mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ya. az kaldı hafta sonuna inş.sıkıntı olmaz

baştan karından baktı bişey göremedi sonra alttan baktı yolk kesesini gördü işte başka bişey göremedi (
bebek sonra oluşacakmış....
internetten araştırdım ilk başlarda yolk kesesi ile embriyo birleşik oluyormuş sonra ayrılıyormuş
zaten beklemeden başka doktora gidicem haftasonu büyük ihtimal..............

slm kızlar bende martta hamile olduğumu oğrendım bu topiğide yenı gordum Allah herkese bebişini kucağına almayı nasip eder.

ne güzel yazmışsın canım yaaaaa maşallah

evet serap idolüm zaten topiğimizin en olgun düşüneni... :))

bişeyler geç olsa da iyi olsun ve göreyim artıkkkk

kızlar ben bı 5 haftalıkken gıttım ultrasyonda yumurta gıbı bıseydı bana folık aşıt verdı 50 tane vardı ben o bıtınce gıdeyım dedım oda 12 hafta oluo ozaman geç olmuyor dımı bıde 12 haftalık iken cınsıyet bellı oluyor mu

11. haftada ikili test yapılıyor. aslında gidip bir gelişimini görseniz iyi olur bu ara..
12. haftada bazen belli olabiliyormuş cinsiyet ama yine de erken..
11. haftada gidip daha sonra da 15. 16. haftada gitseniz iyi olur.

bir de dün gece oğlum olacağını gördüm rüyamda
ve sabah uyandığımda gerçek gibi geldi dün doktor bana oğlum olacağını söylemişti sanki
halbuki bişey göremedi bir müddet geçince rüya olduğunu hatırladım
inşallah bu Rabbim tarafından gönderilen bir işarettir bana kendimi üzmemem için......

11. haftada ikili test yapılıyor. aslında gidip bir gelişimini görseniz iyi olur bu ara..
12. haftada bazen belli olabiliyormuş cinsiyet ama yine de erken..
11. haftada gidip daha sonra da 15. 16. haftada gitseniz iyi olur.

teşekkür ederım canım benım yardımcı olduğun için 2 li tarama testı sadece 11. haftada mı yapılıyor 12. haftada yapılamaz mı

yokk ben bulantı istemiyorum çünkü nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.. Sadece ni telaş.. Ama dediğim gibi hayırlısı.

canım eğer dış gebelik olsaydı yolk kesesi oluşmazdı. Çünkü o kese bebeğin oluşacağına işaret. Ama her makine bir değil başka bir dr.a gidip baktırsan iyi olur diye düşünüyorum...

ne güzel bugün burası kalabalık ben şten gelince kimse olmuyodu

teşekkür ederım canım benım yardımcı olduğun için 2 li tarama testı sadece 11. haftada mı yapılıyor 12. haftada yapılamaz mı

11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor.
bana kalsa haftada bir doktora gideceğim :)
aslında normali 4 haftada bir kontrole gitmek sanırım..
son iki ay da herhalde daha sıklaşıyor kontroller.

benim daha önce düşüğüm olduğu için doktorum sıkı takip ediyor
şimdiye kadar ben de 6. haftada ve 8. haftada gittim. 10. haftada da gideceğim.
aslında 12. haftada gelsen de olur ama için rahatlasın dedi, çağırdı..
ben özele gidiyorum ama muayene için para vermiyorum onu da belirteyim.

ben özele gıtmedım açıkçası benım ılk doktor bana ne zaman gelecegımıde soylemedı benımde o an aklıma gelmadı bı daha ne zaman geleyim dıye sormak olmazsa bende ozele doneyım daha ıyı ılgılenırler
inş. sağsalım kucağımıza alırızda rahatlarız

gebelik hastalık değildir, fizyolojik doğal bir süreçtir.
o yüzden sağlıklı giden bir gebelikte çok da evhamlı olmayı gerektiren bir şey yok..
illa özele gitmek de gerekmiyor yani..

inşallah biz sağ salim kucağımıza alırız, inşallah bebek özlemi duyan her kadın da bu duyguyu yaşar.

ben hamıleliğimi hastalık olarak gormuyorum hastalık olarak görsem hamıle kalmam zaten rahatım ben hamılelığımde rahat gecıyor cok sukur sadece bazı seyler kafama takıldı o kadar hanı sıkıntı olmasın dıye sonra keşke dıkkat etseydim demeyeyım dıye

ben de zaten seni desteklemek amaçlı yazmıştım :)
kendime bir hatırlatma mahiyetinde hastalık değildir dedim..
ben daha önce düşük yaşadığım için endişelerim oluyor tabi
ama yine de yapacak çok fazla bir şey yok..
ağrı sızı kanama olmadıkça çok sık gitmeye gerek yok doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…