hadi hayırlı olsun cnm beni de 1 ay sonra cagırdı progestan ve folikasit devam ediyrum bende ihmal etme canım miden bulansada kussanda iç mutlaka bende bel agrısı cok var bu ara surekli sırt üstü yatasım var :))
canım gözün aydınnn süperr bende hep ikiz istiyordummmneyse inşallah ikincisi olur hayırlısıyla )
günaydın annecikler dün doktordaydım bulantılarım fazla olduğundan serum takıldı.ilaçlarımı içemiyordum 1 haftadır.b vitamini verdi ek olarak.birde bitter çikolata ve beyaz leblebiyi önerdi.paylaşmak istedim günde bir kaç parça bitter çikolata yemek mide bulantısına iyi geliyormuş.
Bugun biraz okudum da 12. Haftada ogrenenler varmis bebek gosterirse
ya .doktor bana 16 dedi hayırlı sağlıklı olsunda geç olsun
22.03.2013 te öğrendim 2 yılın sonunda bizimde bebişimiz gelicek inş kan testi sonucum 187 çıktı 1 nısanda ultrasonda gözükecek dedi dr inşbi aksilik olmaz inş ilk gebeliğim biraz korkuyorum
MaşallahAllah kucağınada almayı nasip etsin. Bende hamile olduğumu 22,03,2013 öğrendim
saol cnm,kanamam dün akşamda az az devam etti(
doktorumla konuşuyorum çok rahat,düşük kanaması değildir diyor,
ben hiç o kadar rahat olamıyorum.
offffff
kızlarrr herkese selam.... yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyomusunuz ekstra yediğiniz şeyler varmı??? bide çatlaklara karşı bişey kullanmaya başladınız mıı, önerileriniz var mı?????
mrb caniim gittim bgn dr.a hastaneden de dr.dan da memnun kaldim bi de muayene ucreti esim tsk personeli oldugu iicin 12 ye ddustu iyi oldu yani :)) yaaa bebisimi de gordumm o kadar hareketli ki masallah hic durmuyor elini basinin ustune koymus kipir kipr masallah dr bana da ddi henuz cinsiyeti icin konusmk erken ama erkek gibi gorunuyor ddi cikinti varmis belli :))) hayirlisi bakalim prenses mi olcaj pasa mi :) sen de p.tesi sonuclari gosterince yaz olur mu 2li testi haftaya yaptircam ben
çok sevindim biliyor musun benimki de elini kaldırmıştı indirime de sevindim tabi yazarımdua et testin sonucu iyi çıksın ya
iyi cikar canim ins icini ferah tut p.tesi guzel sonuclarini alirsin ben inaniyorum gunnur hanim da iyiymis guzel ilgilendi demir ilaciyla folik asit kullaniyordum folik asiti birak artik ddi demirilacinin icinde de varmis ya bi kac gundur rahatsizdim meger ondanmis agir geliyordur ddi hayirlisi bakalimmm
çok sevindim inşallah güzel çıkarbende folik asit kullandım ama bitti pazartesi soracağım 3 aydan sonra bırakılıyormuş.
Ben beeeeen gecen hafta idrarimda asiri derece enfeksiyon cikti 1 hafta antibiyotik kullandim dun tahlil verdim bugun kalmadigini soyledi doktor bebegim de iyiydi Allaha sukur. Can sikacak bisey yok ilaclarini kullan boleyve ve su bi haftada geciuo
evet 3aydan sonra gerek yok ddi dr da senin oldu sanirim zaten 3 ay ne guzel :))
haftaya çarşamba tam üç ay doluyor nasipse inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?