Markette çalışan çocuk

Sizin sevgiliniz yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki konunuz vardı mutlu değilim tarzı. Ayrıldınız mı ondan, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?

Bu bahsettiğim markette bim. üzerinde ürünler yazıyor altında da iyi günler yine bekleriz o fiş değil mi ?
Pardon yazıyormuş ben en alta bakmışım şimdi araştırıcam
çok teşekkür ederim bu çocuğun hiç kasaya geçtiğini görmedim arkadaşım geçiyo dedi ama inşallah denk getirebilirim bunu

Yaa ne güzel anlatmıssınız, ne masum ilk zamanlar, o heyecanlar falan...

Bence size kaçamak bakıs falan attıysa kesin o da hoşlanmıştır. ama yukarıda baska bir arkadasın dedigi gibi üstlerinden korktugu icin ve is kuralları geregi adım atmasında sorunu olabilir. Bu durumda ilk adımı atma görevi size düsüyor. Aşkınızın pesinden gidin; sonuc iyi veya kötü, pisman olmazsınız. :)

Evet bizimkide bimdi kasiyerin terbiyesiz tutumunu şikayet etmiştik fişte adı soyadı vardı üstelik ama kaldırmış olabilirler mi o uygulamayı?
Haklısınız tamamen benim körlüğüm şimdi baktım yazıyormuş ben direk en aşağıya baktım, hemen araştırıcam çok sağolun

Sizin sevgiliniz yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki konunuz vardı mutlu değilim tarzı. Ayrıldınız mı ondan, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
simdi siz bu şekil diyince eski konulara baktimda masallahhhhhhh baya sevgili varmis

Son düzenleme:
Ya umarım dediğiniz gibidir Atmayı da düşünüyorum cesaret edebilirsem ama nasıl bir adım atabilirim onu bilmiyorum :)

konu sahibi sizin eski konulariniza bi göz atimda gözlerim kör oldu resmen bircok kisiyle yakinlasmam oldu zevk alamiyorum karsiliksiz sevmek hoslanti baya baya konular var hic dusundugum kadar masum degilmissiniz kusura bakmayin lafimi geri aliyorumm

Ayrıldım baya oldu

Ha doğru hatırlıyormuşum yani, ben yakın zamanda gördüm gibi hatırlıyorum konuyu ama belki de hafızam yanıltmıştır neyse. Çok "baya" değilse yani ben kendinizi biraz nadasa bırakmanızı tavsiye ederim. Boşluktan herkesten kolay etkilenilebiliyor ama uzun vadede sizi yıpratır bu, sağlıklı ilişkiler kuramazsınız.

Benim bir arkadaşım markette çalışan bi çocukla tanisip evlenmislerdi.ama birbrleriyle önce bakisiyorlardı sonra arkadaşım numarasını kağıda yazp çocuğa vermişti böyle başlamıştı

simdi siz bu şekil diyince eski konulara baktimda masallahhhhhhh baya sevgili var bircok kisiyle yakinlasmam oldu bilmem ne simdi bi sasirdim
Masumluğu buna göre değerlendiriyorsanız sizin tercihiniz ama hayatıma bir çok insan girmiş ve yakınlaşmış olabilirim bu da benim tercihim ve masum olmadığımı veya masumca hoşlanmadığım anlamına gelmez

konu sahibinin dusurme plani yaptigini sanmiyorum hoslanmis masumca ki ayrica siz birinden hoslanip bakisinca önce sevgilisi oldugnumu ogrenip sora bakisayim diye dusundunuz acaba merak etim.

bakışmak ayrı, dikkatini çekmek için markete gitmek vs ayrı. konudan farklı şeyler anlamışız. sevgilim yokken ben de tabi ki gözüme hoş gelen insanlara bakardım genelde bir mekanda olurdu bu ve tanışırdım ama onu görmek için gitmek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak benim için bir ileri seviye ve evet önce hayatında biri var mı yok mu emin olmam gerekir. merakınız geçti mi?

düsürmek lafiniz cok yanlis onu dmek istedim

24 yasindayim bircok kisiyle yakinlasdim zevk alamiyorum tarzinda en az 10 konunuz var. yani 24 yasinda bekar bi insanin bukadar zevk pesine dusmesine sasirdim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…