- Konu Sahibi cancan_sin
-
Slm kızlar 14.haftaya girdim ense kalınlığı ve ikili test çok şükür iyi çıktı.Cinsiyetini tam öğrenemedik kesin değil dedi.Ama benim bulantılarım hala devam ediyor hemen hemen 24 saat var sizlerin nasıl ne zaman geçer acaba..
slm arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum ama hiç yazmadım.haftaya kontrolüm var hem cinsiyetinide öğreneceğiz ayın başında gittiğimde göstermedi bacaklarını çapraz yapmış yatıyordu.gerçi hangisi olursa olsun sağlıklı olsunda diyoruz.biz ikili testimizi geçtik çok şükür normaldi sonucumuz.benim bulantım falan hiç olmadı ama bel fıtığım var herşeyime engel oluyor çok ağrı yaşıyorum ,hiç aş ermedim ve bu zamana kadar 1 kilo almışım sizce normalmi?bende çok aşırı kilo almaktan korkuyorum malum belimden daha da zorlanacağım için..çok heyecanlıyım ilk bebeğim.rabbim bebişlerimizi kucaklarımızada almayı nasip etsin inşallah...
1 kilo normal bence canım. Bel fıtığına gelince bende de var ve korkuyorum ilerki aylarda çok zorlanmaktan.Allah yardımcımız olsun..Doğumunu nasıl düşünüyorsun ?
Slm kızlar 14.haftaya girdim ense kalınlığı ve ikili test çok şükür iyi çıktı.Cinsiyetini tam öğrenemedik kesin değil dedi.Ama benim bulantılarım hala devam ediyor hemen hemen 24 saat var sizlerin nasıl ne zaman geçer acaba..
slmm kızlar 22. haftayım bi sorunum var bu haftalarda karın ağrılarım ve alt tarafıma giren kramplar çok fazlalaştı hele tuvalete oturduğumda çok gergin hissediyorum sanki adetliyken ağrır gibi acaba açılma fln mı oldu die tedirgin oluyorum açılma kaçıncı haftadan sonra başlıo bi de bu haftalarda olup da aynı sorunu yaşayan var mı
kızlar bebeğin alış verişine hangi ay başlayacaksınız???ben eylül diyorum ama erkenmi acaba??
Başkalarını bilmemde ben bir kısmını aldım sonradan topluca alacak imkanım yok e ilk çocuk olunca hevesimiz de var o yüzden aldım son ana bırakıpta hem telaş hem masraf .
bizimde ilk bebeğimizben tutuyorum kendimi şimdilik, ama annem ve kayınvaldem nerdeyse herşeyi yaptılar daha göremedim memlekette olduğu için .hepsi üst üste gelmesin sizde başka şeylerini alın diyolar.bizde eşimle eylülde başlayalım diyoruz...
ne güzel sen bu konuda şanslıymışın benım kayınvalıdemın ilk torunu olmasına rağmen hiç birşey alma heveside niyetide yok .birde asgari ücretle çalıştığımız için ancak tamamlarız dedik
Beklediğimiz o anı, 6 Mart Salı günü yaşadıkInşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik yaşar, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?