Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bendende sıkışık gitmemi istemişti doktor yumurtalıkları daha iyi görebilmek için sanıyorum ultrasonla bakarken işe yarıyo

aşılama yapılırsın hafif idrara sıkışık oluyosun doktor karından rahimi,yumurtalıkları ve yumurtalıklara gönderilen spermleri daha rahat görebilmek için gerekiyo..çok sıkışık olma aşılamadan sonra en az 20dk yatıyosun çünkü dayanamazsın..

saol canım darısı basına ben budün gittim keseleri gördük yani seninde görülebilirdi ama görülmeyede bilir en iisi kan testi tabiki içinde kalmasın yinede yaptır canım öyle damla gibide değildi sadece normalden azdı yani

Banada idrara sıkışık gel demişti DR.
Bende ilk aşılamada idrara sıkışık gitmişitm.
Alttan spermlerin verileceği çubuğu rahim ağzından içeri gönderirken karındanda ultrasonla bakıp çubuğu ona göre yönlendiriyor.
İlk aşılamada dr. çok güzel idrara sıkışıksın net görünüyor dedi.
Çok kolay takıldı o çubuk.Ama aşılama sonrası en fazla 10 dk yatabilidm neredeyse kaçıracaktım.

Bende ikinci aşılamda idrara sıkışık gitmemeye karar verdim.Gittim masaya çıktım.Dr baktı karındanAma hiç idrara sıkışmamıssın biz sana sıkışık gel demedikmi dediBende dedim ama sıkışığım içtim su vs.Ama yalan bir bardakçık su içtim sadece.Sonra o rahim ağzından çubuğu gönderirken karından ultrasonla görüntü alamadığı için zorlandı dr. ama sonuç olarak aşılama işlemi gerçekleşti.Bende dr. u kandırırım sandım idrara sıkışığım diye ama kanmadı.Aşılama sonrası 20 dk kadar yattım ama yinede işe yaramadı...

Şimdi bu ay üçüncü aşılamam olacak ve yine idrara sıkışık gidicem hem dr. un işini kolaylaştırmak için hemde dr. u sinirlendirmemek için:18:

Son düzenleme:
canım aynı kanamayı bende yasadım allahtan umıt kesılmez ıste bende su an hamıleyım senı cok tebrık edıyorum hayırlısıyla kucagımıza alacagımız gunlerıde goruruz ıns

saol canım rabbim kucagımıza aldığımız günüde göstersin inşallah sanada tebrikler

Canımm tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minişleri.
Canım peki Aşılama adetin kaçıncı gün oldu?
Hangi iğneyi ne dozda kullanmıştın?
Kaç yumurta vardı?
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama yapıldı?
Spermler yıkandımı?
Aşılama sonrası yani işlemden hemen sonra ne kadar yatmıştın?
Aşılama sonrası ilk günden itibaren belirtilerin varmıydı?

Çok soru sordum ama müsayit olduğunda cevaplarsan çok sevinirim.

canım teşekkür ederim
ben 1 martta adet oldum 6 gün sürdü 15 martta aşılama oldum
klomen kullandım ben birde çatlatma iğnesi bir kez ovitrelle
1 yumurta vardı ama bi tane daha vardı ama daha küçüktü birinden
1 gün sonra yapıldı canım yani 13 martta akşam vurdurdum 15 martta aşılama oldum
evet tabiki yıkandı canım
işlemden sonra yarım saat kadar yattım
canım ben aşılamadan 3 gün sonra cok hastalandım karaciğerde enfeksiyon olmuşdu o yüzden 15 gün hastanede yattım o yüzden belirtileri felan pek anlamadım

yeterince acık olmuşdur umarım canım bunlar bahane RABBİM OL DEDİKTEN SONRA

Canım çok teşekkür ederim.
canım bi kaç sayfa öncesinde yazmışdım yaşadıklarımı uzun oldugundan tekrar yazmak zor oluyor canım ya

Tamam bakıcam bir kaç sayfa öncesine .Bende senin yazdığım mesajları inceliyordum zaten.

Gerçekten çok çok sevindim.Allah hayırlısyla sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

kızlar şimdi tahlil sonucunu öğrendik aradık 197 küsürlerdeymiş çok mutlu oldum anlatamam okadar heyecanlandımki kızla konuşamadım sonucun çok iyi dedi....rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallah çünkü gelene kadar çok acılar çektik....

Canim benim inanki cok sevindim Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin insallah hayirlisi ile kucaginada alirsin

Canım çok sevindim.Değerin güzel artmışİnşlalah hep böyle güzel artsın değerin ve keseyide görürsünüz inşlalah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebeişin.

Kizlar bugün sabah saat 11:00 de çatlatma iğnesi yapıldı.Yarında sabah 11 de asilamam yapılacak ve persembe günüde tatile türkiyeye gideceğiz kardesimin düğünü var.Yani çarsamba asılama persembe uçak yolculuğu sizce kötü olurmu?

Bence hiç birşey olmaz.Aşılamadan sonra normal hayatınıza dönün diyor doktorlar.İçin rahat olsun.Ama bavulları sen taşıma:) İşin espirisi tabi.Uçak yolculuğunun zararı olacağını sanmıyorum ama sen yinede dikkat et ağır kaldırma, yüksek yerlere uzanma.Hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlar aranızda çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalan varmı ?? benim 2 aşılamam negatif çıktı 3. aşılamayı denesemmi?? bilemiyorum

çok sağol canım:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…