mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

benm esimin adı ali :) bizde efe ali koyucaz allah nasip ederse kız olursa naz istiorum ben kısmet bakalım :)))) ya ben basta kız diodum ama sımdı bilemiorum cin takvimine falan baktık erkek cıkıyor gorumcem dogru cıkıyor dıyo ama belli olmaz Allahın işi bu hayırlı evlatlarımız olsun inşallah bende kusucam gibi oluyorum bazen tutuorum kendimi bende kussam keske istedigim seye bak

canım taktırmıcam vazgeçtim.biz ilçedeyiz eşim çalışıyo tel de konuştum dr 3-4 gün yatıralım dedi. özel hastane yanımda kalacak kimse yok.en iyisi taktırmamak.

canım taktırmıcam vazgeçtim.biz ilçedeyiz eşim çalışıyo tel de konuştum dr 3-4 gün yatıralım dedi. özel hastane yanımda kalacak kimse yok.en iyisi taktırmamak.

yatmak zor tabi ama sadece 1.5 saat sürüyo tek serum taktırsan yeter.daha kötü olursan öyle yaparsın olmazsa.az kaldı gecicek bulantılarımız inşallah.

canım senın yazında cın takvımını okuyunca bende yaptım benımde erkek cıktı hadı bakalım senın sayende bı sey daha oğrenmış oldum

bacak bacak üstüne atıp oturma çok zararlıymış. bacakta kalbe giden damarlar varmış.onları baskılamamak lazım

iyi de ben bacak bacak üstüne atmıyorum ki bağdaş kuruyorum zaten hemen rahatsız ediyor arada öyle oturunca

internete bakıyorum sabahtan beri yolk kesesi oluşup bebeği gören çok olmuş o yüzden haftaya cuma başka doktora görünüp ondan da teyit ettirmek istiyorum. o zamana kadar 10 hafta olacak yoksa hemen yaptırsaydım ömür boyu vicdan azabı çekerdim ama emin olana kadar bekleyeceğim. zaten ben adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım negatif çıkmıştı 3 gün daha bekleyip yapınca da 2. çizgi silik çıkmıştı burdan da geç döllendiğini anlıyorum. kan değerim 190 civarıydı doktor çok yeni demişti zaten.

inşallah hayırlısı olsun teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığı için

Canım gerçekten çok üzülüyorum senin için ama hayatta olmadık şey yok ve Allahtan ümit kesilmez bence başka doktorlara da git ama biraz daha bekle.Gebeliğin sıkıntılıysa yani bebeğinde sorun yoksa zaten düşük olmuyor mu?Vucut kendisi sonlandırıyor gebeliğini.İnşallah bebeğin çok sağlıklı olacak canım benim senin için çok dua ediyorum umarım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

evet canım en iyisi beklemek ve başka doktorlara gitmek. hayırlı haberlerle dönersin inşallah. allah seni ve bebeğini korusun canım..

insan anlıyor kimin rahatlatıp kimin daha çok kastığını ona göre dinlemek lazım ben önceki gebeliğimde bana korku verenlere şuan söylemedim bile hamile olduğumu düşün çünkü onlara göre yürümek bile yasaktı insan kendi bünyesini biliyor kanaman yok ağrın yok herşey doğal gebeliğe uygun mu? tamamdır o zaman. sen bize yaz biz söyleriz sana :) hepimiz aynı yollardan geçiyoruz şuan

evet canım öyle yap.etrafında bir tanıdığının doktoru varsa ona görün.kanaman olurdu bi problem olsa diye düşünüyorum. beklemek çok zor Allah yardımcın olsun.adetin düzensizmiydi eğer öyleyse büyük ihtimalle geç döllenmedir.inşallah hakkkında hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin.

Merhaba kızlaar bugün ikili teste gittim veeee doktor herşey normal dedi çooooook mutluyum çoooook

maaşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.cinsiyet için tahminde bulundumu benim 3 haftam var 2 li teste ama sabırsızlanıyorum.bulantın olmuşmuydu geçtimi?

Çok sağolun kızlar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz
şimdiye kadar yediklerimi 3-4 defa çıkarttım ama 15 gün öncesine kadar sabahları çok öğürüyordum ve inanılmaz halsizdim hiç biri kalmadı 15 gündür rahatım dualarım sizinle
bu arada doktor tam kesin olmamakla birlikte erkek gibi gözüküyor dediiiiiiiiiiiiii sağlıklı olsun da fark etmez

hayırlısı olsun çok sevindim.benim bir oğlum var erkek annesi olmak çok güzel.şimdi tabi birde kızım olsun istiyorum :) bu yüzden merak ediyorum :) sağlıkla gelsinler inşallah.

canım aman kusmak, isteyeceğin son şey olsun kasılmaktan karın kaslarım ağırıyor. benden beter olanları düşünemiyorum, Allah yardımcıları olsun . benim çin takviminde kız çıkıyor. hadi bakalım hayırlısı. sağlıklı, hayırlı, uğurlu gelsinler de cinsiyeti hiç önemli değil. benimde kızım olursa adını ipek koymak istiyorum. nikimden de anlaşılacağı üzre kızım olursa senle, oğlum olursa eşinle adaş olcak şaka gibi

benimde çin takviminde erkek çıktı ilk çocuk.Allah hayırlı haber versin ama ben kız istiyorum

canım öyle üzüldüm ki Allah hakkında hayırlısını versin.inşallah vardır bebeğin..için rahat edecekse bekle biraz daha inşallah değer dualarımız seninle.kendini üzmemeye çalış zor biliyorum ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…