mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

tavsiyeni dikkate aldım, indiriyorum şu anda. teşekkürler, zevkle izleyeceğime eminim...

Gözün aydın çok sevindim hep böyle güzel haberler alırız inşallah sağlıcakla kalın

ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?

ben de 25 martta öğrendım hamıle oldugumu..Allahım içim içime sığmıyor.. :)))
allahım olmayanlara bekleyenlere de nasıp etsın ınşallah hep dua edıyorum
şuanda 10 haftalık maşallah

gecmis olsun canim ya ne insanlar var ya ibsallah en kisa zamanda bulunur kimin girdigi iyi ki size bi sey yapmamis Allh korumus

Aramizda bebek var da cok guzel filmdi :) ben izledigimde kafamda bebek fikri yoktu zaten biz oylesine bi denemistik aslinda :)

onu izlemedim ama firsat bulunca izlerim onu da..aslinda bizim de oyle yani dusukten sonra dr 3ay bebis olmasin dedi ama biz pek dikkate almadik :)ama beklemiyordum yine illa olsun diye ozel caba sarfetmedik cok sukur ama cok mutluyuz simdi :))

kızlar gece sağ kasığıma inanılmaz bir sancı girdi beraberinde belimde bir ağrı hissettim bi an düşük mü yapıyorum diye korktum ilk düşüğümde sancılı bel ağrısıyla olmuştu sabaha kadar uyuyamadım eşim hep teselli etti adet dönemindir başka bi ağrıdır kendini yormuşsundur diye ama ben sabaha kadar gözümü kırpmadım ne kadar zor yaa şükür şuan ağrım felan kalmadı gündüz uyudum yeni kalktım bugün canım hiçbirşey istemiyorrr

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun.malesef sürekli tetikteyiz herşeyden endişeleniyoruz.allah korusun bebişlerimizi ve bizi.

aynen ama sinir oluyorum bazen kayınpedrim erkek olsun diye dua edioruz falan diince :))bana 3-4 hafta dedi 4 hafta 11 mayıs oluyor 8-9 gibi gidebilirm yada 13-14 gibi daha karar veremedim ne kadr gec gidersem okdar büüymüş olur diye düşünüorum o yuzden bekliorum tatlım 11,-14, haftalar arasında yapılıyomus canım 11. hafta oluyor sanırm 7 mayıs kafam karısıyor bu haftalara

merhaba kızlar nasıl gidior hamilelik bas agrısı ceken varmı aramızda migrenim var normalde 2 gundur de bas agrım var uyuyorum falan gecmiyor doktorumun onerdigi bi agrı kesici de aldım fayda etmedi (

merhaba kızlar nasıl gidior hamilelik bas agrısı ceken varmı aramızda migrenim var normalde 2 gundur de bas agrım var uyuyorum falan gecmiyor doktorumun onerdigi bi agrı kesici de aldım fayda etmedi (

sorma benimde migrenim var geçen hafta 3 kez yaşadım ilaç almayınca tabi ertesi günde ağırıyo.minoset içicem bi dahaki sefere ama faydası olurmu bilmiyorum.viks sürüyorum kolonya sürüyorum öyle olunca.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ah o cinsiyet meselesini sorma bazen insanın canını bilmeden sıkıyorlar.benim bir oğlum var şimdi herkezde bir kız isteği var bazen oğlum olursa üzülüceklermiş gibime geliyor :)
11 inden sonra git bence.ben 17 18 i gibi gidicem.inşallah hayırlısıyla testlerimizde gelişimleride iyi çıkıcak.

geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşamasın. aman üzme kendini, hiç bir şey bebişinden önemli değil. inşAllah bulunur hırsız

benim kocam da ailesi de kız delisi. genelde erkekler erkek ister ama normaldir 7 mayısta 11. hafta bitmiş oluyor canım. bakalım yapılabilecek mi ikili test. sende benden 1 hafta sonra falan gitmiş olacaksın sanırım. aman haberdar edelim birbirimizi :) canım benimde inanılmaz baş ağrılarım var, zaten bende de miğren vardı kan akışının % 60 artmasından dolayı damarlar genişliyormuş. o da baş ağrısına neden oluyormuş. sıcak ya da soğuk kompleks öneriyorlar hamilelik takviminde. karanlık oda da dinlenmekten başka çare yok

günaydın arkadaşlar benimde 20lik dişlerim tam çıkacak zamanı buldu.damağımı deliyor sanki.bir yine boğaz ağrısı öksürük krizlerim geçti bu seferde yutkunamıyorum aynı taraf kulağımda ağrıyor anlayacağınız sağ tarafım göçük.öyle yorgun hissediyorum ki bazen kendimi ama bebek sağlıklı olsunda daha 3 hafta var öleceğim meraktan ay küçücük bebeği özledim yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…