tanışırdım ama onu görmek için gitmek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak benim için bir ileri seviye ve evet önce hayatında biri var mı yok mu emin olmam gerekir. merakınız geçti mi?
üyelerin eski konularina nerden bakiuoruzMasumluğu buna göre değerlendiriyorsanız sizin tercihiniz ama hayatıma bir çok insan girmiş ve yakınlaşmış olabilirim bu da benim tercihim ve masum olmadığımı veya masumca hoşlanmadığım anlamına gelmez
24 yasindayim bircok kisiyle yakinlasdim zevk alamiyorum tarzinda en az 10 konunuz var. yani 24 yasinda bekar bi insanin bukadar zevk pesine dusmesine sasirdim birazMasumluğu buna göre değerlendiriyorsanız sizin tercihiniz ama hayatıma bir çok insan girmiş ve yakınlaşmış olabilirim bu da benim tercihim ve masum olmadığımı veya masumca hoşlanmadığım anlamına gelmez
düsürmek lafiniz cok yanlis onu dmek istedim
konu sahibinin profiline gir yukari tarafta konular bolumunde 2.secenege bas cikiyorüyelerin eski konularina nerden bakiuoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?