kızlar bugün ilk kontrolüm var inşallah herşey yolunda gidiyordur...
sonuç bekleyen tek ben varım galiba ama bende test yapmıycam .Hastalanmamı bekliycem 18 marta kadar daha sonra doktora giderim tedavi başlangıcı içi artık
canım benim listeyi hazırlayım ama daha kimsenin aşılaması yapılmadıki
ne zaman yapıldı cnm listenin başına yazayım seni
merhaba bende bu ay yaptıracaktım ama galiba raporum yetişmeyecek, şu an kist için dk hapı kullanıyorum 7 gün sonra bitiyor 2-3 gün sonrada hastalansam 10 gün ama rapor için dün evraklarımı verdim ege üniv. ne ama 2 hafta sonra çıkacakmış rapor :) bu ay kaldı galiba.
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:103::119:
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:103::119:
kızlar bugün ilk kontrolüm var inşallah herşey yolunda gidiyordur...
ben şubattan kalmayım arkadaşlar.tedavim şubatta başladı aşılamam 2 martta oldu.pdr adlı arkadaşla aynı gündük ama pdr bu aralar mesaj atmıyor ...nerelerdesin pdr umarım olumsuz bişey yoktur.mart kedileri gibi arka arkaya doğuralım kızlarrr
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Ne güzel ikinci aşılama için tedaviye başlamışsın.Bende 2. si için heyecanla bekliyorum. Sanırım 10 güne kadar regl olurum. Bu defa ilkinden daha heyecanlıyım (şimdiden) Bu ay çok fazla pozitif sonuçlar alacağımızı hissediyorum bekleyen arkadaşlarımdan.Umarım hislerim doğru çıkar...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Ne güzel ikinci aşılama için tedaviye başlamışsın.Bende 2. si için heyecanla bekliyorum. Sanırım 10 güne kadar regl olurum. Bu defa ilkinden daha heyecanlıyım (şimdiden) Bu ay çok fazla pozitif sonuçlar alacağımızı hissediyorum bekleyen arkadaşlarımdan.Umarım hislerim doğru çıkar...[/Q
canım benim ağzın bal yesin.umarım hislerinde yanılmazsın da güzel haberler alırız.bende bu ay aşılama yapturdım.uumarım rabbim sana da tez zamanda sağlıklı ana babalı hayırlı evlatlar nasip eder.
Kızlar neden ben listede olamıyorum Şubatta listesinede dahil olamadım neyse canınız saolsun listenin dışındada takip ederim sizi((
canım ya bence kargaşa olmuştur o yüzden.kasıtlı olarak kimse liste dışı bırakılmaz emin ol.Kızlar neden ben listede olamıyorum Şubatta listesinede dahil olamadım neyse canınız saolsun listenin dışındada takip ederim sizi((
Merhaba mda.Bende geçen ay ege ünv.de yaptırdım aşılama ama negatifle sonuçlandı.Şimdi 2. aşılama için reglimi bekliyorum.Senin Ege ünv. de ilk aşılaman mı olacak? Tüm evraklar tamsa rapor hemen çıkıyor aslında. İnşallah bu aya yetişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?