mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar benim sağ kasığımda oturunca özellikle ağrı oluyor aynı durumla karşılaşan varmı , bacağıma kadar iniyor bazen

evet bugun bendede ağrı var yoruldum diye oldu sanırım.ayaklarımda üşüyo.hepimiz sonunda hayırlısıyla yavrularımıza kavuşucaz inşallah ve bütün ağrılarımızı bulantılarımızı unutucaz.

çok sevindimm cnm :)))))))))))) ben de 10 gün sonra gidecem test için. inşallah iyi haberleri ben de veririm :)

inşallah duyacaksın hayırlısıyla.

günaydin kizlar...

Allah hepmizin bebislerini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin... :)

ben geldim kızlar doktora gittim yine malesef Bebeğimi göremedim kese 23 mm olmuş ve yolk kesesi oluşmuş 10 gün sonra tekrar çağırdı...
doktorumu değiştirip başkasına gideceğim detaylı ultrasona gönder dedim sonuçta normal değil gidişat... göndermedi malesef

merhaba cnm..
benimde arada bi sag ve sol kasigimda böyle cekilmeler oluyor... ve bacagima kadar iniyor.. doktor bana "normal dedi" cünkü rahim büyüdü icin oluyormus ve magneszium verdi..

MHB CNM,
tşkr ederim bende aradım doktorumu gaz sıkışmasıda olabilir korkulacak birşey yok bebekle alakalı değil dedi , içim rahatladı haftaya gidicem kontrole merakla bekliyorum :)

canım bende seni merak ediyordum inan dua ediyorum ama anlamıyorum bir şey olmasa alırlardı keseyi demek ki doktor güveniyor olduğuna ama git başkalarına da.kanaman falan olurdu şimdiye kadar.inşallah bebeğin seninlebizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun

çok merak ediyorum seni ya ilk defa böyle bişe duydum ben normalde dr. değiştirmek iyi değil derler ama senin durumun farklı bence de farklı doktorlarıda dene dr. yorumu da önemli ultrason makinası da.rabbim sağlıkla görmeyi nasip eder insallah. güzel haberleri bekkliyoruz senden...

Kızlarr ben biraz telaşlıyım randevuma daha bir buçuk hafta var.. Gebelik testi yapsam çift çizgi çıksa her şey yolunda demek olur mu?? Yani Allah korusun kotu Bi durumda beta sıfırlanır mı vücuttan??? Bu karamsarlığımdan nefret ediyorum yaa

canım niye telaşlısın ki?bildiğim kadarıyla Allah korusun bir şey olsa bile hemen kan değerleri düşmez ve yok gözükmez kanda.

canım betan nasıl bir günde yükselmiyorsa, allah korusun kötü bir durumda da bir günde sıfırlanmıyor, yine kademe kademe düşmeye başlıyor. ama bence bu düşünceler kendine eziyetten başka bişey değil. şiddetli bir ağrı veya kanaman olursa derhal doktoruna gidersin zaten. ama herhangi bir belirti olmadan bişey olursa allah korusun yapacak bir şey de yok malesef. alacak nefesi varsa doğacaktır zaten. sen kendi kendini üzme, stres yapmadan hamilelik geçirmeni tavsiye ederim. herşey allahtan..

canım niye telaşlısın ki?bildiğim kadarıyla Allah korusun bir şey olsa bile hemen kan değerleri düşmez ve yok gözükmez kanda.

yapım öyle hep evham hep karamsarlık bulantım yok benim de o yüzden iyi mi değil mi merak ediyorum canım

canım bence de başa bi doktora daha görün ve için rahatlasın. sonuçta kese büyümeye devam ediyorsa bebek de vardır. 10 gün falan da bekleme başka doktora git belki kullandığı ultrasondan dolayı görememiştir. alttan da baktı di mi?

serapcım çok doğru söylüyorsun ama elimde değil. Sen de bulantı yaşamıyosun benim gibi senden umut alıyorum o yüzden:) allahım hayırlısı neyse onu versin.. Dr.u arasam o da bişey diyemeZ:)

yapım öyle hep evham hep karamsarlık bulantım yok benim de o yüzden iyi mi değil mi merak ediyorum canım

canım ama bu evham hem sana hem bebeğine zarar. benim de bulantım veya başka bi şakayetim yok. olmasın da zaten millet neler çekiyor. hiç iyi bişeye heves etmiyosun şuanda...

inşallah benimledir canım saol duaların için...
kanamam iki kere oldu hala progestan kullanıyorum ultrasonda kanama bölgelerini gösterdi dün
yolk kesesinden sonra bebek oluşur ve kalp atışı duyulur dedi
hala bana kesin birşey söylemiyor o yüzden başka bir doktora gidicem haftasonu kısmetse
ultrasonu daha detaylı 4boyutlu olan bir doktora

iyi haberler vermek istiyorum gerçekten inşallah yakın zamanda veririm
dün gittiğimde çok umutluydum ama olmadı

serapcım çok doğru söylüyorsun ama elimde değil. Sen de bulantı yaşamıyosun benim gibi senden umut alıyorum o yüzden:) allahım hayırlısı neyse onu versin.. Dr.u arasam o da bişey diyemeZ:)

dün akşam biraz kasık ağrım oldu sağ tarafımda geçmedi bi türlü. yattıktan sonra da gecewc için uyandım. kalktım tuvalete, su falan da içip yattım ama adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. normalde adet ağrım bundan 10 kat daha fazla olur. eşim de uyandı hemen acile gidelim dedi. yok dedim millet neler çekiyor bu ne ki. garibim o da hiç bi şikayetim olmadığı için alışkın değil korktu birden. allaha tekrar şükrettim rahat bi hamilelik geçirdiğim için.inşallah da sonuna kadar böyle gider. sabah kalktığım da hiç bişeyim kalmamıştı, dün biraz fazla gezdik yoruldum ondan oldu heralde. içim çok rahat, çok mutluyum, huzurluyum. allah korusun bişey olsa hissederim diye düşünüyorum nedense öyle bi ruh halindeyim. ne stres yapmaya ne de üzülmeye niyetim var. çünkü tüm bunların bebeğime zarar vereceğini, huzursuz bir hamileliğin ardından huzursuz bir bebek olarak doğacağını biliyorum. herşey allahtan bunu kabul etmek lazım. sen yine dikkatli ol, bebeğin için en iyisini düşün, dile. elimizden başka bişey gelmiyor çünkü..

3 ayrı doktora gittim malesef ve şimdi 4. olacak
artık hastane değil de özel muayenesi olan bir doktora gidicem
internetten renkli ultrason resimlerine bakıyorum 6. haftada bebek gayet net gözüküyor artık 9. haftamdayım
hastanedekiler siyah beyaz ondan olabilir bilmiyorum
artık son umudum bu güzel haberler vereceğim günleri bekliyorum inşallah

bir ben daha vallahi
bende öyleyim evhamlı pinpirikli.ama hem kendini hem bebeği üzüyoruz böyle yapınca.
benim de 3 ay bitecek ama bulantılarım bana mısın demedi çıkaramadığım gibi uğraşırken de kıpkırmızı oluyorum
canını sıkma lütfen.ilk seninde galiba sabır az kalmış zaten kontrole

canım inşallah her şey yolundadır.
serap da beklemişti hatta satını yeniden düzenlemişti doktoru. tam 1 ay sonrayı hesaplayarak değil mi serap?
senin de geç döllenme olabilir.
Allah'tan her şeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…