Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Canım benim böyle düşünüp kendini daha fazla üzmemeye çalış ne olur,
Allah hayırlısıyla müjdeli haberleri yine bizlerle paylaşmanı nasip eder inşallah,dualarım seninle Allah kalbine göre versin.

canım benım sakın uzulme hersey moral bak ben ıkı dusuk yaptım sen bı dusuk yaptıgın ıcın uzuluyon ben ne yapayayım daha kotu durumlarda olanlar var allaha hep sukret allaha sukur sımdı ucuncusune hamıleyım ben hep kafama takıyordum ama sonradan dedımkı herseyın hayırlısı zamana bıraktım gıttım bı ıse gırdım anaa bı baktım hamıleymısım allah sanada verır merak etme canım

Selam kızlar,uzun zamandır yazan olmuyor buraya.
Aranızda doğum yapan oldu mu?
Sonlara yaklaştım ben dr artık heran gelebilir dedi.Sanırım bi aksilik olmaz sa bu ay içinde doğum olacak hayırlısıyla.
Umarım herkese iyidir ve hepimiz kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip eder Rabbim.

cinsiyeti ne zaman öğreneceğimi çok çok merak ediyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim sizler ne zaman öğrendiniz. ve benim mide bulantımda yok aşermemde

cinsiyeti ne zaman öğreneceğimi çok çok merak ediyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim sizler ne zaman öğrendiniz. ve benim mide bulantımda yok aşermemde

selam allah hayırlı doğumlar nasip eder inşaalah. biz daha cok yeniyiz bakalım . cinsiyeti neymiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…