mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kizlar ya bugn sabahtan beri cok afedersiniz sapsari kokulu bi akinti geliyor boyle olmazdi hic iltihap olabilir diye dusunuyorum da sanci da giriyor 2 gundur rahmimin bayagi bi asagisinda nasil anlatsam o bolgeyi bilmiyorm idrar yaptigimiz yerin yukarisinda tam kemiklerin oldugu yer :)) tam koordinat verdim k. bakmayin yarin dr a gitmeeyi dusunyorum ayni seyi yasayan var mi dr.unuz ne dedi

canım bir git yada ara ama arada muhakkak ağrılar olabilirmiş bana öyle demişti doktor.belki iltihaptır

Enfeksiyon belirtisi gibi bende de olmustu yarin git ama bugun de bol su ve aşırı meyve tuket

canım ben yaşadım enfeksiyon muş fitil verdi dr. Şimdi geçti

arkadaşlar ikili test sonucum bugün belli olacak dua ederseniz çok sevinirim

Arkadaşlar yarın 8. Haftaya giriyorum ama bulantı fln yok hiçbir belirti duymadığım için biraz endişeliyim bebişim iyimidir diye.. Benim gibi olan var mıı?

Arkadaşlar yarın 8. Haftaya giriyorum ama bulantı fln yok hiçbir belirti duymadığım için biraz endişeliyim bebişim iyimidir diye.. Benim gibi olan var mıı?

canım ben de 7+4üm. benim bulantım baş dönmem aşermem falan yok. sadece bol su içtiğimden sık idrara çıkıorum ve karnımda şişlik var. sanırım o da gazdan veya folikasitten oluyor. ctesi doktora gittik kalp atışlarımızı duyduk. doktor herşey normal dedi. bence endişelenme hiç. bebişlerimiz annelerine çektirmiyorlar işte daha ne?

günaydın kızlar,

ben de yarın doktora gidicem hala bebeğimi göremedim bana da dua edin lütfen
kalp atışlarını duymak istiyorum artıkkkkkkk..............

günaydın kızlar,

ben de yarın doktora gidicem hala bebeğimi göremedim bana da dua edin lütfen
kalp atışlarını duymak istiyorum artıkkkkkkk..............

canım allahın izniyle duyacaksın. sen gönlünü ferah tut. geç döllenme olmuştur belki ondan böyledir. benim de geç döllenme oldu. satım 28 ocak. ama doktor yeniden sat tarihi düzenledi bana geç döllenme olduğundan. satım 28 şubatmış artık, gelişmeleri ona göre takp edicek. allahım bebeklerime sağlık versin inşallah, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn aminnnn

Son düzenleme:

ayy ne güzel:)) peki bundan sonra olur muymuş bulantı?

oooo tam 1 ay sonra mı çok şaşırdım inşallah benim de öyledir
doktorun yeni hesapladığı tarihe göre sen kaçıncı haftada gördün bebeğini kalp atışını ne zaman duydun

bu arada bebeklerime derken ikiz mi geliyor hayırlısıyla...

canım senin ikiz miii?:) ne güzel maşallah tü tü tü:)

merhaba kizlar..
aranizda hic 7. haftasinda kanamasi olan oldumu.. ben hastaneye gittim bebek ii Allaha sükür ama yinede korkuyorum.. ilk bebegimi 18 haftallikden kaybettim..

yok canım orda bi "iz" ekini unutmuşum "bebeklerimize" olacaktı..
canım benim satım 28 ocak. 26 martta değerim 17 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim. bi dokto kimyasaldır düşer dedi. diğeri artışa bakıcaz belki geç yumurtlamışsın dedi. değerim düzgün arttı. 2 hafta önce keseyi gördük 8,5 milimdi. alttan bakmadı 2 hafta sonraya randevu verdi. yani ctesi gününe. bebeği ve kalp atışlarını duyduk. bebiş 11,5 milim olmuş. yine karından gördü. ve son adet tarihini düzenlicem tekrar geç yumurtlamışsın dedi. artık satım 28 şubatmış. gelişimini ona göre değerlendirecekmiş. senin de böyle bişey olmuştur belki canım.
doktorun yeni hesapladığı sata göre keseyi 5+5de, bebeği 7+2de görmüş ve duymuş olduk canım.

Son düzenleme:
ayy ne güzel:)) peki bundan sonra olur muymuş bulantı?

valla canım benim annemin ne bulantısı ne de aşermesi olmuş. ablamın da iki oğlu var onlara hamileyken onda da hiçbişey olmadı. belki genetiktir bilemiyorum ki. ama ben böyle çok iyiyim valla inşallah olmaz gerçi bebeğim için ona da katlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…