Bunun bir sonraki aşaması, gaipten oksurmeye baslamaniz olabilirMerhaba Kızlar, panik Atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:), sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Her ikiniz de maskeliymişsiniz. Damlacık yoluyla bulaştığı için size bulaşma riski yok. Getirdiğiniz ürünler için de evde gereğini yapmışsınızdır diye düşünüyorumMerhaba Kızlar, panik Atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:), sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Yerli yersiz öksürme bana da oluyor.cift maskenin koruyuculuğuna çok inanıyorum..Merhaba Kızlar, panik Atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:), sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Yerli yersiz öksürme bana da oluyor.cift maskenin koruyuculuğuna çok inanıyorum..
:) evet her ne kadar aynı şeyi düşünsemde sonuçta orada ekmeğini kovalıyor diye kendimi yatıştırdım, belki başka bir rahatsızlığı vardır diye “ hasta mısınız ? Diye sordum , aşıdan sonra öksürük başladı dedi cocukcagız.. ne denebilirki belki üşüttü, belki corona , belki aşı yan etkisi ... toplum olarak paranoya durumumuz ne olacak bilmiyorum ..Öksüren insanlardan ben de huylaniyorum ozellikle yanimdan gecerken oksurunce ensesine saglam bir tane yapiştirasim geliyor bu dusunceye engel olamiyorum.
Ama cokta kaygilanmiyorum kenarda biri oksurdu diye hastalik bulaşacak olsa simdiye kadar 5272726 kere hasta olmaniz lazimdi. Maske takiyoruz her zaman.
Ben de surekli hapsiriyorum, surekli yuzum gözüm şiş, geniz akintim var ve hasta gibi konusuyorum, millet de hayirdir diyor haliyle alerjiden valla alerjiden arkadas raad birakin beni:) evet her ne kadar aynı şeyi düşünsemde sonuçta orada ekmeğini kovalıyor diye kendimi yatıştırdım, belki başka bir rahatsızlığı vardır diye “ hasta mısınız ? Diye sordum , aşıdan sonra öksürük başladı dedi cocukcagız.. ne denebilirki belki üşüttü, belki corona , belki aşı yan etkisi ... toplum olarak paranoya durumumuz ne olacak bilmiyorum ..
.geçen hafta metrobüste tükürüğüm boğazıma kaçtı allahım öksürmemeye de çalışıyorum sonra tutamadım kendimi az kalsın boğuluyodummillet beni ayaklı covid sanmamıştır inşallah sadece tükürüğümde boğuluyodum
Bana bu kadar paranoyaklik fazla geliyor. Çalışmıyor musunuz ogle yemegine dışarı çıkmıyor musunuz ne bileyim işe gidip gelirken servis kullanmıyor musunuz.. Pandeminin başından beri bu şekilde olunca bizim gibi çoğunluk markette maskeli görevliden covid bulaşti mi endişesi bana biraz gereksiz geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?