kizlarrr size bi film tavsiye edicemm adi "Dikkat bebek var" belki izleyen vardir bi kac tane hamile kadinin hikayesini anlatiyor 2012 ya da 2013 yapimiydi mutlaka izleyin komedi filmi. Kendinizden cok sey bulacaksiniz ben hamile kalmadan once izlemistim cok bebis istedigim icin komedi filmini aglayarak izlemistim :)))
tavsiyeni dikkate aldım, indiriyorum şu anda. teşekkürler, zevkle izleyeceğime eminim...
umarim begenirsin canim ben begenmistim 2defa izledim hatta iyi seyirler simdiden :)
kizlarrr dr.dan donuyorum 2li test icin kan verdim haftaya alcam sonucu da ultrasonda ense kalinligina bakti normal her sey dedi cok sukur uyuyordu melegim yatis seklini degistirmis yan yatiyordu hep dik yatiyor simdi :))) bebisimm yaa Allah bagislasin hepimizin meleklerini
ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?
Aramizda bebek var da cok guzel filmdi :) ben izledigimde kafamda bebek fikri yoktu zaten biz oylesine bi denemistik aslinda :)
gecmis olsun canim yane insanlar var ya ibsallah en kisa zamanda bulunur kimin girdigi iyi ki size bi sey yapmamis Allh korumus
ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?
kızlar gece sağ kasığıma inanılmaz bir sancı girdi beraberinde belimde bir ağrı hissettim bi an düşük mü yapıyorum diye korktum ilk düşüğümde sancılı bel ağrısıyla olmuştu sabaha kadar uyuyamadım eşim hep teselli etti adet dönemindir başka bi ağrıdır kendini yormuşsundur diye ama ben sabaha kadar gözümü kırpmadım ne kadar zor yaaşükür şuan ağrım felan kalmadı gündüz uyudum yeni kalktım bugün canım hiçbirşey istemiyorrr
teşekkür ederim aynen herşeyden tedirgin oluyorum yaa allahım korusun hepimiziiçok geçmiş olsun.malesef sürekli tetikteyiz herşeyden endişeleniyoruz.allah korusun bebişlerimizi ve bizi.
hayırlısı artık canımcım, ilk çocuk olunca cidden farketmiyor. ikinciye kıvranırız birlikteama merak etmiyo da değilim canım doktor 7 mayıs dedi ama bakalım yapılabilecek mi 2 li test. hiç bir fikrim yok. sen ne zaman gidiceksin doktora ?
merhaba kızlar nasıl gidior hamilelik bas agrısı ceken varmı aramızda migrenim var normalde 2 gundur de bas agrım var uyuyorum falan gecmiyor doktorumun onerdigi bi agrı kesici de aldım fayda etmedi(
aynen ama sinir oluyorum bazen kayınpedrim erkek olsun diye dua edioruz falan diince :))bana 3-4 hafta dedi 4 hafta 11 mayıs oluyor 8-9 gibi gidebilirm yada 13-14 gibi daha karar veremedim ne kadr gec gidersem okdar büüymüş olur diye düşünüorum o yuzden bekliorum tatlım11,-14, haftalar arasında yapılıyomus canım 11. hafta oluyor sanırm 7 mayıs kafam karısıyor bu haftalara
aynen ama sinir oluyorum bazen kayınpedrim erkek olsun diye dua edioruz falan diince :))bana 3-4 hafta dedi 4 hafta 11 mayıs oluyor 8-9 gibi gidebilirm yada 13-14 gibi daha karar veremedim ne kadr gec gidersem okdar büüymüş olur diye düşünüorum o yuzden bekliorum tatlım11,-14, haftalar arasında yapılıyomus canım 11. hafta oluyor sanırm 7 mayıs kafam karısıyor bu haftalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?