canım, valla yazını okuyunca daha iyi oldum. her zaman ki gibi pozitifsin arkadaşım.geçmiş olsun, havalarda ısındı çok şükür. öksürükte geçer yakında insAllah. benim hala mide bulantım var canım ya. hatta istifra ediyorum ne yazık ki. eşim zorla yedirmeye devam ediyor kilo vermedim de almadım da. maşAllah senin iştahın yerindeymiş bende rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm canımcım, ama gönlüm kızdan yana. annem çok önceden oğlum olduğunu ve ali diye sevdiğini görmüştü. onu kırmamak için oğlum olursa adı ali olacak sanırım isim bakınmaya başladım yavaştan sen düşündün mü isim ?
taktır çok faydası oluyor bende geçen hafta serum yedim içine bulantı için iğnede katıyolar.ben ilaçlarımı bile içemiyordum 1 haftadır serum iyi geldi.bulantılarım azaldı.ama hala sürekli tükürüyorum.sanada iyi gelicektir.hatta eşim bana sen bi serum daha yemelisin diye takılıyor :)
canım taktırmıcam vazgeçtim.biz ilçedeyiz eşim çalışıyo tel de konuştum dr 3-4 gün yatıralım dedi. özel hastane yanımda kalacak kimse yok.en iyisi taktırmamak.
benm esimin adı ali :) bizde efe ali koyucaz allah nasip ederse kız olursa naz istiorum ben kısmet bakalım :)))) ya ben basta kız diodum ama sımdı bilemiorum cin takvimine falan baktık erkek cıkıyor gorumcem dogru cıkıyor dıyo ama belli olmaz Allahın işi bu hayırlı evlatlarımız olsun inşallahbende kusucam gibi oluyorum bazen tutuorum kendimi bende kussam keske istedigim seye bak
bacak bacak üstüne atıp oturma çok zararlıymış. bacakta kalbe giden damarlar varmış.onları baskılamamak lazım
canım bence bekle hemen kürtaj olma. eşimin ablasına da dış gebelik demişler. bebek oluşmamış kese boş demişler. inat etmiş kürtaj falan olmamış. bi iki haftaya bebeği görmüşler. şuan 8 yaşında bir oğlu var maşallah. benim ilk gebeliğimde kalbi atmıyor dediklerinde anlatmıştı. kürtaj olma bana da böyle oldu diye. ama benim bebeğimin kalbi durmuştu ve 13 milim olan bebek 5 gün sonra 9 milime düşmüştü. gene 1-1,5 hafta bekledim kürtaj olmadım. ilk gittiğimde doktor da bana kendi kız kardeşinin de böyle olduğunu kalbini sonradan duyduklarını söylemiş umut vermişti. ama küçülmeyi görünce o da öldüğünü söyledi. başka bi doktora daha gittik. ayrıntılı baktı ve emin olduktan sonra kürtaj oldum. senin durumun daha başka. belki hala içinde bir yerde annesine kavuşmayı bekliyordur bebeğin. bekle biraz daha hemen vazgeçme bakalım. inşallah hayırlı haberlerle dönerisin ama herşey allahtan tabi. allahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin canım. eğer bebek yoksa da en kısa zamanda tekrar aramıza dönmen dileğiyle...
internete bakıyorum sabahtan beri yolk kesesi oluşup bebeği gören çok olmuş o yüzden haftaya cuma başka doktora görünüp ondan da teyit ettirmek istiyorum. o zamana kadar 10 hafta olacak yoksa hemen yaptırsaydım ömür boyu vicdan azabı çekerdim ama emin olana kadar bekleyeceğim. zaten ben adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım negatif çıkmıştı 3 gün daha bekleyip yapınca da 2. çizgi silik çıkmıştı burdan da geç döllendiğini anlıyorum. kan değerim 190 civarıydı doktor çok yeni demişti zaten.
inşallah hayırlısı olsun teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığı için
internete bakıyorum sabahtan beri yolk kesesi oluşup bebeği gören çok olmuş o yüzden haftaya cuma başka doktora görünüp ondan da teyit ettirmek istiyorum. o zamana kadar 10 hafta olacak yoksa hemen yaptırsaydım ömür boyu vicdan azabı çekerdim ama emin olana kadar bekleyeceğim. zaten ben adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım negatif çıkmıştı 3 gün daha bekleyip yapınca da 2. çizgi silik çıkmıştı burdan da geç döllendiğini anlıyorum. kan değerim 190 civarıydı doktor çok yeni demişti zaten.
Çok teşekkür ederim.
Doktorda ona benzer bir şey söyledi.
Aslında ne kadar az ultroson o kadar iyi diye.
Herkesi dinlememek lazım demek ki. Çevremdekiler çok fazla akıl veriyor :)
İnşallah Siz, ben, herkes hep güzel haberler alırız.
:)) valla bende o şekilde çok otururdum.düz oturmak zor geliyor daha alışamadım..
Merhaba kızlaar bugün ikili teste gittim veeee doktor herşey normal dedi çooooook mutluyum çoooook
Merhaba kızlaar bugün ikili teste gittim veeee doktor herşey normal dedi çooooook mutluyum çoooook
Çok sağolun kızlar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz
şimdiye kadar yediklerimi 3-4 defa çıkarttım ama 15 gün öncesine kadar sabahları çok öğürüyordum ve inanılmaz halsizdim hiç biri kalmadı 15 gündür rahatımdualarım sizinle
bu arada doktor tam kesin olmamakla birlikte erkek gibi gözüküyor dediiiiiiiiiiiiiisağlıklı olsun da fark etmez
benm esimin adı ali :) bizde efe ali koyucaz allah nasip ederse kız olursa naz istiorum ben kısmet bakalım :)))) ya ben basta kız diodum ama sımdı bilemiorum cin takvimine falan baktık erkek cıkıyor gorumcem dogru cıkıyor dıyo ama belli olmaz Allahın işi bu hayırlı evlatlarımız olsun inşallahbende kusucam gibi oluyorum bazen tutuorum kendimi bende kussam keske istedigim seye bak
canım aman kusmak, isteyeceğin son şey olsunkasılmaktan karın kaslarım ağırıyor. benden beter olanları düşünemiyorum, Allah yardımcıları olsun . benim çin takviminde kız çıkıyor. hadi bakalım hayırlısı. sağlıklı, hayırlı, uğurlu gelsinler de cinsiyeti hiç önemli değil. benimde kızım olursa adını ipek koymak istiyorum. nikimden de anlaşılacağı üzre kızım olursa senle, oğlum olursa eşinle adaş olcak şaka gibi
galiba diyorum çünkü hala benimle göremediğimiz bebeğim.
dün doktora gittim detaylı ultrasonla baktı önce karından ve kese normal değil dedi
yine yolk kesesini gördü sonra alttan baktı yine birşey yok.
bir aydır beklemişsin daha fazla bekleme bu saatten sonra gelişmez bir an önce KÜRTAJ OL dedi
hiç beklemiyordum ağzımdan tek kelime çıkamadı kaldım öylece...
bir yandan biraz daha beklemek istiyorum belki bir mucize olur diye diğer yandan doktorun
bir problemin yok sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki tekrar 1 ay sonra bile hamile kalırsın demesi
aklımı çeliyor.
dünden beri akan gözyaşlarım kurudu yerini anlayamadığım bir durgunluğa bıraktı. sanki boyut değiştiriyorum
sabah eşime birşey söyledim anlamadı sonradan galiba rüyamda gördüm dedim güldü.
bir insan bu kadar çabuk çöker mi anlamıyorum
şuan eşim benden haber bekliyor başka bir doktora daha teyit ettirelim o da aynı şeyi söylerse o zaman oluruz dedi
ama hiç takatim yok
sizleri çok sevmiştim güzel paylaşımlarımız vardı umarım sizleri üzmem. Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
eğer kürtaj olacaksam o zamana kadar da hamilelik takvimi silmeyi düşünmüyorum profilimden
RABBİM BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLİR KALDIRAMAYACAĞIM YÜK VERMEZ
BU ŞER SANDIĞIMDA DA BİR HAYIR VARDIR BUNU İLERDE ANLARIM BELKİ
hepiniz Allaha emanet olun arkadaşlarım
benimde çin takviminde erkek çıktı ilk çocuk.Allah hayırlı haber versin ama ben kız istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?