Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim listeyi hazırlayım ama daha kimsenin aşılaması yapılmadıki

ben şubattan kalmayım arkadaşlar.tedavim şubatta başladı aşılamam 2 martta oldu.pdr adlı arkadaşla aynı gündük ama pdr bu aralar mesaj atmıyor ...nerelerdesin pdr umarım olumsuz bişey yoktur.mart kedileri gibi arka arkaya doğuralım kızlarrr

işallah kızlar ama ben pek ümitli değilim çünkü belim çok ağrıyor göğüslerim ağrıyor.Bunlar benim hastalanmam için en önemli belirtiler.Geçen ay 16 Şubatta hastalanmıştım.Test yapmya gerek duymuyorum .

1- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:

yeni liste hayırlı olsun kızlar pozitiflerle dolsun inşallahh

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:103::119:

Son düzenleme:

Merhaba mda.Bende geçen ay ege ünv.de yaptırdım aşılama ama negatifle sonuçlandı.Şimdi 2. aşılama için reglimi bekliyorum.Senin Ege ünv. de ilk aşılaman mı olacak? Tüm evraklar tamsa rapor hemen çıkıyor aslında. İnşallah bu aya yetişir.

kızlar bugün ilk kontrolüm var inşallah herşey yolunda gidiyordur...

İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Ne güzel ikinci aşılama için tedaviye başlamışsın.Bende 2. si için heyecanla bekliyorum. Sanırım 10 güne kadar regl olurum. Bu defa ilkinden daha heyecanlıyım (şimdiden) Bu ay çok fazla pozitif sonuçlar alacağımızı hissediyorum bekleyen arkadaşlarımdan.Umarım hislerim doğru çıkar...

burdayım canım biraz ara verdim topik olayınaaa.ales e gircem inşallah ona odaklanmak ve bebek tedavisini artık hayatımın odak noktası olmaktan çıkarmak istiyorum.olumsuz bişey yok canım elhamdülillah.2 senem bebek diye depresyonla geçti.yok günüm geçti yok geçmedi yok bi daha dış gebelik yaşarm ıyım yok yumurtlalar çatladı yok patladı heba oldu gitti 2 yılım....ok üzülüyorum üzüntüyle geçen günlerime.o yüzden başka şeylerle uğraşmak istiyorum.yanlız şöle bişey var aşılamadan 2 gün onra göğüslerimde bi sızlama var anlatamam.şu anda o kadar büyükki (zaten yeteri kadar büyüklerdi)gece bi ara üstüne yatmışım canımın acısıyla sıçradım yataktan.galiba bu hormon ilaçları yapıyo.alt üst etti zaten hayatımı..inşallah mart ayı bize uğurlu gelir...

teşekkürler hestiacım.bende bu ay çok umutluyum nedense.ikinci olduğu halde çok heyecanlıyım.inşallah bu ay herşey daha güzel olacak.

Kızlar neden ben listede olamıyorum Şubatta listesinede dahil olamadım neyse canınız saolsun listenin dışındada takip ederim sizi((

Kızlar neden ben listede olamıyorum Şubatta listesinede dahil olamadım neyse canınız saolsun listenin dışındada takip ederim sizi((
canım ya bence kargaşa olmuştur o yüzden.kasıtlı olarak kimse liste dışı bırakılmaz emin ol.

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:

2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:

3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

merhaba canım evet ilk aşılamam,ben ege ünv. yaptırmayacagım sadece rapor almak için tüm çabam ,ilaçları alıp dışarıda yaptıracagım,rapor için tüm evraklarımı hazırlamıştım hepsinide verdim dün başvuruda ama 2 hafta dediler ne güzel olur erken çıksa aslında , bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun arkadaşlar umarım seneyede anneler gününü hep birlikte kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…