mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

öncelikle hayırlı olsun.Allah kucağına almayıda nasip etsin.
ben de bormalde 8 +4 olmam lazım bu gün sata göre ama 6+6 yım:) geç döllenme olmuş dedi doktor hiç kafana takma.ayrıca sende yine tiksinti var bende o da yok.ne bulantı ne kusma ne yemek hassasiyeti ...hiç bişey yok.ama dün kalp atışını duyduk herşey yolunda diyor doktor..kalbinin ferah tut.geriden gelmesi geç döllenmeden.hem benim çok fazla adet düzensizliğim bile yoktu buna rağmen olabilir dedi doktor.önemli olan gelişimi devam ediyormu..onuda kontrollerinde göreceksin zaten..

kızlar nasılsınız ben bayadır giremiyorum bulantılardan dolayı doktor serum verdi günde 2 tane serum yiyorum biraz daha iyim inşallah tamamen geçer şu bulantılar.... şimdi biraz okudum asrasultan dualarını eksik etme inşallah bebeğini görürsün kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

Amin, sağlıkla kucağımıza alalım da cinsiyeti hiç önemli değil. ama ben çin takvimine pek inanmıyorum. ablamda tutmadı çünkü

benim okuldaki herkes tuttu deyip duruyor.şaşırdım valla.hayırlı evlat olsun önemli olan o.bir ay sonra gideceğiz doktora belli olacak.bakalım eşim mi kazanacak ben mi?

benim okuldaki herkes tuttu deyip duruyor.şaşırdım valla.hayırlı evlat olsun önemli olan o.bir ay sonra gideceğiz doktora belli olacak.bakalım eşim mi kazanacak ben mi?

sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. sonrasında iyi olan kazansın aslında bu haftada cinsiyet belli oluyo diye biliyorum ama ?

sağol canım beklemekten başka yapacağım birşey yok inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur

yok canım adetim düzenlidir kanamam olmasın diye progestan kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi saolasın

bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm dünden beri toparladım kendimi her iki duruma da hazırlı olamaya çalışıyorum artık başka birşey yok yapacağım
1 hafta beklememde sakınca yokmuş o yüzden haftaya cumaya aldım

yanlış hatırlamıyorsam bu sitede okudum tam ameliyat edecekken bakmışlar ve bebeğin kalp atışı izlenmiş düşünebiliyormusun o annenin yaşadığı mutluluğu...

nasip işte....

teşekkür ederim canım hep dua ediyorum Allaha sende bebişine iyi bak

cok sevindim canim sonucunadarisi bize :)) ben de bugun gidecegim 2li test icin saat 3te randevum ins sorun cikmaz bende debiliyor musun dr bana da erkege benziyor demisti gecen hafta gittigimde :) saglikli olsunlar da kiz erkek hiiic fark etmiyor

ayy gercekten tesadüfün bu kadarı hayırlı evlatlar olsunlar kızlar daha düşkün olur ailelerine bereketi daha cok olur derler benmde içimden kız geciyodu ilk basta simdi nötrüm cnm sen 2 li teste 11 haftalıkken mi gitmiş olucaksın o sekildemi cagırdı doktorun

kizlarrr dr.dan donuyorum 2li test icin kan verdim haftaya alcam sonucu da ultrasonda ense kalinligina bakti normal her sey dedi cok sukur uyuyordu melegim yatis seklini degistirmis yan yatiyordu hep dik yatiyor simdi :))) bebisimm yaa Allah bagislasin hepimizin meleklerini

maşallah canım.sonucunda iyi çıkıcak inşallah.darısı hepimizin başına :)

kizlarrr size bi film tavsiye edicemm adi "Dikkat bebek var" belki izleyen vardir bi kac tane hamile kadinin hikayesini anlatiyor 2012 ya da 2013 yapimiydi mutlaka izleyin komedi filmi. Kendinizden cok sey bulacaksiniz ben hamile kalmadan once izlemistim cok bebis istedigim icin komedi filmini aglayarak izlemistim :)))

hayırlısı artık canımcım, ilk çocuk olunca cidden farketmiyor. ikinciye kıvranırız birlikte ama merak etmiyo da değilim canım doktor 7 mayıs dedi ama bakalım yapılabilecek mi 2 li test. hiç bir fikrim yok. sen ne zaman gidiceksin doktora ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…