mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ozur dılerım kusuruma bakma
evet haklısın ama Allah'a sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok biz ne kadar özen gostersekte olan oluyor.

canım eğer dış gebelik olsaydı yolk kesesi oluşmazdı. Çünkü o kese bebeğin oluşacağına işaret. Ama her makine bir değil başka bir dr.a gidip baktırsan iyi olur diye düşünüyorum...

evet o yüzden başka doktor aradım o da doluymuş bu hafta offff
şimdi yine başkasına bakıyorum....

"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç

"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç

canım azcık daha sabret ben de hala devam ediyor ama şükür sadece sabaha düştük azalıyor galiba.-)

hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum

meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. yazdım mı bilmiyorum ama . çok mutluyum çokkkk. allah herkese bu duyguyu yaşatsın....

hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum

ooo üşüme benim favori hamilelik belirtimdi :) ben hiç üşümem ama ilk hamile kaldığımı üşümekten anlamıştım yani ilginç bi değişiklik vardı bünyemde :) şimdi hala günde bi kere üşüme krizine mutlaka giriyorum. öksürme yok ilk zamanlar vardı o da sigarayı yeni bırakmıştım ondandı sanırım. sigara kullanıyomuydun?

Grip olmuştum ve tam 18 gün sürdü şu anda da özellikle gece ve sabah uyannınca çok öksürüyorum, bal ve zencefil tozu karışımında içiyorum ama hiç bir faydası olmadı.
Bahar gelmiş ama henüz bana gelmedi gibi hala kazak giyiyorum

hadi yaa geçti mi? süper valla NE zaman geçti?

ben şu an 12+3 oldum bir haftadır sabah bulantılarım ve o miskin halsiz hallerim kalmadı çok şükür ama o belirtiler olmayınca çok panik oldum bebeğime bişey oldu sanmıştım seninde geçecek inşallah o bulantılı günlerini özleyeceksin

yok aman kalsın özlemem dünyadan tiksindim yemin ederim

bende de bulantılar var,ama akşaüstüleri ve gece daha çok.sabah pek olmuyor.
bir de benim canım yemek falan yapmak istemiyor,yürümek bile halsizlik hissi veriyor bana.yorgunum sanki hep,battaniyeyi çekip yatıyorum,kitap bile okumak istemiyorum,halsizim...
sizlerde durumlar nasıl?

benım 8 haftalıkken kanama oldugunda acılde bakılan ultrasın cıhazı ıyı degıldı dr. bebek ıyı kalbı atıyor dedı ve bıraktıgında nerdeyse parcalıcaktım doktoru hayır demıstımm bende gorecem bebek falan gorunmuyor kalp atısını nasıl gordunuz banada gosterın dİye tutturmustum dr o hareketlılıgı gosterdıkten sonra rahatlamıstım senı cok ıyı anlıyorum bu yuzden.ısrarla gormek ıstedım.adam mutlaka demıstır çattık belaya.sende zorla doktorları emınım çabalıyorsundur. bu caban sonucsuz kalmaz inşallah cok zor bır durumdur mutlaka. 1 kere basıma geldı kafayı yıyecektım göremeseydim.Allahım inşallah üzüntünü giderir HAYIRLISIYLA bır an önce hafta sonu olsunda tekrar gıt bakalım ne dıcekler. allah yardımcın olsun arkadasım duam sızle.

yok sigara kullanmıyorum ama.anlayamadım kriz resmen boğazım iyice tahriş oldu.gece kaç defa öksürerek uyandım.ilk ayda grip oldum burnum tıkandı yazmıştım burayada ama.bu başka bir şey boğazım gıdıklanıyor gibi oluyor başlıyorum öksürmeye.

anlayamadım bende.grip gibi değil sadece öksürük gittikçe artıyor sanki

:)))))))))) genelde üyelerimiz öğretmen olduğu içinde olabilir malum 23 nısan tatılı ben öğlenci oldugumdan öğlen giremıyordum bugun gırdım rahat rahat :):)

bende öyle sabah çıkmadan akşam yatmadan bir bakıyorum buralara bugün güzeldi evde olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…