inşallah benimledir canım saol duaların için...
kanamam iki kere oldu hala progestan kullanıyorum ultrasonda kanama bölgelerini gösterdi dün
yolk kesesinden sonra bebek oluşur ve kalp atışı duyulur dedi
hala bana kesin birşey söylemiyor o yüzden başka bir doktora gidicem haftasonu kısmetse
ultrasonu daha detaylı 4boyutlu olan bir doktora
iyi haberler vermek istiyorum gerçekten inşallah yakın zamanda veririm
dün gittiğimde çok umutluydum ama olmadı
canım bence de başa bi doktora daha görün ve için rahatlasın. sonuçta kese büyümeye devam ediyorsa bebek de vardır. 10 gün falan da bekleme başka doktora git belki kullandığı ultrasondan dolayı görememiştir. alttan da baktı di mi?
slm kızlar bende martta hamile olduğumu oğrendım bu topiğide yenı gordum Allah herkese bebişini kucağına almayı nasip eder.
dün akşam biraz kasık ağrım oldu sağ tarafımda geçmedi bi türlü. yattıktan sonra da gecewc için uyandım. kalktım tuvalete, su falan da içip yattım ama adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. normalde adet ağrım bundan 10 kat daha fazla olur. eşim de uyandı hemen acile gidelim dedi. yok dedim millet neler çekiyor bu ne ki. garibim o da hiç bi şikayetim olmadığı için alışkın değil korktu birden. allaha tekrar şükrettim rahat bi hamilelik geçirdiğim için.inşallah da sonuna kadar böyle gider. sabah kalktığım da hiç bişeyim kalmamıştı, dün biraz fazla gezdik yoruldum ondan oldu heralde. içim çok rahat, çok mutluyum, huzurluyum. allah korusun bişey olsa hissederim diye düşünüyorum nedense öyle bi ruh halindeyim. ne stres yapmaya ne de üzülmeye niyetim var. çünkü tüm bunların bebeğime zarar vereceğini, huzursuz bir hamileliğin ardından huzursuz bir bebek olarak doğacağını biliyorum. herşey allahtan bunu kabul etmek lazım. sen yine dikkatli ol, bebeğin için en iyisini düşün, dile. elimizden başka bişey gelmiyor çünkü..
canım inşallah her şey yolundadır.
serap da beklemişti hatta satını yeniden düzenlemişti doktoru. tam 1 ay sonrayı hesaplayarak değil mi serap?
senin de geç döllenme olabilir.
Allah'tan her şeyin hayırlısı.
çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ya. az kaldı hafta sonuna inş.sıkıntı olmaz
kızlar ben bı 5 haftalıkken gıttım ultrasyonda yumurta gıbı bıseydı bana folık aşıt verdı 50 tane vardı ben o bıtınce gıdeyım dedım oda 12 hafta oluo ozaman geç olmuyor dımı bıde 12 haftalık iken cınsıyet bellı oluyor mu
11. haftada ikili test yapılıyor. aslında gidip bir gelişimini görseniz iyi olur bu ara..
12. haftada bazen belli olabiliyormuş cinsiyet ama yine de erken..
11. haftada gidip daha sonra da 15. 16. haftada gitseniz iyi olur.
dün akşam biraz kasık ağrım oldu sağ tarafımda geçmedi bi türlü. yattıktan sonra da gecewc için uyandım. kalktım tuvalete, su falan da içip yattım ama adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. normalde adet ağrım bundan 10 kat daha fazla olur. eşim de uyandı hemen acile gidelim dedi. yok dedim millet neler çekiyor bu ne ki. garibim o da hiç bi şikayetim olmadığı için alışkın değil korktu birden. allaha tekrar şükrettim rahat bi hamilelik geçirdiğim için.inşallah da sonuna kadar böyle gider. sabah kalktığım da hiç bişeyim kalmamıştı, dün biraz fazla gezdik yoruldum ondan oldu heralde. içim çok rahat, çok mutluyum, huzurluyum. allah korusun bişey olsa hissederim diye düşünüyorum nedense öyle bi ruh halindeyim. ne stres yapmaya ne de üzülmeye niyetim var. çünkü tüm bunların bebeğime zarar vereceğini, huzursuz bir hamileliğin ardından huzursuz bir bebek olarak doğacağını biliyorum. herşey allahtan bunu kabul etmek lazım. sen yine dikkatli ol, bebeğin için en iyisini düşün, dile. elimizden başka bişey gelmiyor çünkü..
bir de dün gece oğlum olacağını gördüm rüyamda
ve sabah uyandığımda gerçek gibi geldi dün doktor bana oğlum olacağını söylemişti sanki
halbuki bişey göremedi bir müddet geçince rüya olduğunu hatırladım
inşallah bu Rabbim tarafından gönderilen bir işarettir bana kendimi üzmemem için......
teşekkür ederım canım benım yardımcı olduğun için 2 li tarama testı sadece 11. haftada mı yapılıyor 12. haftada yapılamaz mı
11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor.
bana kalsa haftada bir doktora gideceğim :)
aslında normali 4 haftada bir kontrole gitmek sanırım..
son iki ay da herhalde daha sıklaşıyor kontroller.
benim daha önce düşüğüm olduğu için doktorum sıkı takip ediyor
şimdiye kadar ben de 6. haftada ve 8. haftada gittim. 10. haftada da gideceğim.
aslında 12. haftada gelsen de olur ama için rahatlasın dedi, çağırdı..
ben özele gidiyorum ama muayene için para vermiyorum onu da belirteyim.
ben özele gıtmedım açıkçası benım ılk doktor bana ne zaman gelecegımıde soylemedı benımde o an aklıma gelmadı bı daha ne zaman geleyim dıye sormak olmazsa bende ozele doneyım daha ıyı ılgılenırler
inş. sağsalım kucağımıza alırızda rahatlarız
gebelik hastalık değildir, fizyolojik doğal bir süreçtir.
o yüzden sağlıklı giden bir gebelikte çok da evhamlı olmayı gerektiren bir şey yok..
illa özele gitmek de gerekmiyor yani..
inşallah biz sağ salim kucağımıza alırız, inşallah bebek özlemi duyan her kadın da bu duyguyu yaşar.
ben hamıleliğimi hastalık olarak gormuyorum hastalık olarak görsem hamıle kalmam zaten rahatım ben hamılelığımde rahat gecıyor cok sukur sadece bazı seyler kafama takıldı o kadar hanı sıkıntı olmasın dıye sonra keşke dıkkat etseydim demeyeyım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?