Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende dun muayene oldum 12. gundu yumosum 15,6 idi ablasııı:)))) yarın bir daha gitcem cumartesi eger 18 olduysa catlatma ignemi vurulcam.. biliyorsun ben 5 ay klomen devam etmem gerekiyor...insallah yuzumuzz gulerrr canım pespeseyiz yine :))

insallah canım hayırlısı ile asılaman gerceklesirrr... sabırlar diliyorum beklemesi cok zordurr bılırım

evet şans gerçektende.el alem sıcak yatağında hamile kalırken bizde hastane köşelerinde hamile kalabilmek için debeleniyoruz.

ay valla ne kadar doğru maalesef... benimde ptesi aşılamam var çok fenayım valla kızlar rahim filminden ağlayarak çıktım bu da öyle olcak diyo çok korkuyorum... heyecanı da bir yana aman valla allah başka dert vermesin bizi de bununla sınıyor işte...

merak etme canım bende aynı ağrıyı çektim ama inan aşılamayla alakası yok aşılama çok rahat
için rahat olsun korkusuzca git

selam arkadaşlar nasılsınız
bugün 13.günüm
artık iyice yaklaştı sonucum
dualarınıza ihtiyacım var canlar
yani ayın 3de aşılamam oldu doğrumu hesapladım:26:

Merhaba nazz, inşallah sonucun pozitif olur biz de sevincine ortak oluruz :) 14. gün olacak.Hamileysen çıkar.Bizi mutlaka haberdar et.Dualarımız seninle..

merak etme canım bende aynı ağrıyı çektim ama inan aşılamayla alakası yok aşılama çok rahat
için rahat olsun korkusuzca git

hay allah razı olsun içimi serinlettin arkadaşım.. ya olacak mı olmayacak mı heyecanı ayrı canım yanacakmı sıkıntısı ayrı bide çok ümitlenmekte istemiyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

hsg çektirdiysen aşılama onun yanında sıfır kalır cnm korkulacak biey yok zaten çok kısa süren bi işlem...umarım güzel sonuç alırsın..

bilmyorum canım ya burda 17. günü adet olan arkadaşlar var
şuan hiç bir belirtim yok bekleyeceğim galiba

Merhaba nazz, inşallah sonucun pozitif olur biz de sevincine ortak oluruz :) 14. gün olacak.Hamileysen çıkar.Bizi mutlaka haberdar et.Dualarımız seninle..

inşallah canımya mutlaka haber vericem sizlere h-n 86 yı merak ediyorum aynı gün aşılama yaptırmıştık ama ortalarda yok

hsg çektirdiysen aşılama onun yanında sıfır kalır cnm korkulacak biey yok zaten çok kısa süren bi işlem...umarım güzel sonuç alırsın..

ay kızlar sağolun valla içimi rahatlattınız.... inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız....

bilmyorum canım ya burda 17. günü adet olan arkadaşlar var
şuan hiç bir belirtim yok bekleyeceğim galiba

nasıl için rahat edecekse öyle yap tabi allah emeklerini boşa çıkarmasın sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah hayatım..

inan ki korkulacak bişey yok. bugün bende ilk aşılamamı oldum normal muayeneden hiç bir farkı. hsg de de zaten hiç acı çekmemiştim. sadece işlem bitince tansiyonum düşmüştü.

ama bugün çok heyecanlıydım bol bol dua ettim. inşallah evlat sahibi olma yolunda olan herkesi Allah sevindirir.

bi de aşılama yaptıranlara bişey sorucam ben;
bende aşılama biter bitmez numune biraz dışarı aktı ve sonrasında hafif bir kanamam oldu. sizdede buna benzer şeyler oldumu acaba.

öyle olur inşallah önemli olan olumlu sonuçlanması aslında çekilen acılar geçip gidiyor.. ben burada okuduğum kadarıyla genelde kanama oluyormuş ama numunenin geri akmasını bilemiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.. bekleme süren çabucak geçerde güzel sonuçlar alırsın inşallah...

selam arkadaşlar nasılsınız
bugün 13.günüm
artık iyice yaklaştı sonucum
dualarınıza ihtiyacım var canlar
yani ayın 3de aşılamam oldu doğrumu hesapladım:26:

canım dualarımız senle.evet doğru hesaplamışın 13.günündü dün.bugün inşallah güzel sonucunu alırsın.öğrenir öğrenmez yaz bize ama...

ay canım aşılamadan hiç korkma.normal muayeneden hiçbir farkı yok hatta daha kolay ve daha kısa. rahim filmiyle hiç kıyaslama bile.eminim pazartesi aşılamandan sonra gelip bumuymuş aşılama dedikleri diye yazacaksın.

netere öncelikle aşılaman hayırlı olsuninşallah sonucun pozitif olur.benim rahim filmimdede hiç problem olmadı hatta neredeyse acı bile duymadım diyebilirim.aşılamamda aynı şekilde oldu ne işlem sırasında ne de sonrasında bırak kanamayı lekem bile olmadı.

Kizlar benim bazı sorunlarım var 1.Progestronu vajinal yoldan yatarken uyguluyorum ama sabaha biraz akmıs oluyor bir yerde yanlıs mı yapıyorum.
2.asilama yapıldığından beri yani 3-4 gündür esim iliskiye girmek istemiyor neden dediğimde bebek olursa birsey olacak diye korkuyormus önce böyle değildi isteksizlik basladı onda neden acaba sizde de böyle bir sorun oldu mu?
3.Ben geçen sene kendiliğimden gebe kaldım ama düstü sonra omadı bu ilk asılamam sizce sans biraz yüksek olur mu
SİMDİDEN TESEKKÜRLER KIZLAR...

slm arkadaslar bende geldım aranıza kabul edersenizz :) bende eskım ayında bır asılama oldum fkaat olmadı sonra esımde varıkosel oldugunu ogrendık ve amelıyta oldu amelıyat oncesı 8 mılyon ıken suanda 48 mılyon sayımızı cok sukur bu ay ılacsız yumurta takıbı yapıldı suanda beklemedeyım 22 martta adet olmam gerekıyor pek umudum yok eger olmassa bu ayda adetın 2. gunu gıdıp asılaama ıcın baslanıcak doktorum yumurtalarımın cok hızlı ve cok guzel buyudugunu soyluyor ıgne vermıcem sadece catlatıcam ve ogun asılaamnı yapıcam dedı hepımıze allah hayırlı evlatlar versın kucaklarımız dolsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…