kızlar benim sağ kasığımda oturunca özellikle ağrı oluyor aynı durumla karşılaşan varmı , bacağıma kadar iniyor bazen
Cok sevindim hayirli olsun darisi basimiza haftaya gidicem ben de su mide bulantilarimdan gene acillik olmazsam
Gözün aydın canımm umarım bende cumartesi günü senin gibi mutlu ve güzel haberlerle gelirim
çok sevindimm cnm :)))))))))))) ben de 10 gün sonra gidecem test için. inşallah iyi haberleri ben de veririm :)
inşallah duyacaksın hayırlısıyla.
şükürler olsunnnn .ikili test sonucum iyi geldi risk grubunda değilmişiz hatta nerdeyse en düşük oranlarda dedi.haber vermek istedim test sonucunu.dualarınız için çoooooooookkkkkkkkkkkk teşekkürler arkadaşlar...(geç haber verdim k.bakmayın veli toplantım vardı yeni geldim)
günaydin kizlar...
Allah hepmizin bebislerini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin... :)
merhaba cnm..
benimde arada bi sag ve sol kasigimda böyle cekilmeler oluyor... ve bacagima kadar iniyor.. doktor bana "normal dedi" cünkü rahim büyüdü icin oluyormus ve magneszium verdi..
evet bugun bendede ağrı var yoruldum diye oldu sanırım.ayaklarımda üşüyo.hepimiz sonunda hayırlısıyla yavrularımıza kavuşucaz inşallah ve bütün ağrılarımızı bulantılarımızı unutucaz.
ben geldim kızlar doktora gittim yine malesef Bebeğimi göremedim kese 23 mm olmuş ve yolk kesesi oluşmuş 10 gün sonra tekrar çağırdı...
doktorumu değiştirip başkasına gideceğim detaylı ultrasona gönder dedim sonuçta normal değil gidişat... göndermedi malesef
ben geldim kızlar doktora gittim yine malesef Bebeğimi göremedim kese 23 mm olmuş ve yolk kesesi oluşmuş 10 gün sonra tekrar çağırdı...
doktorumu değiştirip başkasına gideceğim detaylı ultrasona gönder dedim sonuçta normal değil gidişat... göndermedi malesef
Kızlarr ben biraz telaşlıyım randevuma daha bir buçuk hafta var.. Gebelik testi yapsam çift çizgi çıksa her şey yolunda demek olur mu?? Yani Allah korusun kotu Bi durumda beta sıfırlanır mı vücuttan??? Bu karamsarlığımdan nefret ediyorum yaa
Kızlarr ben biraz telaşlıyım randevuma daha bir buçuk hafta var.. Gebelik testi yapsam çift çizgi çıksa her şey yolunda demek olur mu?? Yani Allah korusun kotu Bi durumda beta sıfırlanır mı vücuttan??? Bu karamsarlığımdan nefret ediyorum yaa
canım niye telaşlısın ki?bildiğim kadarıyla Allah korusun bir şey olsa bile hemen kan değerleri düşmez ve yok gözükmez kanda.
canım betan nasıl bir günde yükselmiyorsa, allah korusun kötü bir durumda da bir günde sıfırlanmıyor, yine kademe kademe düşmeye başlıyor. ama bence bu düşünceler kendine eziyetten başka bişey değil. şiddetli bir ağrı veya kanaman olursa derhal doktoruna gidersin zaten. ama herhangi bir belirti olmadan bişey olursa allah korusun yapacak bir şey de yok malesef. alacak nefesi varsa doğacaktır zaten. sen kendi kendini üzme, stres yapmadan hamilelik geçirmeni tavsiye ederim. herşey allahtan..
yapım öyle hep evham hep karamsarlıkbulantım yok benim de o yüzden iyi mi değil mi merak ediyorum canım
canım bende seni merak ediyordum inan dua ediyorum ama anlamıyorum bir şey olmasa alırlardı keseyi demek ki doktor güveniyor olduğuna ama git başkalarına da.kanaman falan olurdu şimdiye kadar.inşallah bebeğin seninlebizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun
serapcım çok doğru söylüyorsun ama elimde değil. Sen de bulantı yaşamıyosun benim gibi senden umut alıyorum o yüzden:) allahım hayırlısı neyse onu versin.. Dr.u arasam o da bişey diyemeZ:)
çok merak ediyorum seni ya ilk defa böyle bişe duydum bennormalde dr. değiştirmek iyi değil derler ama senin durumun farklı bence de farklı doktorlarıda dene dr. yorumu da önemli ultrason makinası da.rabbim sağlıkla görmeyi nasip eder insallah. güzel haberleri bekkliyoruz senden...
yapım öyle hep evham hep karamsarlıkbulantım yok benim de o yüzden iyi mi değil mi merak ediyorum canım
3 ayrı doktora gittim malesef ve şimdi 4. olacak
artık hastane değil de özel muayenesi olan bir doktora gidicem
internetten renkli ultrason resimlerine bakıyorum 6. haftada bebek gayet net gözüküyor artık 9. haftamdayım
hastanedekiler siyah beyaz ondan olabilir bilmiyorum
artık son umudum bu güzel haberler vereceğim günleri bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?