Markette çalışan çocuk

Basit buldunuz ? Siz ve yukarda yazan bir arkadaş için söylüyorum. birincisi yaptığınızın birinin geçmişini kurcalayıp herkesin içinde yüzüne vurmaktan farkı yok. İkincisi bir çok ilişki yaşamış olabilirim hayatıma da bi çok kişi girmiş olabilir. Bu yaşadıklarımın duygularımın boş olduğunu göstermez. Ayrıca sizi hiç alakadar etmez.

Allam yarabbim herkes ahlak bekçisi

Bekaret, kürtaj konularında "biz gadınız" diye bas bas bağırıyorsunuz

Şimdi çok sevgilisi olmuşmuş

Size ne

İsterse 15 tane olur

İsterse ayrıldıktan 0.3 sn sonra birini bulur isterse 13 yıl sonra

Her şey de sizin kafanızdaki ölçüte uymak zorunda zaten

Kek mi yapıyoruz burada

Teşekkür ederim anlayabildiğiniz için

Canım sana güzel birşey anlatayım
Eşim markette çalılıyordu bende senin gibi hoşlanan bir müşteriyim her gidiş gelişimde ikimizde gözlerimizi alamıyorduk birbirimizden ama onlar mecbur mesafeli olmak zorunda seviyor hissediyorum ama adam bir türlü adım atamıyor konuşamıyor annemin kredi kartından soyadımı biliyor adımı bilmiyor sosyal medyadan takip için sadece soy adımdan aramış beni bulamamış bir sene böyle geçti ben dayanamadım artık marketin fişinden adını soyadını öğrendim faceden takip isteği attım bu hemen kabul etti bir iki gün sonra msj attı konuştuk merhaba nasılsın falan sonra ablam iş için başvuru yaptı referans kendisini yazdı ordan ablamın numarasını almış bende onun numarasını kaydettim neyse bu ablamı aradı herkes biliyor aramızdaki adı konmamış ilişkiyi ablam koşa koşa telefonu bana verdi o arıyor dedi açtım sohbet ettik biraz sonra ben kendimden msj attım ona ilanı aşk ettim o sene nişanlandık bir sene sonra evlendik 7 yıldır evliyiz çok şükür
Yani demem o ki onlar mesafeli olmak zorunda sen iki güne bir uğra tavrına bak hoşlandıysa belli eder anlarsın zaten ve onun kasası olduğundan emin ol fişte adı soyadı yazar ordan eklersin sosyal medyada

Valla cin gibisiniz maşallah

Ya ne kadar güzel bir hikaye Umarım hep mutlu olursunuz. Maşallah size.Benim hikayem de böyle güzel olur inşallah
Artık gitmeye devam edip adını öğrenmeye çalışacağım bende

Ya ne kadar güzel bir hikaye ☺ Umarım hep mutlu olursunuz. Maşallah size.Benim hikayem de böyle güzel olur inşallah ☺
Artık gitmeye devam edip adını öğrenmeye çalışacağım bende
Aynen tatlım zaten hissedersin senden hoşlandığını falan adını öğren bak sosyal medyadan

Bende onu dıyorum şıpsevdi bi kişiliğin olduğu için buda boş çıkar. Sonra yıne bir konu ayrıca gecmısını karıstrmadım dıger uyeler yazmıs bı göz atıverdım. Yoksa ne tatlı dıye dusunmustüm basta neyse banane bol sans.

Çok çabuk aşık oluyorsun daha 1 ay önce başkasi için yanıp tutusurken şimdi kasiyer çıktı. Geçici ilişkilerin peşindeysen ve sevgilisi olduğununu bile bilmedigin birine bulaşma bence.

14-15 yaşlarındayken ben de pazarcının çırağından, merketteki kasiyerden, sipariş getiren kuryeden, bakkala ürün veren plasiyerden falan hoşlanırdım. O zaman hoşlanmak nedir, nasıl olur bilmezdim çünkü. Hormonlarım bedenimi ele geçirmişti. Birkaç sene sürdü, sonra öğrendim hoşlanmanın, aşkın, ilişkinin böyle bir şey olmadığını, paylaşım olmadan etkilenme olmayacağını. Siz biraz geç kalmamış mısınız?

Ayyy en guzel zamanlar bekarken bende boyleydim. Cok guzel en guzel duygular bu zmanlar iste

Yanlış okudunuz herhalde ya da anlamadınız. Birisini beğenip tanımak isteyebiliriz bunda anormal bişey yok. İlişkim olsun da demiyorum Sadece tanımak istiyorum . Beğenirsin tanımak istersin bu böyledir ?

önce sevgilisi olup olmadığını öğrenin yoksa
adımı siz atın derim, kimin söylediği önemli değil ne istediğinden emin ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…