benim sat 3 mart tı. nisanda öğrendim gebe oldugumu..adete göre hesaplayınca 7 haftalık oluyor. fakat 8 gün önce bthc sonucuma göre doktor 4,5 haftalık hamilesin dedi.ya arkadaşlar benim midem bulanmıyor, daha bulantılarım başlamadı. fakat bazı sevdigim yiyeceklere karşı aşırı derecede tüksintim var... bulantımın olmamasını kafaya taktım Allah korusun anormal birşey mi var acaba???*
Amin, sağlıkla kucağımıza alalım da cinsiyeti hiç önemli değil. ama ben çin takvimine pek inanmıyorum. ablamda tutmadı çünkü
benim okuldaki herkes tuttu deyip duruyor.şaşırdım valla.hayırlı evlat olsun önemli olan o.bir ay sonra gideceğiz doktora belli olacak.bakalım eşim mi kazanacak ben mi?
Canım gerçekten çok üzülüyorum senin için ama hayatta olmadık şey yok ve Allahtan ümit kesilmez bence başka doktorlara da git ama biraz daha bekle.Gebeliğin sıkıntılıysa yani bebeğinde sorun yoksa zaten düşük olmuyor mu?Vucut kendisi sonlandırıyor gebeliğini.İnşallah bebeğin çok sağlıklı olacak canım benim senin için çok dua ediyorum umarım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
evet canım en iyisi beklemek ve başka doktorlara gitmek. hayırlı haberlerle dönersin inşallah. allah seni ve bebeğini korusun canım..
evet canım öyle yap.etrafında bir tanıdığının doktoru varsa ona görün.kanaman olurdu bi problem olsa diye düşünüyorum. beklemek çok zor Allah yardımcın olsun.adetin düzensizmiydi eğer öyleyse büyük ihtimalle geç döllenmedir.inşallah hakkkında hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin.
canım öyle üzüldüm ki Allah hakkında hayırlısını versin.inşallah vardır bebeğin..için rahat edecekse bekle biraz daha inşallah değer dualarımız seninle.kendini üzmemeye çalış zor biliyorum ama nasip
kızlar nasılsınız ben bayadır giremiyorum bulantılardan dolayı doktor serum verdi günde 2 tane serum yiyorum biraz daha iyim inşallah tamamen geçer şu bulantılar.... şimdi biraz okudum asrasultan dualarını eksik etme inşallah bebeğini görürsün kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
Çok sağolun kızlar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz
şimdiye kadar yediklerimi 3-4 defa çıkarttım ama 15 gün öncesine kadar sabahları çok öğürüyordum ve inanılmaz halsizdim hiç biri kalmadı 15 gündür rahatımdualarım sizinle
bu arada doktor tam kesin olmamakla birlikte erkek gibi gözüküyor dediiiiiiiiiiiiiisağlıklı olsun da fark etmez
canım senın yazında cın takvımını okuyunca bende yaptım benımde erkek cıktı hadı bakalım senın sayende bı sey daha oğrenmış oldum
canım aman kusmak, isteyeceğin son şey olsunkasılmaktan karın kaslarım ağırıyor. benden beter olanları düşünemiyorum, Allah yardımcıları olsun . benim çin takviminde kız çıkıyor. hadi bakalım hayırlısı. sağlıklı, hayırlı, uğurlu gelsinler de cinsiyeti hiç önemli değil. benimde kızım olursa adını ipek koymak istiyorum. nikimden de anlaşılacağı üzre kızım olursa senle, oğlum olursa eşinle adaş olcak şaka gibi
kizlarrr dr.dan donuyorum 2li test icin kan verdim haftaya alcam sonucu da ultrasonda ense kalinligina bakti normal her sey dedi cok sukur uyuyordu melegim yatis seklini degistirmis yan yatiyordu hep dik yatiyor simdi :))) bebisimm yaa Allah bagislasin hepimizin meleklerini
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. sonrasında iyi olan kazansınaslında bu haftada cinsiyet belli oluyo diye biliyorum ama ?
maşallah canım.sonucunda iyi çıkıcak inşallah.darısı hepimizin başına :)
ayy gercekten tesadüfün bu kadarıhayırlı evlatlar olsunlar kızlar daha düşkün olur ailelerine bereketi daha cok olur derler benmde içimden kız geciyodu ilk basta simdi nötrüm cnm sen 2 li teste 11 haftalıkken mi gitmiş olucaksın o sekildemi cagırdı doktorun
bende öyle ama dr 1 ay sonra dedi bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?