SALI GÜNKÜ KONT DE YUMOŞLAR 12mm İDİ bugün 15mm OLMUŞ salı günü pazar aşılama olabilir demişti ama malsef
yumuşun 20mm olması lazım daha 5mm var oda 3 günmüzü alır tahminen canım sıkıldı anlıcanız şu mübarek cuma gününde rabbim dualrımız kabul etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bizlere aminnn
kızlar bir saat önce falan geldim eve.yumurtamın biri iyice belirginleşmiş bi daha var ondan biraz daha küçük.doktorum e2 istedi onun sonucuna göre ilacımın dozunu artıracak.pazartesi gene kontrolüm var büyük ihtimalle çarşamba veya perşembe olacak gibi aşılamam.sürenin uzamasını ise hiç sorun etmiyor.inşallah bu kadar strese değecek bir sonuç alırım.
evet şans gerçektende.el alem sıcak yatağında hamile kalırken bizde hastane köşelerinde hamile kalabilmek için debeleniyoruz.
ay valla ne kadar doğru maalesef... benimde ptesi aşılamam var çok fenayım valla kızlar rahim filminden ağlayarak çıktım bu da öyle olcak diyo çok korkuyorum... heyecanı da bir yana aman valla allah başka dert vermesin bizi de bununla sınıyor işte...
selam arkadaşlar nasılsınız
bugün 13.günüm
artık iyice yaklaştı sonucum
dualarınıza ihtiyacım var canlar
yani ayın 3de aşılamam oldu doğrumu hesapladım:26:
merak etme canım bende aynı ağrıyı çektim ama inan aşılamayla alakası yok aşılama çok rahat
için rahat olsun korkusuzca git
ay valla ne kadar doğru maalesef... benimde ptesi aşılamam var çok fenayım valla kızlar rahim filminden ağlayarak çıktım bu da öyle olcak diyo çok korkuyorum... heyecanı da bir yana aman valla allah başka dert vermesin bizi de bununla sınıyor işte...
bugün 13.günüm
Merhaba nazz, inşallah sonucun pozitif olur biz de sevincine ortak oluruz :) 14. gün olacak.Hamileysen çıkar.Bizi mutlaka haberdar et.Dualarımız seninle..
hsg çektirdiysen aşılama onun yanında sıfır kalır cnm korkulacak biey yok zaten çok kısa süren bi işlem...umarım güzel sonuç alırsın..
bilmyorum canım ya burda 17. günü adet olan arkadaşlar var
şuan hiç bir belirtim yok bekleyeceğim galiba
inan ki korkulacak bişey yok. bugün bende ilk aşılamamı oldum normal muayeneden hiç bir farkı. hsg de de zaten hiç acı çekmemiştim. sadece işlem bitince tansiyonum düşmüştü.
ama bugün çok heyecanlıydım bol bol dua ettim. inşallah evlat sahibi olma yolunda olan herkesi Allah sevindirir.
bi de aşılama yaptıranlara bişey sorucam ben;
bende aşılama biter bitmez numune biraz dışarı aktı ve sonrasında hafif bir kanamam oldu. sizdede buna benzer şeyler oldumu acaba.
bugün 13.günüm
inan ki korkulacak bişey yok. bugün bende ilk aşılamamı oldum normal muayeneden hiç bir farkı. hsg de de zaten hiç acı çekmemiştim. sadece işlem bitince tansiyonum düşmüştü.
ama bugün çok heyecanlıydım bol bol dua ettim. inşallah evlat sahibi olma yolunda olan herkesi Allah sevindirir.
bi de aşılama yaptıranlara bişey sorucam ben;
bende aşılama biter bitmez numune biraz dışarı aktı ve sonrasında hafif bir kanamam oldu. sizdede buna benzer şeyler oldumu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?