Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:

2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:

3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:

canım yeni topigimiz hayırlı ve ugurlu olur inşallah.. aşılama yapmayanlarıda topla yaz emi başa kendinle beni yazzzz.....buarada kızlar hepinizin dünya kadınlar günü KUTLU OLSUN ....canım meryem suresini evde türkçe meali kitabın varsa ordan türkceside yeterli okuman icin ben öyle okuyorum ama yoksa benim gi internet üzerindende okuyabilirsin meryem suresi türkce meali diyiye yaz cıkıyor arkadaşım niyet et başla yani bebege niyet emi yinede bulamazsan yardımcı olurum uzun biraz ama okurken aglıyorum resmen okadar içten bi dua sanki kişiyi okurken içine alıyor...inşallah faydası olur okişşş arkadaşımmm....

merhaba, eylül ve ekim aylarında yapılan iki iptal edilmiş aşılamam var. sonrasında kasım ayında normal yolla oluşan gebelik ve 6 haftalıkken gelişimi durması nedeniyle ocak ayında kürtaj oldum. doktorumun tavsiyesiyle tedaviye iki ay ara verdim. bu kez tüp bebek için konuşmaya gitmiştim ki dr um 2012 ocak ayında yeni yönetmelik çıktığını ve yeni yönetmeliğe göre iptal edilen aşılamaların sayılmayacağını, tüp bebek öncesi iki aşılama şartının da üçe çıkarıldığını söyledi. yani tüp bebek yaptırabilmem için üç kez aşılama yaptırmış olmam ve aşılamaların tamamlanmış olması gerekiyor. polikistik over hastası olduğum için bu oldukça zor. nette araştırdım fakat bulamadım yeni yönetmelik hakkında bilgisi olan var mı? aynı şekilde iki yumurtadan fazla sayıda yumurta geliştiği zaman tedavi iptal edilecek mi? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

ben reglimin 2.günü gittim doktor ilaçları yazdı bunları al yarın yaptırmaya başla dedi hemşire dediki rapoor için şu evrakları getirmeniz lazım dedi bana liste verdi
bende dedimki rapor olmadan ilaçları nasıl alcam sen git eczaneyew durumunu anlat verirler dedi raporunda 10güne çıkar dedi gittik eczaneye durumumuzu anlattık eczane tamam abla dedi ilaçları verdi 60tl ödedik size geçici ropar yazıyom dedi eczacı.neyse 10 gün sonra kont gittim eczacıyada dedimki geçerken şimdi hastaneye gidiyorum raporum çıkmıştır alır getirim sana dedim abla gerek yok ben gördüm bilgisayardan çıkmış senin raporun dedi banagetirmene gerek yok ben bilgisayar üzerinden görüyom raporun çıkıp çıkmadığını dedi :) biraz uzun oldu amam canım inşallah işine yarar

seninde kutlu olsun canımmmm

su pericim yarın ilk kont var salı günü 5ad menopur yazmışlardı yarın 4.yapılacak ve kont olcağım tahmine göre geçen şubat 18 de aşılama olmulştu bu ayda mart 17 olcak inşllahh sen napıyosun 2.için ne zaman başlıcan tedaviye daha fazla ara verme canım

merhaba kızlar bu topik hepimize hayırlı olur inşallah şubat 27de ilk aşılamam yapıldı ama tutmadı bu ay kendi memleketimde yaptırmayı düşünüyorum yalnız bir çoğunuz iğne kullanıyorsunuz bunun nedeni ne?

yeni topiğin uğuru hepimize bulaşır inşallahh..seninde kadınlar günün kutlu olsun canımm..meryem suresi için kitaplara bakmaya başlıycam bende bulamazsam internetten bulur okurum..oda olmadı sana sorarım uzun olsun yeterki dualarımız kabul olsun bende ağlarım herhalde okurken..faydasını görürüz inşallah canım..sen ne zaman başlıyon tedaviye tekrar?listeye yazsam mı adımızı bilemedim

Son düzenleme:

yeni topiğin uğuru hepimize bulaşır inşallahh..seninde kadınlar günün kutlu olsun canımm..meryem suresi için kitaplara bakmaya başlıycam bende bulamazsam internetten bulur okurum..oda olmadı sana sorarım uzun olsun yeterki dualarımız kabul olsun bende ağlarım herhalde okurken..faydasını görürüz inşallah canım..sen ne zaman başlıyon tedaviye tekrar?listeye yazsam mı adımızı bilemedim

iyiyim tatlımmm sen nasılsın yarınki kontrolde inşallah güzel haberlerle gelirsin bize..hadi bakalım hayırlısıyla 2.aşılamada iyi geçer..ben şuan bekliyorum adetimin gelmesini ay sonunda gelicek 25inde tabi gelirse..benim normalde pcolardan dolayı düzensiz çünkü..tadaviye o zaman başlıcam inşallah..sanırım aşılaması en son yapılcak kişi ben olcam

yumurtaların iyi ve sağlıklı büyümesi için doktor veriyo bu iğneleri..sen ilk aşılamanı klomenle mi oldun?

Canım sonucunu çok çabuk almamışmısın bende senden 2 gün sonra yaptırdım aşılamamı ama daha bugün 9. günüm benim nasıl anladın testmi yaptın hastalandınmı?

kızlar bi saat önce falan geldim doktordan.durum hiç iç açıcı değil moralim yerlerde resmen çok çok küçük bir yumurta oluşmuş sadece cumartesi öğlen gene gideceğim.doktor zaman önemli değil önemli olan iyi yumurtayı yakalayabilmek dedi.bilmiyorum nolacak

kaçıncı günündü senin canım hapmı kullanıyorsun

bazı doktorlar 3 yumurtadan fazlasında iptal ediyorlar tedaviyi benim ilk aşılamam 3 yumurtayla olmuştu. bu arada ben özelde oluyorum tedavimi senin dediğin zorunluluk galiba fakülte hastanalerinde geçerli

üzülme canım olacaksa 1 yumurtayla olur ama olmayacaksa isterse 3 yumurta olsun gene de olmaz.pozitif düşün pozitif olsun ...

bazı doktorlar 3 yumurtadan fazlasında iptal ediyorlar tedaviyi benim ilk aşılamam 3 yumurtayla olmuştu. bu arada ben özelde oluyorum tedavimi senin dediğin zorunluluk galiba fakülte hastanalerinde geçerli
teşekkür ederim yanıtın için. evet aşılamalarımı devlet hastanesinde yaptırıyorum. tüp bebek raporu alabilmek için.

üzülme canım olacaksa 1 yumurtayla olur ama olmayacaksa isterse 3 yumurta olsun gene de olmaz.pozitif düşün pozitif olsun ...

inşallah cumartesi daha güzel haberler alırım doktorum umutsuz konuşmadıya o da yetiyor bana şimdilik

slm kızlar bende 2. aşılamamı yarın olacağım kısmetse hayırlısı diyorum benide listeye eklersiniz artık.1. aşılamam 15 şubatta olmuştu 14. gün adet oldum.ilk aşılamam adetin 13. günüyken bu sefer 11. gün olacak acaba erkenmi merak ettim?(dr.yumurtan yeterince gelişmiş dedi)

Anladım, sen ilaç için sanırım rapor çıkartacaksın.Evet ilaç raporları biraz geç çıkıyor.Üniversitede önce aşılama yapıyorlar sonra rapor çıkıyor.Ama çıkma süresi belli olmuyor.Bir ahftada da çıktığı oluyor, iki-üç haftada da.İnşallah erken çıkar seninki. İnşallah bu seneki anneler gününe de anne adayı olarak gireriz ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…