ben de zaten seni desteklemek amaçlı yazmıştım :)
kendime bir hatırlatma mahiyetinde hastalık değildir dedim..
ben daha önce düşük yaşadığım için endişelerim oluyor tabi
ama yine de yapacak çok fazla bir şey yok..
ağrı sızı kanama olmadıkça çok sık gitmeye gerek yok doktora..
canım eğer dış gebelik olsaydı yolk kesesi oluşmazdı. Çünkü o kese bebeğin oluşacağına işaret. Ama her makine bir değil başka bir dr.a gidip baktırsan iyi olur diye düşünüyorum...
"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç
"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç
hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum
hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum
benimde sabahları çok fazla oluyordu ama bulanmıyor artık hiçinşallah tez zamanda seninde geçer bulantıların
hadi yaa geçti mi? süper valla NE zaman geçti?
ben şu an 12+3 oldum bir haftadır sabah bulantılarım ve o miskin halsiz hallerim kalmadı çok şükür ama o belirtiler olmayınca çok panik oldum bebeğime bişey oldu sanmıştım seninde geçecek inşallah o bulantılı günlerini özleyeceksin
yok aman kalsın özlemem dünyadan tiksindim yemin ederim
ne güzel bugün burası kalabalık ben şten gelince kimse olmuyodu
baştan karından baktı bişey göremedi sonra alttan baktı yolk kesesini gördü işte başka bişey göremedi(
bebek sonra oluşacakmış....
internetten araştırdım ilk başlarda yolk kesesi ile embriyo birleşik oluyormuş sonra ayrılıyormuş
zaten beklemeden başka doktora gidicem haftasonu büyük ihtimal..............
ooo üşüme benim favori hamilelik belirtimdi :) ben hiç üşümem ama ilk hamile kaldığımı üşümekten anlamıştım yani ilginç bi değişiklik vardı bünyemde :) şimdi hala günde bi kere üşüme krizine mutlaka giriyorum. öksürme yok ilk zamanlar vardı o da sigarayı yeni bırakmıştım ondandı sanırım. sigara kullanıyomuydun?
Grip olmuştum ve tam 18 gün sürdü şu anda da özellikle gece ve sabah uyannınca çok öksürüyorum, bal ve zencefil tozu karışımında içiyorum ama hiç bir faydası olmadı.
Bahar gelmiş ama henüz bana gelmedi gibi hala kazak giyiyorum
:)))))))))) genelde üyelerimiz öğretmen olduğu içinde olabilir malum 23 nısan tatılı ben öğlenci oldugumdan öğlen giremıyordum bugun gırdım rahat rahat :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?