mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

sanki beni anlatmışsıngerçi daha iyiyim şükür yattıkça yatasım geliyor şimdi bile battaniyem yanımdasadece misafir gelince kalkıyor.ama geçecek hele çok erken senin için üzmek istemem ama daha sürecek bu hal gerçi her bünye farklıdır.galiba 12.haftadan sonra daha iyi hissediliyor bugün evdeydim ve kurabiye bile yaptım çoookkkkkk uzun bir aradan sonra

bende öyle sabah çıkmadan akşam yatmadan bir bakıyorum buralara bugün güzeldi evde olmak.

aynenn:))) atanmadan önce yeterki çalışalım dıye başlayan cumlelerın ardı arkası kesılmıyordu ama calısırken de hamılelık hıc cekımıyor yaa hele de ilçeye gıdıp gelıp gunluk 2 saat yol yapıyorsan allah yuzume baktıda çok şükür hiç kusmadım yoksa halim nolurdu bilmem yollarda :))))))))))))))))

biz çok sabırsızız vallahibebek doğunca da yürüse konuşsa şunu yapma bunu yapsa der dururuz yani ben kesin derim

Ogretmen anneler ne sanslisiniz yahu yazin en sicak hamileligin en zor gunlerinde evdesiniz ben de kamuda muhendisim tek umudum havanin sicak oldugu gunler icin idari izin verilmesi :)

hiç öksürük krizlerine girenleriniz var mı ya ben nerdeyse bir haftadır gece gündüz krize giriyorum başka bir şey yok sadece bu.bir de arada çok üşüyorum

merhaba cnm bende aynı senin gibiyim malesef azaldı gunde 2 kere oluyor artık doktorum sorun olmucagını söledi bende de cok üsüme var sonra bi anda ates basıyor

merhaba cnm bende aynı senin gibiyim malesef azaldı gunde 2 kere oluyor artık doktorum sorun olmucagını söledi bende de cok üsüme var sonra bi anda ates basıyor

ipekcim, benim aklımda sendeydi. sen hala hasta mısın canım yaa nasıl gidiyor hamilelik ?

teşekkür ederim duaların için ...
evet canım her gittiğimde hüsrana uğruyorum özellikle son gidişimde çok ümitliydim bugün görmek bi yana kalp atışını dahi duyucam dedim ama yine olmadı. dr odasındaki ultrason gerçekten kötü ekranı resmen karıncalı. doktordan gelince internetten baktım 6.haftada yolk kesesi ve embriyo birleşik oluyormuş. belki de benim geç döllenmedir ve 6. haftada olabilirim şuan, inşallah öyledir....

son umudum renkli ultrason orda kesin çıkar diye düşünüyorum

bebeğim kendini göster artık annen baban seni çok merak ediyor.....

inş. güzel bır gun olur herkese ve su zaman cabuk akarda hemen bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bayanlar benim bir sorum olacaktı.
Bebeğin kalp atışlarını 6+0 da görmüştüm. 16 Nisan'da
Doktorum ayda bir gelmeniz yeterli olacaktır deyince 7 Mayıs'a randevu aldım.
Şimdi bazı arkadaşlarım 2 haftada bir gitsen iyi olur diyor.
Doktorumda bir sorun yok ise, son 1,5 ay kontroller iki haftada bir olmalı diyor.
Ama bir yandan endişe ediyorum daha erken gitmek gerekli midir?
Allah herkesin hamileliğini sağlıklı,sıhhatli, mutlu tamamına erdirsin inşallah.

sen bılırsın ama bende ayda bır gıtmeyı düşünüyorum bır sorun olmadıkça bence doktor ayda bır gel demışse ayda bır gıt derim

"Kızlar bir uyandım ki hiç mide bulantım kalmamış" demek istiyorum artık size yaa :2: 11+3 deyim bugün 12. haftada geçecek diyor doktorum. Lütfen artık geç

canim ben de 11+5 teyim yavas yavas azaliyor benimkiler 2gundur bu saatlerde bi seyler yemek istiyorum hep ne istah olurdu ne iatek onceden biraz biraz rahatliyorum sankii insallah seninki de en kisa zamanda gecer

günaydın ...
arkadaslar bebişimin cinsiyetini ne zaman öğrenebilirimm..öğrenen varmı çok sabırsızlanıyorum :)

canim en erken 14. haftada belli oluyor ben 11. haftamdayim dr.um ultrasonda baktiginda erkege benzettigini soyledi ama daha erken tabi dedi

canım endişelenme doktor bir sıkıntı görse söylerdi içini ferah tut
ben bu haftaya kadar hep iki haftada bir gittim.sıkıntılar vardı.önce bebeği göremedi sonra tahlili sonuçları sonra ikili test öyle...
bu pazartesi doktor bir ay sonra gel cinsiyeti de öğreniriz dedi ama bebeğimi görmek istiyorum açıkçası şimdiden görmeyi özledim

selaam kızlar bende 9+3 haftanın içindeyim bi sorum olucak sol bacak ve kasık bölgem özellikle ani hareketlerde sanki kasılıyor gibi acıyor sizinde böyle bi durumunuz var mı? yani tehlikeli olabilir mi? kanamam filan yok ama akıntı oluyor ne bileyim insan birinden "normal"cümlesini duymak ister ya öyle bi durum. doktorum da 1 haftadır izinli 2 hafta var gitmememe.bulantılar devam b12 içmek gerçekten ölüm 2 saat kendimi motive edip öyle içebiliyorum zaten bulantı var bide o kötü kokusu deli ediyor beni. 1 haftadır gripten çekiyorum ilaçta alamadım öksürdükçe midem kalkıyor Allah hepimizin emeğini ellerine versin inş. :) deneyimlerinizi yazmanızı bekliyorum

ben hala bebeğimi göremedim sadece kese gözüküyor... o yüzden korkuyorum
zaten onu bi görsem kan değerine bakmıcam hiç......

geç döllenme olmuş olabilir hani adetine yakın canını sıkma biliyodum bebeğin görünmediğini ama ilkönce moral diyorum inş güzel haberlerini alırız

benimde özellikle bağdaş kurup otururken sol bacağımı kaldırınca kasılıyor doktora sordum olur dedi.ağrı sancılar normalmiş.özellikle normal adet dönemin yaklaşıyorsa. benim hala oluyor doktor NORMAL dedirahim genişliyor bebek kendine yer açıyormuş

:))))))))))) ohhh bee ehehe çok yürüyünce kasılıyor sol taraf sanırım otuuurr demek istiyor bende yürürken hemen oturup eşimi çağırıyorum araba kullanmamda yasak benim doktorum çok rahat ama eşim deli ediyo beni :) nerdeyse nefes alma diyecek. insan dahada panik oluyor ben rahat olmak istiyorum sonuçta Allah hepimizin bebeğini korur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…