kızlar mrb sonunda yumurta takıbım bıttı 2 yumurtam varmış ısteneılen boyutlarda bugn gece 3 te catlatma ıgnesı vurulcak ve persembe asılamam yapılcak ınsallahhhhh..sızlere sunu sormak ıstıryoum doktorum aşılamaya hafıf sıkışık gel dedıı cok dgl ama bıraz sıkış dedıı.bunu nıye deıd anlamadım ppersembe gıdınce sorcam ama aranızda benım gıbı olan varmı
kızlar mrb sonunda yumurta takıbım bıttı 2 yumurtam varmış ısteneılen boyutlarda bugn gece 3 te catlatma ıgnesı vurulcak ve persembe asılamam yapılcak ınsallahhhhh..sızlere sunu sormak ıstıryoum doktorum aşılamaya hafıf sıkışık gel dedıı cok dgl ama bıraz sıkış dedıı.bunu nıye deıd anlamadım ppersembe gıdınce sorcam ama aranızda benım gıbı olan varmı
bende mart 20 de 2.aşılamaı olmuştum nisan 4de adet gördüm 5de gece bitti 2gün sürdü bugünde aklıma takıldı dr gittim kan vermek gemde kis oluşmuşmu baksınlar diye hemşireye anlattım 2 gün adet gördüm normalde 5gün olurdum diye kan istemeden beni ultrasyona aldılar kis oluşmamış dediler kan vermeme gerek varmı dedim yok dedi hamile olsam sence ultrasyonda çıkardı demi kan vermedim ya aklıma takıldı.bide sen 2 gün az bi kanaman olmuş ya çokmu az oldun damla şeklindemi oldun
Banada idrara sıkışık gel demişti DR.kızlar mrb sonunda yumurta takıbım bıttı 2 yumurtam varmış ısteneılen boyutlarda bugn gece 3 te catlatma ıgnesı vurulcak ve persembe asılamam yapılcak ınsallahhhhh..sızlere sunu sormak ıstıryoum doktorum aşılamaya hafıf sıkışık gel dedıı cok dgl ama bıraz sıkış dedıı.bunu nıye deıd anlamadım ppersembe gıdınce sorcam ama aranızda benım gıbı olan varmı
canım aynı kanamayı bende yasadım allahtan umıt kesılmez ıste bende su an hamıleyım senı cok tebrık edıyorum hayırlısıyla kucagımıza alacagımız gunlerıde goruruz ıns
Cokk cokk tebriklerr:) Bu resmen mucize yahuu ne güzel sürpriz yapmış bebisler:) Darısı hepimizin basına kızlarr:))
saol canım darısı basına ben budün gittim keseleri gördük yani seninde görülebilirdi ama görülmeyede bilir en iisi kan testi tabiki içinde kalmasın yinede yaptır canım öyle damla gibide değildi sadece normalden azdı yani
teşekkürler evet sürpriz oldu amin inşallah
Canımm tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minişleri.
Canım peki Aşılama adetin kaçıncı gün oldu?
Hangi iğneyi ne dozda kullanmıştın?
Kaç yumurta vardı?
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama yapıldı?
Spermler yıkandımı?
Aşılama sonrası yani işlemden hemen sonra ne kadar yatmıştın?
Aşılama sonrası ilk günden itibaren belirtilerin varmıydı?
Çok soru sordum ama müsayit olduğunda cevaplarsan çok sevinirim.
Neden süpriz oldu?Test negatifmi çıkmıştı ki?Yada kanamanmı vardı?
Canım çok teşekkür ederim.canım teşekkür ederim
ben 1 martta adet oldum 6 gün sürdü 15 martta aşılama oldum
klomen kullandım ben birde çatlatma iğnesi bir kez ovitrelle
1 yumurta vardı ama bi tane daha vardı ama daha küçüktü birinden
1 gün sonra yapıldı canım yani 13 martta akşam vurdurdum 15 martta aşılama oldum
evet tabiki yıkandı canım
işlemden sonra yarım saat kadar yattım
canım ben aşılamadan 3 gün sonra cok hastalandım karaciğerde enfeksiyon olmuşdu o yüzden 15 gün hastanede yattım o yüzden belirtileri felan pek anlamadım
yeterince acık olmuşdur umarım canım bunlar bahane RABBİM OL DEDİKTEN SONRA
canım bi kaç sayfa öncesinde yazmışdım yaşadıklarımı uzun oldugundan tekrar yazmak zor oluyor canım ya
Çok sevindim CNm. Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin:)))
kızlar şimdi tahlil sonucunu öğrendik aradık 197 küsürlerdeymiş çok mutlu oldum anlatamam okadar heyecanlandımki kızla konuşamadım sonucun çok iyi dedi....rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallah çünkü gelene kadar çok acılar çektik....
kızlar şimdi tahlil sonucunu öğrendik aradık 197 küsürlerdeymiş çok mutlu oldum anlatamam okadar heyecanlandımki kızla konuşamadım sonucun çok iyi dedi....rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallah çünkü gelene kadar çok acılar çektik....
Kizlar bugün sabah saat 11:00 de çatlatma iğnesi yapıldı.Yarında sabah 11 de asilamam yapılacak ve persembe günüde tatile türkiyeye gideceğiz kardesimin düğünü var.Yani çarsamba asılama persembe uçak yolculuğu sizce kötü olurmu?
bence hiç birşey olmaz.aşılamadan sonra normal hayatınıza dönün diyor doktorlar.için rahat olsun.ama bavulları sen taşıma:) işin espirisi tabi.uçak yolculuğunun zararı olacağını sanmıyorum ama sen yinede dikkat et ağır kaldırma, yüksek yerlere uzanma.hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?