Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım , 3 yada 5.gün başlıyorlar sen adetin 3.günü git bence
ben 4.gün gidebilmiştim 5.gün başlamıştım

cevap için sağol canım. dediğin gibi 3. günü gideyim o zaman bende. hayırlısı inşallah herşeyin.

Kızlar merhaba yeni topiğimiz hayırlı gelmesi dileğiyle .Ben 29 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.Bende ilkinde çokda tutacağını zanetmiyorum.Birde benim doktorum aşılamadan sonra bana jelde vermedi ilaçda yazamadı bişeyde söylemedi.

bence bu işin üçüncüsü beşincisi yok kısmet nezamansa o zaman olur canım ha bende kendimi negatife hazırlıyorum ama ilk olduğu için değil bizde sorunun şiddetli şekilde eşimde olmasından dolayı
banada hiçbişey vermediler endişelenme sadece folbiol içiyorum günde bi tane oda vitamin zaten

Benimde eşimde sorun var canım hakkımıza hayırlısı

kızlar günaydın.
aşılama için adetin kaçıncı günü ilaca ya da iğneye başlanıyor. doktora ona göre gideceğim de.

ben ankara cebeci de tedavi oluyorum 2.günü gidiyorum o gün iğne yazılıyo 3günü iğneleri yaptırmaya başlıyoruz kesinlikle 2.günü git canım 2 ay önce ben 4.günü gitmiştim tedaviye başlamdılar çok geç diye

teaviye başlamadılarmı çok ilginç heryer farklı işlem yapıyor kendince demekki ben bu ay oldum aşılama 4.günü gittim hatta ogün bile başlatmadı ertesi gün başla dedi ,8.gündede 16 mm yumurtam olmuştu bile

cy sen yinede 2.gün git ozaman gidebiliyosan doktorun karar versin canım risk almayalım

anladım kızlar teşekkürler. geçen ay 3. günü gel demişti, sonra 11.günü gittim. o zaman yumurta takibi yapmıştı iki gün. 21. günde progesteron değerime bakıldı. sonra bir sonraki adetinin 3. günü gel demişti, ama ben bu sefer aşılama yapalım diyeceğim. o nedenle sordum kızlar. evet her doktor farklı yol izliyor demek ki. tekrardan teşekkürler.

2.ve 3.aşılamalarda başarı şansının arttığını öncede duymuştum.yazdıkların benim için umut oldu.inşallah 2.aşılamamda yüzüm güler sende 2.bebeğine kavuşursun bir an önce.

kızlar aşılama öncesi hangi ilaçları kullanıyorsuuz.

ilk aşılamamda menogon kullanmıştım şimdi puregon kullanıyorum

Yeni topiğimiz hayırlı olsun.Bende varım diğer topiktende bildiğiniz üzere ilk aşılamam yapıldı ve sonuç bekliyorum.12 martta kanda betahcg ile sonucum belli olacak.Dilerim bol hamileleli bir topik olur.

megancım inşallah bahar hamileleri oluruz hepimizde bu topikte hep olumlu şeyler yazılır.

merhaba canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.şimdi gün saymak ne zor geliyodur değil mi.ilk aşılamada tututp tutması tamamen şans işi.bi sürü tutan kişide var.ben aşılamamdan sona progesteran hap kullanmıştım demekki doktorun sana ilaç vermeye gerek duymamış.takma kafanı buna.tutacaksa zaten tutar.

kızlar bugün ilk kontrolüm var inşallah herşey yolunda gidiyordur...

sonuç bekleyen tek ben varım galiba ama bende test yapmıycam .Hastalanmamı bekliycem 18 marta kadar daha sonra doktora giderim tedavi başlangıcı içi artık

sonuç bekleyen tek ben varım galiba ama bende test yapmıycam .Hastalanmamı bekliycem 18 marta kadar daha sonra doktora giderim tedavi başlangıcı içi artık

inşallah topiğin ilk pozitifi senden gelir ve bu pozitifler artarak devam eder...

merhaba bende bu ay yaptıracaktım ama galiba raporum yetişmeyecek, şu an kist için dk hapı kullanıyorum 7 gün sonra bitiyor 2-3 gün sonrada hastalansam 10 gün ama rapor için dün evraklarımı verdim ege üniv. ne ama 2 hafta sonra çıkacakmış rapor :) bu ay kaldı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…