:))))))))))) ohhh bee ehehe çok yürüyünce kasılıyor sol taraf sanırım otuuurr demek istiyor bende yürürken hemen oturup eşimi çağırıyorum araba kullanmamda yasak benim doktorum çok rahat ama eşim deli ediyo beni :) nerdeyse nefes alma diyecek. insan dahada panik oluyor ben rahat olmak istiyorum sonuçta Allah hepimizin bebeğini korur inş.
Ankaradaki anne adaylari ya benim kafam hastane konusunda hala cok karisik caga gidiyorum doktorumu seviyorum ama uzak ve park yeri yok eryamandayim lokman hekim benim icin mesafe olarak ve fiyat yonunden de daha avantajli ve cag ile arasinda kapasite yonunden bi fark yok ama sevemedim lokman hekimi bi turlu orda ne yaptirdiysam olumsuzluk yasadim kadin dogumuna gitmedim arkadasimin dogumuna gittim 3 sene once doktorlar cok iyi ama hemsireler cok sinir bozucuydu :S
arkadaşlar yeniden merhaba;
uzun bir bekleyişden sonra bugün çok daha iyiyim..sonunda kalp atışlarını duyduk.duyduk da demiyeyim gördük desem daha doğru.beyaz bir noktacık yanıp yanıp sönüyordu.
ama bu güne kadar stres beni mahvetti.çok zorlandım.sat a göre 8 haftaya girdim.ama ilk gittiğim doktor 5 hafta dedi sonraki hafta başkasına gittim o da 5 hafta dedi.Allahtan kese çapı büyüyordu doktor yorumlaması farklıdır dedik kendimizi avuttuk.zaman geçmek bilmedi.bugün kalp atışını duyunca embriyoyuda gördük şuanda 8+3 olması gerekirken 6+5 olmuşuz.
sanırım geç döllenme.ama taa bhcg 23 iken öğrendim.önce değerler artacak mı sonra kese var mı.sonra kahverengi akıntılar oldu.acaba kimyasal gebelikmi dış gebelikmi boş gebelikmi diye diye zamanı geçiremedim.erken öğrenmek çok zormuş geröekten..
şimdide doktor 3 hafta sonra çağırdı ama ben anlamadım ne kan tahlili ne bişey?? sizden hangi testler ne zaman istenmişti???
stresli bir süreç,hem deli gibi heyecanlıyım..çok mutluyum..ama korku hiç bizi bırakmayacak...
mhb cnm
bende 3 haftalıkken öğrendim, önce hiçbirşey göremedik 2 hafta bekledim ama nasıl bir beklemek sitres sıkıntı sonra keseyi gördük ,ama bebek oluşacakmı omu bumu dış gebelilkmi kimyasalmı diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim, çok şükür şuan herşey yolunda rabbim yiyecek ekmekleri varsa onları kavuşturacak bizlere tahlil olarak tam kan tam idrar istedi doktorum haftaya onları götüreceğim , birdahakinede down sendromu ve toxoplazma, herpes ,rubella ve cmu testlerini yaptırağız, şuan istenen başka birşey yok ,
rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah
ipekcim, benim aklımda sendeydi. sen hala hasta mısın canım yaanasıl gidiyor hamilelik ?
galiba diyorum çünkü hala benimle göremediğimiz bebeğim.
dün doktora gittim detaylı ultrasonla baktı önce karından ve kese normal değil dedi
yine yolk kesesini gördü sonra alttan baktı yine birşey yok.
bir aydır beklemişsin daha fazla bekleme bu saatten sonra gelişmez bir an önce KÜRTAJ OL dedi
hiç beklemiyordum ağzımdan tek kelime çıkamadı kaldım öylece...
bir yandan biraz daha beklemek istiyorum belki bir mucize olur diye diğer yandan doktorun
bir problemin yok sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki tekrar 1 ay sonra bile hamile kalırsın demesi
aklımı çeliyor.
dünden beri akan gözyaşlarım kurudu yerini anlayamadığım bir durgunluğa bıraktı. sanki boyut değiştiriyorum
sabah eşime birşey söyledim anlamadı sonradan galiba rüyamda gördüm dedim güldü.
bir insan bu kadar çabuk çöker mi anlamıyorum
şuan eşim benden haber bekliyor başka bir doktora daha teyit ettirelim o da aynı şeyi söylerse o zaman oluruz dedi
ama hiç takatim yok
sizleri çok sevmiştim güzel paylaşımlarımız vardı umarım sizleri üzmem. Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
eğer kürtaj olacaksam o zamana kadar da hamilelik takvimi silmeyi düşünmüyorum profilimden
RABBİM BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLİR KALDIRAMAYACAĞIM YÜK VERMEZ
BU ŞER SANDIĞIMDA DA BİR HAYIR VARDIR BUNU İLERDE ANLARIM BELKİ
hepiniz Allaha emanet olun arkadaşlarım
benimde özellikle bağdaş kurup otururken sol bacağımı kaldırınca kasılıyor doktora sordum olur dedi.ağrı sancılar normalmiş.özellikle normal adet dönemin yaklaşıyorsa. benim hala oluyor doktor NORMAL dedirahim genişliyor bebek kendine yer açıyormuş
Bayanlar benim bir sorum olacaktı.
Bebeğin kalp atışlarını 6+0 da görmüştüm. 16 Nisan'da
Doktorum ayda bir gelmeniz yeterli olacaktır deyince 7 Mayıs'a randevu aldım.
Şimdi bazı arkadaşlarım 2 haftada bir gitsen iyi olur diyor.
Doktorumda bir sorun yok ise, son 1,5 ay kontroller iki haftada bir olmalı diyor.
Ama bir yandan endişe ediyorum daha erken gitmek gerekli midir?
Allah herkesin hamileliğini sağlıklı,sıhhatli, mutlu tamamına erdirsin inşallah.
bacak bacak üstüne atıp oturma çok zararlıymış. bacakta kalbe giden damarlar varmış.onları baskılamamak lazım
hemen hemen aynı günlerimiz bende 15 nisanda gittim kalp atışı vardı 6 mayısta gel dedi. İç kanama yada düşük riski yoksa doktorlar geç çağırıyo dert etme. Benim ilkinde düşük riskim vardı haftasında çağırıyordu. ama şimdi tsh filan baktı vitamin yazdı iyi dedi. aslında doktorlar sadece 3 kere ultrasona girilmesinin daha uygun olduğunu söylüyor bebeğe gereksiz ısı verilmemesi için. ama biz dayanamıyoruz işte canını sıkma aynı anda gidice doktora inş. bişey yoktur moral önemli
okurken bacak bacak üstüne atmıştım hemen okurken düzelttim :)) nasıl bir tırsma yaşadım anlatamam ahahahaa
iiyiym canım cok sükür evt oksuruk gunde bikac kez yokluyor beni malesef ama grip falan kalmadı cok sükür :) sen nasılsın tatlım valla bel agrım ve iştahımın acıklıgı cok fenadun gece 2 e kadar uyuyamadım sonra da acıktım evde de yicek bişe yoktu ekmek bile 4 e kadar uyuyamadım aclıktan ymurta hasladım yedim öyle uyudum hep tatlı yiyorum birde annemler teyzemler geldi yanıma mahvoldum 5 gundur benm 2,5 kg 4 kg oldu cinsiyetini ne düşünüyorsun sen bi his varmı bana herkes erkek diyor :) önemli deil bnm için kız erkek farketmez ama esim oglum diye seviyor adını bile koydu
kızlar 3 kilo verdim. zaten zayıftım. dr da gel serum takalım dedi. bilginiz var mı serumun faydası yanında zararıda olabilir mi?
kızlar 3 kilo verdim. zaten zayıftım. dr da gel serum takalım dedi. bilginiz var mı serumun faydası yanında zararıda olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?