slm arkadaslar bende geldım aranıza kabul edersenizz :) bende eskım ayında bır asılama oldum fkaat olmadı sonra esımde varıkosel oldugunu ogrendık ve amelıyta oldu amelıyat oncesı 8 mılyon ıken suanda 48 mılyon sayımızı cok sukur bu ay ılacsız yumurta takıbı yapıldı suanda beklemedeyım 22 martta adet olmam gerekıyor pek umudum yok eger olmassa bu ayda adetın 2. gunu gıdıp asılaama ıcın baslanıcak doktorum yumurtalarımın cok hızlı ve cok guzel buyudugunu soyluyor ıgne vermıcem sadece catlatıcam ve ogun asılaamnı yapıcam dedı hepımıze allah hayırlı evlatlar versın kucaklarımız dolsun ınsallah
Kizlar benim bazı sorunlarım var 1.Progestronu vajinal yoldan yatarken uyguluyorum ama sabaha biraz akmıs oluyor bir yerde yanlıs mı yapıyorum.
2.asilama yapıldığından beri yani 3-4 gündür esim iliskiye girmek istemiyor neden dediğimde bebek olursa birsey olacak diye korkuyormus önce böyle değildi isteksizlik basladı onda neden acaba sizde de böyle bir sorun oldu mu?
3.Ben geçen sene kendiliğimden gebe kaldım ama düstü sonra omadı bu ilk asılamam sizce sans biraz yüksek olur mu
SİMDİDEN TESEKKÜRLER KIZLAR...
gogi hoşgeldin canım.bak ne güzel yumurtaların gayet iyi durumda.benimkinin akıbetini pazartesi öğreneceğim daha.inşallah ikinci aşılamalarda gülecek yüzümüz.
ınsallah canım evet benı yumurtada sorun olmayısı mutlu edıyor ınsallah gelsın tez zamanda bebısler ınsallha sende guzel haberler verırsın bızlere esınde herhangı sorun varmıydı senın cnım ?
az önce 6 aylık evli bi arkadaşım var 5 aydır korunuyodu bu ay korunmayı bıraktı hamileyim dedi gözlerim doldu konuşamadım o an onun adına yemin ederim çok sevindim kendi adıma burukluk yaşadım ne kadar şanlısın dedim
esimin ilac mumessili arkadası var; onunla konusmus catlatma ignesi ovitrreladan 1 tane vuruldu esim diye; adam sey demis pko hastalarına 2 tane vurulması kesin cozum diye konusmus. ve o adam tup bebek merkezlerine daha cok gidiyormus asılama icin 2 doz vuruluyor demis!!sizce kızlar etkili olurmu bu ay 2 tane vurulsam?doktora sordum yan etkisi olurmu diye hayır dedi ama hic duymadım ben 2 tane vuruldum diyeni :)))))
bu arada kızlar 12. gun yumosum 15,6mm di. bugun 14. gun 16,5 mm.
kontrolden geldim doktorum buyumus ama yavas gelisiyor dedi .. onemli olan artıs olması gunun onemi yok dedi catlatma ignesi icin ... daha oncede gec gelismisti ve tutmustu :)
insallah gec olsun guc olmasın Rabbim insallah..
ptesi yine kontrol var bakalım o gun bakcaz buyudumu yoksa gelısmesi durdumu diye.. durduysa eger catlatma yapamıyacam((
inşallah pazartesi güzel haberler veririm artık bir an önce yapılsada kurtulsam.kan testini beklemekten daha zormuş bu.bu arada eşimde hiçnir problem yok bütün sorun bende.
Kizlar benim bazı sorunlarım var 1.Progestronu vajinal yoldan yatarken uyguluyorum ama sabaha biraz akmıs oluyor bir yerde yanlıs mı yapıyorum.
2.asilama yapıldığından beri yani 3-4 gündür esim iliskiye girmek istemiyor neden dediğimde bebek olursa birsey olacak diye korkuyormus önce böyle değildi isteksizlik basladı onda neden acaba sizde de böyle bir sorun oldu mu?
3.Ben geçen sene kendiliğimden gebe kaldım ama düstü sonra omadı bu ilk asılamam sizce sans biraz yüksek olur mu
SİMDİDEN TESEKKÜRLER KIZLAR...
esimin ilac mumessili arkadası var; onunla konusmus catlatma ignesi ovitrreladan 1 tane vuruldu esim diye; adam sey demis pko hastalarına 2 tane vurulması kesin cozum diye konusmus. ve o adam tup bebek merkezlerine daha cok gidiyormus asılama icin 2 doz vuruluyor demis!!sizce kızlar etkili olurmu bu ay 2 tane vurulsam?doktora sordum yan etkisi olurmu diye hayır dedi ama hic duymadım ben 2 tane vuruldum diyeni :)))))
kontrolden geldim doktorum buyumus ama yavas gelisiyor dedi .. onemli olan artıs olması gunun onemi yok dedi catlatma ignesi icin ... daha oncede gec gelismisti ve tutmustu :)
ptesi yine kontrol var bakalım o gun bakcaz buyudumu yoksa gelısmesi durdumu diye.. durduysa eger catlatma yapamıyacam((
öyle olur inşallah önemli olan olumlu sonuçlanması aslında çekilen acılar geçip gidiyor.. ben burada okuduğum kadarıyla genelde kanama oluyormuş ama numunenin geri akmasını bilemiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.. bekleme süren çabucak geçerde güzel sonuçlar alırsın inşallah...
netere öncelikle aşılaman hayırlı olsuninşallah sonucun pozitif olur.benim rahim filmimdede hiç problem olmadı hatta neredeyse acı bile duymadım diyebilirim.aşılamamda aynı şekilde oldu ne işlem sırasında ne de sonrasında bırak kanamayı lekem bile olmadı.
Ay_ca sorduğun bütün soruları bende yaşadım..progestonu doktorum bana uyguladıktan sonra 15dk evde dolan demişti ve her halukarda mutlaka akıyo istesende istemesende sorun yok yani yanlış yapmıyosun..2.sorunun cevabına gelince bende aşılamadan sonra 4-5 gün,gün aşırı ilişkiye girdim doktor söylemişti sonra eşim birden aynı senin eşin gibi istememeye başladı bebek olurda bişey olur diye..soğudu anlayacağın ama zamanla geçiyo merak etme..3.sorunun cevabına gelince bence şansın yüksek sonuçta daha önce hamilelik geçirmişsin..
superisi bişey sorucam canım sana.. dr progestonu neden verdi size.bana vermedi çünkü. hatta burda okuduklarımdan kullananları biliyorum bende aşılama sonrası doktoruma bana progestan verecekmisiniz dedim hayır gerek yok dedi. kafama takıldı bak şimdi bu. progesteron eksikliği olunca mı veriliyo ki bu acaba. eğer öyleyse aşılama öncesi 21. günde yaptırdığım tahlil sonucum 2 küsür çıkmıştı. ve normal değerin epey altındaydı. o zamanda bu bizim için yeterli demişti. zaten bu hormon çok belirleyici değilmiş ve her ay değişkenlik gösterebilirmiş.
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
11- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:
12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:
13- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:
14- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:
15- caroline 07.03.2012 SONUÇ:
16- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:
ay ça bence akması gayet normal sonuçta vücudunun ısısına maruz kalıyor.eğer içine sinmiyorsa ağızdan almayı dene.ilşki meselesine gelince eşini ikna et ilişki olmasını destekliyor.şansını artırır.çoğu yerde okuduğuma göre aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girmiş herkes.ayrıca banada doktorum aşılamanın yapıldığı gece veya sabah ilişkiye girin demişti.3.sorun hakkındada doğal olarak hamile kaldığın için şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum
Ay_ca sorduğun bütün soruları bende yaşadım..progestonu doktorum bana uyguladıktan sonra 15dk evde dolan demişti ve her halukarda mutlaka akıyo istesende istemesende sorun yok yani yanlış yapmıyosun..2.sorunun cevabına gelince bende aşılamadan sonra 4-5 gün,gün aşırı ilişkiye girdim doktor söylemişti sonra eşim birden aynı senin eşin gibi istememeye başladı bebek olurda bişey olur diye..soğudu anlayacağın ama zamanla geçiyo merak etme..3.sorunun cevabına gelince bence şansın yüksek sonuçta daha önce hamilelik geçirmişsin..
doa bende senle aynı durumdayım çok yavaş gelişiyor bu sefer yumurtalarım.pazartesi kontrolde belli olacak durumum.ama şu ovitrelle meselesine takıldım iyice.bende tek iğne yaptım diğer topiklerde vardı aşılamadan sonrada ovitreelle yapanlar.iyice kafam karıştı.bari bende sorayım doktoruma pazartesi günü.
ay canım aşılamadan hiç korkma.normal muayeneden hiçbir farkı yok hatta daha kolay ve daha kısa. rahim filmiyle hiç kıyaslama bile.eminim pazartesi aşılamandan sonra gelip bumuymuş aşılama dedikleri diye yazacaksın.
ay ça bence akması gayet normal sonuçta vücudunun ısısına maruz kalıyor.eğer içine sinmiyorsa ağızdan almayı dene.ilşki meselesine gelince eşini ikna et ilişki olmasını destekliyor.şansını artırır.çoğu yerde okuduğuma göre aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye girmiş herkes.ayrıca banada doktorum aşılamanın yapıldığı gece veya sabah ilişkiye girin demişti.3.sorun hakkındada doğal olarak hamile kaldığın için şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?