Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

slm kızlar bi soru sorcam 4 ayda toplam kaç kilo aldınız ben henüz almadım ama normal mi bilmiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bazıları 4 . aydan sonra başlar kilo alımı diyor ama sizler de durum ne??

slm kızlar bi soru sorcam 4 ayda toplam kaç kilo aldınız ben henüz almadım ama normal mi bilmiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bazıları 4 . aydan sonra başlar kilo alımı diyor ama sizler de durum ne??

canim ben 65 kilo ile hamile kaldim ve cok istahsiz basladim hamilelige ne kadar kilo verdim o arada bilmiyorum ama su anda 63 kiloyum anliyacagin ben eski kilomun bile altindayim...

Ben hamileliğin başlarında 15-20 gün kadar iştahsız ve çok kötüydüm,sonrasında eskisinden daha açık hale geldi iştahım, dolayısıyla yaklaşık 3 kilo civarında aldım şimdiye kadar.Daha önce de yazmıştım karnımda çok çıktı bana 5 aylık gibi geliyo nerdeyse :)

bende hiçç kilo almadım hatta kontrolümde bunu dr uma söyledim alamıyorum diye o zaman ben seni tebrik ederim hedefiimiz çok kilo aldırmak değil zaten demişti bu duruma sevinmeliyiz :)

benimde eskiden beri göbeğim vardı o yüzden karnm büyük gibi gelio ama hala hamile tişörtlerini doldourmuo=( nese bebişler sağlıklı olsun da

bende hiçç kilo almadım hatta kontrolümde bunu dr uma söyledim alamıyorum diye o zaman ben seni tebrik ederim hedefiimiz çok kilo aldırmak değil zaten demişti bu duruma sevinmeliyiz :)

evet ama sanki ben kilo almayına bebek de gelişemiek gibi gelio ama sanki kiloda son üç ayda patlama yaşcakmışım gibi gelio=)

canim ben 65 kilo ile hamile kaldim ve cok istahsiz basladim hamilelige ne kadar kilo verdim o arada bilmiyorum ama su anda 63 kiloyum anliyacagin ben eski kilomun bile altindayim...

benimde midem çok kötüydü yeni yeni düzeldi.hala başlangıç kilomun altındayım :)

benimde midem çok kötüydü yeni yeni düzeldi.hala başlangıç kilomun altındayım :)

Benim pek bulantim olmadi,ama inanilmaz istahsizdim,yemek deilde hep soguk birseyler icmrk istiyodum asermemde olmadi:) simdide az yiyorum ama yeterli oldugunu dusunuyorum...baslarda vermem iyi oldu aslinda yoksa 80 kiloya ulasirdim kesin dogurana kadar :)

Ne güzel, herkes nerdeyse kilo almamış
Ben geçen haftaya kadar 1,5 -2 kilo kadar almıştım. Şimdi 3 kilo almış bulunmaktayım. O 1 hafta tartılmamıştım +1'i görünce korktum, nereye gidiyorum böle diye.

Sabah kalvaltılarındaki böreği keseceğim. Yoksa, yusyuvarlak olacak sanırım :)

ben ekmegi az yiyiyorum eskiye nazaran...ilk zamanlar hic birsey yiyemiyordum, simdi belki yerim hamilelikten onceki gibi ama kendimi durduruyorum.ekmek tarzi yiyecekleri cok tuketmezsen diger yiyeceklerde cok tereddut etme bence!

evet ama sanki ben kilo almayına bebek de gelişemiek gibi gelio ama sanki kiloda son üç ayda patlama yaşcakmışım gibi gelio=)

valla banada öle geliyodu hatta annemle eşim tepemde o çocuk aç aç deyip duruyolar :)maşallah diyelim şimdilik 150 gr ama haftasına göre normalmiş:)artık zorla yicez yapcak bişey yok ben hala çok iştahlı değilim ne hamileler var bulduğunu indiriyolar miğdeye bana yemek vermeseler aklıma gelmez

ben de aynen öle bakalım sonumuz nasıl olcak çok da şişko olmak istemiyorum

ben ekmegi az yiyiyorum eskiye nazaran...ilk zamanlar hic birsey yiyemiyordum, simdi belki yerim hamilelikten onceki gibi ama kendimi durduruyorum.ekmek tarzi yiyecekleri cok tuketmezsen diger yiyeceklerde cok tereddut etme bence!

Ben böreği kestim, şimdi 1 haftalık tatile çıkıyorum, spor yapıp, yememe biraz daha dikkat edeceğim. Herhalde dengelerim :)

selam kızlar off dualarınıza ıhtıyacımız var
pazar gunu kanamam oldu acile gittik bebeğimin kalp atışları var yaşıyo fakat rahim agzında kanamam var sürekli yatıcaksın dedi kanamam ara ara devam ediyo 15 gün yatak ıstıratı verdı birde progestan verdi sabah 2 tane aksam 2 tane içiyorum off dua edin kızlar bize atlatalım su gunleri (

Bende o bulduğunu mideye indirenlerdenim :)

Allah a emanet olsun bebişin inşallah bu günleri sağlıkla atlatırsın,güzel şeyler düşün,stres yapmamaya çalış ki bebeğin de çok etkilemesin.Bizlere de iyi haberler vereceksin inşallah.

Allah a emanet olsun bebişin inşallah bu günleri sağlıkla atlatırsın,güzel şeyler düşün,stres yapmamaya çalış ki bebeğin de çok etkilemesin.Bizlere de iyi haberler vereceksin inşallah.

ınş. cnm inş. stresyapmamaya calısıyorum ama üzülüyorum işte güzel bi hamilelik geciriyodum ne öle bulantılarım fazlaydı nede baska bi sorunum vardı sok oldum Rabbim baska zorluklar göstermesin inş.

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine inş en kısa zamanda atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…