Markette öksüren kasiyer arkadaş ..

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.435
1.590
333
Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?

Son düzenleme:
Ürün aldıysanız zaten onları geçirirken falan da dokunmuştur, korona ise bulaş riski olabilir yani kim buradan nasıl bir yorumda bulunabilir ki? Yüzdelik ölçümü yapılabilecek bir şey değil. Her öksüren hasta diye bir şey de yok belki sadece boğazı kurumuştur.

Evet gelir gelmez ürünleri ve kendimi yıkadım .. belki başına böyle bir deneyim gelmiş olan vardır diye fikir almak istedim , teşekkür ederim hepinize

Bunun bir sonraki aşaması, gaipten oksurmeye baslamaniz olabilir dusunmeyin dusundukce kendinizi hasta edersiniz veya gercek olmayan belirtilerde bulursunuz kendinizi. Kimse olursun olmazsin diyemez, belki olursunuz ama o arkadastan degil hiç ummadığınz yerden bulasmistir, ya da olmazsiniz halbuki sizin yerinize baskasi olsa bulunduğunuz ortam ve mekandan etkilenip olabilir. Bunun keske cok dumduk bir matematigi olsa ama yok

Her ikiniz de maskeliymişsiniz. Damlacık yoluyla bulaştığı için size bulaşma riski yok. Getirdiğiniz ürünler için de evde gereğini yapmışsınızdır diye düşünüyorum

Yerli yersiz öksürme bana da oluyor.cift maskenin koruyuculuğuna çok inanıyorum..

Yerli yersiz öksürme bana da oluyor.cift maskenin koruyuculuğuna çok inanıyorum..

Evet ,ben de virüsle hiç karşılaşmamış olmamız imkansız ama sürekli el yıkama ve maske gerçekten önleyici diye düşünüyorum .. hatta artan vakalarda da maskeyi mesafeyi unutma olayını sebep görüyorum ...

Öksüren insanlardan ben de huylaniyorum ozellikle yanimdan gecerken oksurunce ensesine saglam bir tane yapiştirasim geliyor bu dusunceye engel olamiyorum.
Ama cokta kaygilanmiyorum kenarda biri oksurdu diye hastalik bulaşacak olsa simdiye kadar 5272726 kere hasta olmaniz lazimdi. Maske takiyoruz her zaman.

:) evet her ne kadar aynı şeyi düşünsemde sonuçta orada ekmeğini kovalıyor diye kendimi yatıştırdım, belki başka bir rahatsızlığı vardır diye “ hasta mısınız ? Diye sordum , aşıdan sonra öksürük başladı dedi cocukcagız.. ne denebilirki belki üşüttü, belki corona , belki aşı yan etkisi ... toplum olarak paranoya durumumuz ne olacak bilmiyorum ..

Ben de surekli hapsiriyorum, surekli yuzum gözüm şiş, geniz akintim var ve hasta gibi konusuyorum, millet de hayirdir diyor haliyle alerjiden valla alerjiden arkadas raad birakin beni

.
Benim gibi eve gidip forumlara yazmışlardır :)))

Bana bu kadar paranoyaklik fazla geliyor. Çalışmıyor musunuz ogle yemegine dışarı çıkmıyor musunuz ne bileyim işe gidip gelirken servis kullanmıyor musunuz.. Pandeminin başından beri bu şekilde olunca bizim gibi çoğunluk markette maskeli görevliden covid bulaşti mi endişesi bana biraz gereksiz geliyor..

Evet çok haklısınız , olması gereken sizin dediğiniz ve çoğunluğun yaşadığı , sadece benim özel bir psikolojik durumum var bu sebeple biraz daha fazla takıntılıyım , inanın bunu da yaşamayan anlamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…