SALI GÜNKÜ KONT DE YUMOŞLAR 12mm İDİ bugün 15mm OLMUŞ salı günü pazar aşılama olabilir demişti ama malsef
yumuşun 20mm olması lazım daha 5mm var oda 3 günmüzü alır tahminen canım sıkıldı anlıcanız şu mübarek cuma gününde rabbim dualrımız kabul etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bizlere aminnn
bana yardinci olursaniz cok sevinirim arkadaslar ben martin 2 sinde adet gunun baslangic tarihi idi sonra 9 da hsg filmin cekildi ve ben dun itibariylede dokdorumla gorusmeye gitdim bana altan muana edip yumurtalarima bakdi soldaki yumurtan iyi sagdakiler kucuk dedi istersen buay asilama yapalim dedi ve igne verdibugun ikinci ignemi oldum ptesi kontorulum var gelismi diye yumurtalar ama ben gordugum kadariyla ve duyduklarim adtin 3 gunu butur igneler baslaniyormus benim gec kalinmis bir asilama sureci olmuyormu benim kafam cok karidi bana yardimci olusaniz cok sevicem arkadaslar.
ben ezelden beri zayıftım hep kilom 50-55 arası idi .. fakat evlilik is hayatı duzensiz beslenmeye bagladım kilo alısımı her sene aldım aldım .. megersem 2009 da pkoyla tanıstım .. ılac yazdı doktorum arada sırada aldım sureklı kullandım desem yalan olur. sonra bebek kayıplarında bunun etkisi oldugunu soyledi cıktıgım prof. aralık 2011 den beri 3,5 aydır hhicc bırakmadan iciyorum ve beni gozle gorulur sekılde zayıflattı.. ıncelme var ıstahta azaldı mıdem bulanıyo bellı bı lımıtın uzerıne cıkarsam.boyle ıste su perısıı.. eskı kendı halıme gerı donmek ıstıyorum ama suan gebelıkle ugrasırken mumkun mu bılmıyorum gebeykende gluphage 850 ıccekmısım sabah aksam alıyorum canımm.. kıllanma hıc yok .. sadece adetlerım degısıyor tarıhlerı 30- ıle en gec 38 . gunlerde regl oluyorum.. aylarca olmamam gıbı bır sey yok.. eger cok uzarsa stresten bana ılk basta doktor farlutal yazmıstı onu verıyordu sonradan prımolut verdı coook memnunum ondan cunku ılac bıttıkten 3 gun ıcınde regl oluyorum hemen sasmıyor...
ınsannlar benı 5 -6 yıl oncesıne kadar mınyon tanırken suan karsılastıgımda aaa cok degısmıssın nıye bukadar kılo aldınnn dıyolar !!! ıcımden sacını tutup yerde surukleyesım gelıyo o kısılerı :) hehehhe ısın sakası tabı .. ama ınsanın moralını bozuyolar sankı ben agzımı tutamıyormusum habere yıyıyormusum gıbı laflara katlanamıyorumbalık etlı kıvrımlı olmakta guzel canım ya esım gayet memnunn:) tabı 55 kıloya dusmeyı hıc ıstemıyorum cunku suan o hallerımı begenmıyorum...ılacları kullanmaya devam edıcem yeterkı hamılee kalayım ... allahıma sıgındım.. ınankı her gece dua edıyorum cok kılo almayım dıye ... haftaya dıyetısyene gıtcem mesela.. en azından gebeyken kontrollu kılo alıyım.. gıda ıntolarans testını yaptırcam mesela.. pkolular ıcın gereklıymıs bız zor zayıflıyoruz ya metabolızma yavas ısledıgı ıcın hangı gıdayı zor erıtıyoruz felan cıkıyomus .. bakalımm kıloyu aslında dertte etmıyorum ama cok kılo almaktan gebelıkte korkuyorum ... bı ara bana kılolusun dıyenlerı gormek bıle ıstemedım aynı ortamlara katılmadım!! o dereceye gelmek ıstemıyorum .. neler neler var aslında 110 la hamıle kalmıs doktorum programında uzerıne 17 kılo almıs .... yanı yeterkı saglıklı bebıssler doguralım kıloyu azım edersın gıdersın spora verırsın..
seni cok iyi anlıyorum.. bu pko sorunu yasayan herkes bırbırını anlar .. su 3 senede okadar doktorlarla alakalı kadın dogumla alakalı terım ogrendımkı.... bırakm bosverr mıllet nederse desın o ınsanlara yasadıgın aldıgın ılactan tut cektırdıgın rahım fılmıne kadar oıldugun ıgnelere kadar .. bırde ustelık cektıgın psıkolojıyı bu dusuncesızzzz ınsanlar anlamazz. ben onları kara cahıl olarak goruyorum sankı anlatsam anlayacaksın NEDEN KILO VEREMEDIGMI; neden boyle ınsanların allahın ısıne karıstıklarını ... allahh verecegı zamanı bılır vardır bunda bır hayır dıceksın..... SEN PSIKOLOJINI SAGLAM TUT ARKADASIM bırak o ınsanları cıkar hayatından gormezden gel dedıklerını umursama .... onların dedıklerı hersey beynımızın hucrelerıne yerlesıtyoo ve psokolojıkmen etkılıyor bırı ... bırak hormonlarımızz etkılenmesın bızı anlamayan ınsanlardann...
[ı][/ı]arkadaşlar ben de bugün doktordayım.biliyorsunuz ilaca başlamıştım.yumurtalarıma bakıldı sağda 2 tane 19 ve 21 büyüklüğünde yumurtalarım var.birkaç tane de küçük.sol tarafı göremedim dedi.bu gece son kez ilişki verdi.yarın akşam 9 da iğne olacağım.pazartesi 10-11 gibi 2. Aşılamam olacak allah'ın izniyle... Dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadaşlar ben de bugün doktordayım.Biliyorsunuz ilaca başlamıştım.Yumurtalarıma bakıldı sağda 2 tane 19 ve 21 büyüklüğünde yumurtalarım var.Birkaç tane de küçük.Sol tarafı göremedim dedi.Bu gece son kez ilişki verdi.Yarın akşam 9 da iğne olacağım.Pazartesi 10-11 gibi 2. aşılamam olacak Allah'ın izniyle... Dualarınızı eksik etmeyin...
SALI GÜNKÜ KONT DE YUMOŞLAR 12mm İDİ bugün 15mm OLMUŞ salı günü pazar aşılama olabilir demişti ama malsef
yumuşun 20mm olması lazım daha 5mm var oda 3 günmüzü alır tahminen canım sıkıldı anlıcanız şu mübarek cuma gününde rabbim dualrımız kabul etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bizlere aminnn
dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle rabbim inşllah hayırlısı ile bu ay yüzlerimizi güldürür bizlere hayırlı evlatlar verir.benim aşılamamda çarşamba perşembeye kalır galiba geçen ay aynı gündü demi senle aşılamamız
Arkadaşlar ben de bugün doktordayım.Biliyorsunuz ilaca başlamıştım.Yumurtalarıma bakıldı sağda 2 tane 19 ve 21 büyüklüğünde yumurtalarım var.Birkaç tane de küçük.Sol tarafı göremedim dedi.Bu gece son kez ilişki verdi.Yarın akşam 9 da iğne olacağım.Pazartesi 10-11 gibi 2. aşılamam olacak Allah'ın izniyle... Dualarınızı eksik etmeyin...
bana yardinci olursaniz cok sevinirim arkadaslar ben martin 2 sinde adet gunun baslangic tarihi idi sonra 9 da hsg filmin cekildi ve ben dun itibariylede dokdorumla gorusmeye gitdim bana altan muana edip yumurtalarima bakdi soldaki yumurtan iyi sagdakiler kucuk dedi istersen buay asilama yapalim dedi ve igne verdibugun ikinci ignemi oldum ptesi kontorulum var gelismi diye yumurtalar ama ben gordugum kadariyla ve duyduklarim adtin 3 gunu butur igneler baslaniyormus benim gec kalinmis bir asilama sureci olmuyormu benim kafam cok karidi bana yardimci olusaniz cok sevicem arkadaslar.
Bebesko,akrep özelliklede sizin gebeş haberinizi almak için topiği takip ediyorum...umarım bu kez olur...
Dualarım hepinizle arkadaşlar penceremin kenarına oturup her gece dua ediyorum rabbim elbet bi gün kabul eder diye ve edecekte şükürler olsun her halimize...
akrebcim yumurtalarının maşallahı var bi de benimkliler o kadar olsaydı keşke.canım inşallah ikinci aşılamalar hepimize uğurlu gelir hamile kalırız.
Ahh canım sağol yaa unutma ama bak burayıİnşşaalah öyle olur canım . Bugün doktorla şöyle bir sohbet ettik.Muayene esnasında aynen aktarıyorum.
''Bazen en zoru ne biliyormusun dedi;hamile kalamayan bir hastaya sebepleri,imkanları ya da imkansızlıkları anlatmaktan ziyade ,zar zor hamile kalmış birine rahim sorunlarından dolayı sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğini,hamileliğinin başarıyla sonuçlanamayacağını,sonuçlansa bile çook zor,sıkıntılı ve belirsiz bir süreç yaşayacağını anlatmaktır.Sen eski bir hastamsın o yüzden rahat konuşuyorum yaşadıklarını yakından ve iyi bildiğim için şunu unutma dedi.Senin için buraya kadar ki kısmı şayet hamile kalırsan en kolayı idi ...
canını sıkmak yok tatlım geç olsun iyi olsun ben hepiniz için dua ediyorum olucak inşallahh
Sağol canım ya güldürdün beni... Güzel dileklerin için teşekkürler.
Bence rahat ol zamanı kafana takma.Önemli olan burada nokta atışı yapmak
az önce 6 aylık evli bi arkadaşım var 5 aydır korunuyodu bu ay korunmayı bıraktı hamileyim dedi gözlerim doldu konuşamadım o an onun adına yemin ederim çok sevindim kendi adıma burukluk yaşadım ne kadar şanlısın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?