mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

yuppii... içim çok rahatladı... biz geçen hafta 9,2mm keseyi gördük bebeği göremedik benim de geç olmuştur inşallah ve yarın gittiğimde artık bebeğimi görebilirim.

teşekkür ederim canım inşallah yarın olumlu haberlerle dönerim

inşallah canım senin de geç döllenmedir bence. bizim kese 8,5 milimken bebeği görmedik. alttan da bakmadı. 2 hafta sonraya randevu verdi. işte bu ctesi de 2 hafta olmuştu ve hem bebeğimizi gördük maşallah 11,5 milim olmuş , hem de kalp atışlarını duyduk. hatta kalkmadan tekrar dinleyebilir miyim dedim doktora. bi daha dinletti. allahım öyle bir mucize ki yaşadığını, varlığını tamamen hissettim. sen de yarın bebeğini görürsün inşallah ve sana süpriz yapıp kalp atışlarını da dinletir bebeğin inşallahh hayırlı haberlerini bekliorum canım..

Allahım ben de o sesi duymak mutluluktan uçmak istiyorum....

yarın bende eğer görürsem kayıt etmeyi düşünüyorum eşime dinletmek için....

merhaba kizlar..
aranizda hic 7. haftasinda kanamasi olan oldumu.. ben hastaneye gittim bebek ii Allaha sükür ama yinede korkuyorum.. ilk bebegimi 18 haftallikden kaybettim..

korkma canım yalnız iş yapma çalışmıyorsan hep yat.benimde oldu 5. hafta ile 8. hafta arası.ilaç vermiştir doktorun içmeyi ihmal etme.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin.

bu sabah uyandığımdan beri fena migrenim tuttu.ilaç alamadığım için de çok zorlandım.ne güzel serumdan sonra iyiydim.ama başladım yine malesef kusmaya.ama ağrım hafifledi.inşallah devam etmez ve kusmamda başlamaz yeniden.Allah ım hepimize sağlık versin.bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin.

bir kaç haftaya bulantılarımız tamamen geçer herhalde.İnşallah amiinnnnn bebişlerimize kavuşalımm:)

kızlar cumartesi günü kahverengi lekelenmem oldu, hemen acile gittik yatışımı yaptılar 2 gündür serum, iğneler, ilaçlar çok zordu bugün ultrasonda baktılar bebek iyiydi, iç kanama falan yok dediler çıkışımı yaptılar 10 gün de istirahat verdi doktor.. birde progestana başladım, aranızda bu durumda olup da progestan kullanırken veya kullandıktan sonra lekelenmesi veya düşük tehlikesi devam eden oldu mu hiç ((( çok korkuyorum bebişime bir şey olacak diye

şükürler olsunnnn .ikili test sonucum iyi geldi risk grubunda değilmişiz hatta nerdeyse en düşük oranlarda dedi.haber vermek istedim test sonucunu.dualarınız için çoooooooookkkkkkkkkkkk teşekkürler arkadaşlar...(geç haber verdim k.bakmayın veli toplantım vardı yeni geldim)

Korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz.. İlk üç bu tarz lekelenmeleri doktorlar normal karşılıyor.. Bende 12 haftalıkken aynısını yaşadım.. Çok şükür şu an 29 haftalık olduk..Allah yardımcımız olsun

Cok sevindim hayirli olsun darisi basimiza haftaya gidicem ben de su mide bulantilarimdan gene acillik olmazsam

Gözün aydın canımm umarım bende cumartesi günü senin gibi mutlu ve güzel haberlerle gelirim

çok sevindimm cnm :)))))))))))) ben de 10 gün sonra gidecem test için. inşallah iyi haberleri ben de veririm :)

gözün aydın canım darısı hepimizin başına inşallah

korkma canım yalnız iş yapma çalışmıyorsan hep yat.benimde oldu 5. hafta ile 8. hafta arası.ilaç vermiştir doktorun içmeyi ihmal etme.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin.

saol cnm.. insan korkuyor.. ilk bebegim düsük yapdim icin 18 haftalikdi..
bebegim iii allah sükür. Kalp atislarini gördüm.. ve yavas yavas hareketleri vardi.. doktor dedi artik bebek hareketlenmeye baslar dedi.. gelisimide cok güzel ama iste Annelik böyle..

Çocuklarımızın bayramı 23 Nisan milli egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun anneciklerrrr:))

nasılsınız güzel anneler.. Benim bulantılarım tam gaz devam ediyor doktora söyledim öğleden sonra gel serum takalım dedi sizler iyisiniz umarım kendinize de bebişlerinize de iyi bakınn..

kızlar benim sağ kasığımda oturunca özellikle ağrı oluyor aynı durumla karşılaşan varmı , bacağıma kadar iniyor bazen

kızlar benim sağ kasığımda oturunca özellikle ağrı oluyor aynı durumla karşılaşan varmı , bacağıma kadar iniyor bazen

merhaba cnm..
benimde arada bi sag ve sol kasigimda böyle cekilmeler oluyor... ve bacagima kadar iniyor.. doktor bana "normal dedi" cünkü rahim büyüdü icin oluyormus ve magneszium verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…