- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
Ya inanın neye göre bulaştığı belli değil.cok yakın iki arkadaşımın eşleri kovit oldu.ayni yatakta yatmalarina rağmen bulasmadi.sans mi bünye meselesimi bilmiyorum ama öyle hemen bulasmiyor benceDalga geçmeden cevap yazanlara konu sahibi adına teşekkür etmek istedim. Panik atak hastaları için o öksürüğün kaç gece uyutmadığını yine panikler bilir. Ben buraya yazdığımda dalga konusu olmuştum benzer bir konuda. Siz şanslısınız, ne güzel cevap vermişler :)
Bu arada ben de çok 14 gün saydım böyle olayların üstüne, bence uzun süre maskesiz bir arada olmak gerekiyor bulaşması için. İçiniz rahat olsun, hiç bir şey olmayacak.
Eşim covid pozitif ben 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve şuan başımın ağrısından uyuyamayıp buralarda geziyorum.Hayatı bu kadar önemsemeyin.Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Her oksurenden kaçacak miyiz ki ? Adam hasta hasta çalışmak zorunda bide sizin gibilerle uğraşacak. Bende 2 ay boyunca oksurdum minibüste kendimi tutmaya çalışmaktan çenem agriyodu millet covid oldugumu zanneder diye.Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Arkadasim dis hekimi. Gunde kac hastaya bakiyor. Malum hastalarda maske olmuyo. Bulasmadi su ana kadar şükürMerhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Her öksüren korona diye bi kural mo var ? Abartmasak mı ?Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Üffff yok veremEvet gelir gelmez ürünleri ve kendimi yıkadım .. belki başına böyle bir deneyim gelmiş olan vardır diye fikir almak istedim , teşekkür ederim hepinize
Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Covid o kadar kolay bulaşmıyor.
Astım hastasıyım. Bende korkuyorum. Otobüste falan boş koltuk dahi olsa oturamıyorum. Öksürürüm insanlar rahatsız olur diye.Artık dışarda öksürmeye de korkuyoruz
Valla canım senin yerinde olsam kendime eziyet etmem sonucta korona değilsin hastalığın belli.rahatsiz olan gitsin başka koltukta otursunAstım hastasıyım. Bende korkuyorum. Otobüste falan boş koltuk dahi olsa oturamıyorum. Öksürürüm insanlar rahatsız olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?