bende de bulantılar var,ama akşaüstüleri ve gece daha çok.sabah pek olmuyor.
bir de benim canım yemek falan yapmak istemiyor,yürümek bile halsizlik hissi veriyor bana.yorgunum sanki hep,battaniyeyi çekip yatıyorum,kitap bile okumak istemiyorum,halsizim...
sizlerde durumlar nasıl?
bende öyle sabah çıkmadan akşam yatmadan bir bakıyorum buralara bugün güzeldi evde olmak.
aynenn:))) atanmadan önce yeterki çalışalım dıye başlayan cumlelerın ardı arkası kesılmıyordu ama calısırken de hamılelık hıc cekımıyor yaa hele de ilçeye gıdıp gelıp gunluk 2 saat yol yapıyorsanallah yuzume baktıda çok şükür hiç kusmadım yoksa halim nolurdu bilmem yollarda :))))))))))))))))
anlayamadım bende.grip gibi değil sadece öksürük gittikçe artıyor sanki
hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum
merhaba cnm bende aynı senin gibiyim malesef azaldı gunde 2 kere oluyor artık doktorum sorun olmucagını söledi bende de cok üsüme var sonra bi anda ates basıyor
benım 8 haftalıkken kanama oldugunda acılde bakılan ultrasın cıhazı ıyı degıldı dr. bebek ıyı kalbı atıyor dedı ve bıraktıgında nerdeyse parcalıcaktım doktoru hayır demıstımm bende gorecem bebek falan gorunmuyor kalp atısını nasıl gordunuz banada gosterın dİye tutturmustum dr o hareketlılıgı gosterdıkten sonra rahatlamıstım senı cok ıyı anlıyorum bu yuzden.ısrarla gormek ıstedım.adam mutlaka demıstır çattık belaya.sende zorla doktorları emınım çabalıyorsundur. bu caban sonucsuz kalmaz inşallah cok zor bır durumdur mutlaka. 1 kere basıma geldı kafayı yıyecektım göremeseydim.Allahım inşallah üzüntünü giderir HAYIRLISIYLA bır an önce hafta sonu olsunda tekrar gıt bakalım ne dıcekler. allah yardımcın olsun arkadasım duam sızle.
Bayanlar benim bir sorum olacaktı.
Bebeğin kalp atışlarını 6+0 da görmüştüm. 16 Nisan'da
Doktorum ayda bir gelmeniz yeterli olacaktır deyince 7 Mayıs'a randevu aldım.
Şimdi bazı arkadaşlarım 2 haftada bir gitsen iyi olur diyor.
Doktorumda bir sorun yok ise, son 1,5 ay kontroller iki haftada bir olmalı diyor.
Ama bir yandan endişe ediyorum daha erken gitmek gerekli midir?
Allah herkesin hamileliğini sağlıklı,sıhhatli, mutlu tamamına erdirsin inşallah.
"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç
günaydın ...
arkadaslar bebişimin cinsiyetini ne zaman öğrenebilirimm..öğrenen varmı çok sabırsızlanıyorum :)
Bayanlar benim bir sorum olacaktı.
Bebeğin kalp atışlarını 6+0 da görmüştüm. 16 Nisan'da
Doktorum ayda bir gelmeniz yeterli olacaktır deyince 7 Mayıs'a randevu aldım.
Şimdi bazı arkadaşlarım 2 haftada bir gitsen iyi olur diyor.
Doktorumda bir sorun yok ise, son 1,5 ay kontroller iki haftada bir olmalı diyor.
Ama bir yandan endişe ediyorum daha erken gitmek gerekli midir?
Allah herkesin hamileliğini sağlıklı,sıhhatli, mutlu tamamına erdirsin inşallah.
ben hala bebeğimi göremedim sadece kese gözüküyor... o yüzden korkuyorum
zaten onu bi görsem kan değerine bakmıcam hiç......
selaam kızlar bende 9+3 haftanın içindeyim bi sorum olucak sol bacak ve kasık bölgem özellikle ani hareketlerde sanki kasılıyor gibi acıyor sizinde böyle bi durumunuz var mı? yani tehlikeli olabilir mi? kanamam filan yok ama akıntı oluyor ne bileyim insan birinden "normal"cümlesini duymak ister ya öyle bi durum. doktorum da 1 haftadır izinli 2 hafta var gitmememe.bulantılar devam b12 içmek gerçekten ölüm 2 saat kendimi motive edip öyle içebiliyorum zaten bulantı var bide o kötü kokusu deli ediyor beni. 1 haftadır gripten çekiyorum ilaçta alamadım öksürdükçe midem kalkıyor Allah hepimizin emeğini ellerine versin inş. :) deneyimlerinizi yazmanızı bekliyorum
benimde özellikle bağdaş kurup otururken sol bacağımı kaldırınca kasılıyor doktora sordum olur dedi.ağrı sancılar normalmiş.özellikle normal adet dönemin yaklaşıyorsa. benim hala oluyor doktor NORMAL dedirahim genişliyor bebek kendine yer açıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?