Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana yardinci olursaniz cok sevinirim arkadaslar ben martin 2 sinde adet gunun baslangic tarihi idi sonra 9 da hsg filmin cekildi ve ben dun itibariylede dokdorumla gorusmeye gitdim bana altan muana edip yumurtalarima bakdi soldaki yumurtan iyi sagdakiler kucuk dedi istersen buay asilama yapalim dedi ve igne verdibugun ikinci ignemi oldum ptesi kontorulum var gelismi diye yumurtalar ama ben gordugum kadariyla ve duyduklarim adtin 3 gunu butur igneler baslaniyormus benim gec kalinmis bir asilama sureci olmuyormu benim kafam cok karidi bana yardimci olusaniz cok sevicem arkadaslar.

Canım üzme kendini önemli olan sağlıklı ve olgun bir yumurta elde etmek.Varsın 3 gün sonra olsun.

Öncelikle hoşgeldin.Aşılama işleminin ilk amacı olgun ve sağlıklı bir yumurta elde etmektir.Planlı bir aşılama sürecinde evet adetin 3. günü yaklaşık olarak başlanır bu tedaviye ve ymurtalar çatlatılır hemen akabinde aşılama yapılır.Sanırım doktorun eldeki yumurtaları da göz önüne alarak soldaki zaten uygun bu arada da sağdakileri geliştirme düşüncesinde olabilir ki gayet mantıklı bence.Pek çok yumurtayla(belli bir büyüklükte olmak şartıyla) döllenme şansı elbette çok yüksek.O yüzden endişelenme...

Arkadaşlar ben de bugün doktordayım.Biliyorsunuz ilaca başlamıştım.Yumurtalarıma bakıldı sağda 2 tane 19 ve 21 büyüklüğünde yumurtalarım var.Birkaç tane de küçük.Sol tarafı göremedim dedi.Bu gece son kez ilişki verdi.Yarın akşam 9 da iğne olacağım.Pazartesi 10-11 gibi 2. aşılamam olacak Allah'ın izniyle... Dualarınızı eksik etmeyin...

benim hikayemde aynı senin gibi canım..2005 yılına kadar o kadar zayıftımki kemiklerim sayılıyodu insanlar bileklerimi tutmaya korkarlardı kırılacak diye..kg almak için ne ilaçlar,ne arı sütleri,ne vitaminler aldım olmadı..adetlerim düzensizdi ama sürekli böyle değildi..daha sonra adet dönemlerim 2-3 ayda bir olmaya başladı gelmeyince vücudum ödem yaptı her yanım şişti..çok doktora gittim her kafadan bir ses bekar olduğum için muayene edemediler hiçbiri bulamadı..benim kg alışlarım başladı tabi ama sadece kg var belirti olarak ne kıllanma ne başka bişey..hep farlutalla geliyodu doktorlar onu veriyodu..en sonunda bir doktor buldu pcoyu ve bana yasmin verdi..ben o zamandan beri hep yasmin içtim evlendim korunmak amacıylada devam ettim ve gittikçe kg artışlarım devam etti..ne yaptıysam kg veremedim insanların aa çok kg aldın lafları daha bir delirtti beni..bu hastalık hem benim vücudumu,hem psikolojimi berbat etti..25kg aldım bu yana ve halada alıyorum..yemiyorum su içsem yarıyo derler ya aynen öyle..spora başlıcam pazartesi günü diyetisyenede gitmeyi istiyorum ama daha öncede çok gittim onlarda yıpratıyo beni hep aynı şeyleri uygulamak ve karşılığını alamamak..biliyosundur pcolular kolay kg veremiyolar..sen hangi ilacı kullanarak kg verdin canım?

ben artık bebek saplantısından kurtulmaya karar verdim..ay sonunda adet olucam ve aşılama yaptırmak istemiyorum yine kötü sonuçlanır diye..biraz kendi halimde kalmak istiyorum demekki vakti zamanı var gelmesi için..rabbim doğru zamanı bekliyo..benim sağlığım,moralim,eşimle aram iyi olsunda bebek geçte olsa olur inşallah..allah hepimizin yardımcısı olsun..

dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle rabbim inşllah hayırlısı ile bu ay yüzlerimizi güldürür bizlere hayırlı evlatlar verir.benim aşılamamda çarşamba perşembeye kalır galiba geçen ay aynı gündü demi senle aşılamamız

dualarımız hep seninle cnm inşallah bu sefer aşılaman tutar yeniden hamile kalırsın..

canını sıkmak yok tatlım geç olsun iyi olsun ben hepiniz için dua ediyorum olucak inşallahh

Evet canım aynı gündü

Bebesko,akrep özelliklede sizin gebeş haberinizi almak için topiği takip ediyorum...umarım bu kez olur...
Dualarım hepinizle arkadaşlar penceremin kenarına oturup her gece dua ediyorum rabbim elbet bi gün kabul eder diye ve edecekte şükürler olsun her halimize...

kızlar bir saat önce falan geldim eve.yumurtamın biri iyice belirginleşmiş bi daha var ondan biraz daha küçük.doktorum e2 istedi onun sonucuna göre ilacımın dozunu artıracak.pazartesi gene kontrolüm var büyük ihtimalle çarşamba veya perşembe olacak gibi aşılamam.sürenin uzamasını ise hiç sorun etmiyor.inşallah bu kadar strese değecek bir sonuç alırım.

akrebcim yumurtalarının maşallahı var bi de benimkliler o kadar olsaydı keşke.canım inşallah ikinci aşılamalar hepimize uğurlu gelir hamile kalırız.

ilaçlara 3.gün başlandığı doğru ama önemli olan süre değilen uygun yumurtayı yakalamakmış bana doktorum öyle söyledi.o yüzden rahat ol.doktorun dediyse bir bildiği vardır muhakkak.

Ahh canım sağol yaa unutma ama bak burayı İnşşaalah öyle olur canım . Bugün doktorla şöyle bir sohbet ettik.Muayene esnasında aynen aktarıyorum.

''Bazen en zoru ne biliyormusun dedi;hamile kalamayan bir hastaya sebepleri,imkanları ya da imkansızlıkları anlatmaktan ziyade ,zar zor hamile kalmış birine rahim sorunlarından dolayı sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğini,hamileliğinin başarıyla sonuçlanamayacağını,sonuçlansa bile çook zor,sıkıntılı ve belirsiz bir süreç yaşayacağını anlatmaktır.Sen eski bir hastamsın o yüzden rahat konuşuyorum yaşadıklarını yakından ve iyi bildiğim için şunu unutma dedi.Senin için buraya kadar ki kısmı şayet hamile kalırsan en kolayı idi ...

akrebcim yumurtalarının maşallahı var bi de benimkliler o kadar olsaydı keşke.canım inşallah ikinci aşılamalar hepimize uğurlu gelir hamile kalırız.

Sağol canım ya güldürdün beni... Güzel dileklerin için teşekkürler.

Bence rahat ol zamanı kafana takma.Önemli olan burada nokta atışı yapmak

unuturmuyum canım yazmasamda hep takipteyim...ben aşılamayı 2. ciden sonra bıraktım bi kaç aya merkeze karar verip tüp yaptrıcam...rabbimin izniyle...

canını sıkmak yok tatlım geç olsun iyi olsun ben hepiniz için dua ediyorum olucak inşallahh

az önce 6 aylık evli bi arkadaşım var 5 aydır korunuyodu bu ay korunmayı bıraktı hamileyim dedi gözlerim doldu konuşamadım o an onun adına yemin ederim çok sevindim kendi adıma burukluk yaşadım ne kadar şanlısın dedim

Sağol canım ya güldürdün beni... Güzel dileklerin için teşekkürler.

Bence rahat ol zamanı kafana takma.Önemli olan burada nokta atışı yapmak

akreb sende beni çok güldürdün inan.nokta atışı ha.ay Allahım inanamıyorum ağlanacak halimize gülüyoruz.

evet şans gerçektende.el alem sıcak yatağında hamile kalırken bizde hastane köşelerinde hamile kalabilmek için debeleniyoruz.

selam arkadaşlar nasılsınız
bugün 13.günüm
artık iyice yaklaştı sonucum
dualarınıza ihtiyacım var canlar
yani ayın 3de aşılamam oldu doğrumu hesapladım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…