Markette çalışan çocuk

Astoria seni ve konularını biliyorum tanıyorum ve kötü niyetle yazmadığını biliyorum. Bu yüzden açıklama gereği duyuyorum. Yaklaşık 6 Aydır aklımda aynı kişi var zaten konularımın çoğu onunla ilgili ve onunla olmayacağını anlayınca da başkalarına şans vermek istedim, zaten bir kişiye o da boşluktandı ama ama tabi onunla da olmadı ve bu kişiye karşı da bişeyler hissettim ve bunun boşluktan olduğunu düşünmüyorum

niyetiniz onu demekse diyemediniz ama olsun. yanlış olduğunu da düşünmüyorum, orada da tırnak içinde yazmışım zaten. konuya odaklanın bence siz iyi forumlar.
cnm sen ne diyosun ya ben sana bi insanin birinden hoslanirken sevgilisi olup olmadgini o an dusunemez diyorum siz düsürmek fln ne sacmaliyosunuz ??

24 yasindayim bircok kisiyle yakinlasdim zevk alamiyorum tarzinda en az 10 konunuz var. yani 24 yasinda bekar bi insanin bukadar zevk pesine dusmesine sasirdim biraz
Sadece bir konum zevk alamamakla ilgili. Cinselliğe de normal bakan bir insanım ve anormal olduğunu düşünmüyorum

Yok elbette kötü niyetle yazmadım, konularınıza bakanlar olmuş şimdi cidden üzüldüm o niyetle yazmamıştım; ben bakmadım bile hatta konular kapatılabiliyor ya artık. Hafızam yanıltmış olabilir diye düşündüm, cidden iyi niyetli de bir öneriydi. Umarım değildir yani uzun vadede sizi yıpratır, kardeşim de benzer bir durumdan geçiyor ve çok yıprandı. Bu markette çalışan çocuğu beğenme işi bana platonik geldiği için bu yorumu yaptım yani saplantı haline gelmesin, yıpratmasın diye.

Çok teşekkür ederim yok doğru hatırlıyorsunuz , ama o uzun süren platoniklikten sonra akıllandım olmazsa olmaz modundayım :)

Yalnız şu an ne yapabilirim başka ? Anlam çıkarmaya çalışmam normal çünkü o da baktı ve merak ediyorum

Yalnız şu an ne yapabilirim başka ? Anlam çıkarmaya çalışmam normal çünkü o da baktı ve merak ediyorum

e o zaman devam edin ben size yasak falan mı dedim? kendi düşüncemi yazdım geçtim. sizinle zaten aynı düşünüyor olsak bu konu açılmazdı, farklı düşünüyorsak neden bu kadar üzerinde duruyorsunuz başka yorumları değerlendirin.

Yok öyle demek istemedim tabiki düşüncenizi yazabilirsiniz ama başka yapabileceğim bişey yok şu an. Zaten o yüzden soruyorum acaba sürekli gitmek yerine bir adım atıp olmazsa bıraksam mı diye

Hanımlar biraz sakin olsak mı acaba?

Hanımlar biraz sakin olsak mı acaba?

valla ben birine çıkıp “ne saçmalıyösünüüzz” desem süresiz banlanırdım herhalde yine de vardır herhalde bunun da bir ölçütü. :)

Valla basta "aa ne kadar tatlı ve sevımlı bı arkadas" dıye dusunurken sızı, konuların ıcerıgıne baktıkca şıpsevdi olduguna karar verdım. Bır cok ılıskın olmuş hem ılk adımlar sızden bılemedım bu ılıskı olsada ne kadar sürer. Karsıdakı kısıde en ufak harekette bıle hemen hoslanabılıyosunuz bıraz basit buldum acıkcası.

Bizim bir tanıdık cocugun yaka kartından ısmını soyısmını bulup faceden eklemıs tanısmıs ve hatta evlendı ama bence bır erkegın pesınden kosmak dogru degıl sonra bı yerlerıyle dusunmeye baslıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…