günaydın arkadaşlar benimde 20lik dişlerim tam çıkacak zamanı buldu.damağımı deliyor sanki.bir yine boğaz ağrısı öksürük krizlerim geçti bu seferde yutkunamıyorum aynı taraf kulağımda ağrıyor anlayacağınız sağ tarafım göçük.öyle yorgun hissediyorum ki bazen kendimi ama bebek sağlıklı olsunda daha 3 hafta var öleceğim meraktan ay küçücük bebeği özledim yaaaa....
öncelikle hayırlı olsun.Allah kucağına almayıda nasip etsin.
ben de bormalde 8 +4 olmam lazım bu gün sata göre ama 6+6 yım:) geç döllenme olmuş dedi doktor hiç kafana takma.ayrıca sende yine tiksinti var bende o da yok.ne bulantı ne kusma ne yemek hassasiyeti ...hiç bişey yok.ama dün kalp atışını duyduk herşey yolunda diyor doktor..kalbinin ferah tut.geriden gelmesi geç döllenmeden.hem benim çok fazla adet düzensizliğim bile yoktu buna rağmen olabilir dedi doktor.önemli olan gelişimi devam ediyormu..onuda kontrollerinde göreceksin zaten..
hayırlısı cnm ilk cocukmu senin ki de saglıklı olsunlar elleri ayakları düzgün olsun yeter :)
ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?
sorma benimde migrenim var geçen hafta 3 kez yaşadım ilaç almayınca tabi ertesi günde ağırıyo.minoset içicem bi dahaki sefere ama faydası olurmu bilmiyorum.viks sürüyorum kolonya sürüyorum öyle olunca.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
benim kocam da ailesi de kız delisi. genelde erkekler erkek ister ama normaldir7 mayısta 11. hafta bitmiş oluyor canım. bakalım yapılabilecek mi ikili test. sende benden 1 hafta sonra falan gitmiş olacaksın sanırım. aman haberdar edelim birbirimizi :) canım benimde inanılmaz baş ağrılarım var, zaten bende de miğren vardı kan akışının % 60 artmasından dolayı damarlar genişliyormuş. o da baş ağrısına neden oluyormuş. sıcak ya da soğuk kompleks öneriyorlar hamilelik takviminde. karanlık oda da dinlenmekten başka çare yok
evet benım ilk çocuk hanı kız çocukları daha akıllı oluyormuş ya erkek çocuklara göre ben o yüzden kız olsun ıstıyorum ilk ya korkuyorum nasıl bir anne olucam dıye tabı elımden gelenın en ıyısını yapıcam bıde çalışınca zor olacak
tabıkı en onemlısı sağlıklı olsunlar benım ablam işitme engelli annem cok yoruldu bazen der ablanı büyüteceğime 10 çocuk büyütürdüm cok yordu benı diye
canım cok gecmış olsun cana gelecegıne mala gelsın o an sende olablırdın sana da zarar verebılırdı Allah korusun
günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun. inşallah bebişlerinizden iyi haberler alırsınız güzel bir hafta olsun inşallah...
bu sitede http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html şu linkten erkenden cinsiyetini öğrenebilmeniz için bir yazı var 11, 12 ve 13 haftalarda belli oluyor
bazı arkadaşlar merak ediyordu ne zaman öğrenicez diye elinizdeki ultrason resimlerine bakıp kendiniz de anlayabilirsiniz
tüm bebişlerinize sağlıklar dilerim güzel anneler.........
evet cnm buraya yazarız bence yapılır güzelim ya bu sabah rahat kalktım super agrısız sımdı yıne basladıevet bende okudum bas agrısı oluyomus bi süre sonra gecicek insallah..amaaaan zaten ınsanları memnun etmek zor ne olursa o benm kuzum
aynen canım ya, çocuğun cinsiyetini mi beğendiricezben yarın görmek istiyorum bebeğimi, galiba dayanamayıp baktırıcam bi. yarın eşim endoskopi yaptırıcak, gitmişken baktırabilirim duruma göre. çok komiğim yaa, bi görsem yeter, uzun tutmayız ultrasonu diye söylenip duruyorum çok özlüyorum napayimmm
canım seni merak ettim son durumun nedir?
hahha deli arkadasım git istiyosan haftaya da kontrol olarak gozukur zaten iiçnde cnm uzakta deil allahtan
bir hafta beklemeye karar verdim benim en son yolk kesesi görünmüştü ondan sonra bebeğini gören çok olmuş internetten okudum hep.
hem bir umut hem de ilerde pişman olmayayım diye hemen kürtaj olmadım doktora cuma günü gidicem kısmetse. ikinci bir doktora daha teyit ettirmek istiyorum o da kürtaj derse mecbur olucam
dua bekliyorum inşallah
çok geçmiş olsun.ateş düşürücü vermiştir onu iç.ben ateş düşürücü bant duymuştum ama büyüklerde işe yarıyormu bilmiyorum.eczaneye sor bi yarın sabah.geçer inşallah en yakın zamanda.kızlar inanılmaz ateşim var 39 a kadar çıktı 2 gündür bi iniyor bi çıkıyor sürekli ılık duş alıyorum soğuk kompleks yapıyorum ama bebeğe bişey olck diye korkuyordum doktora gittim sabah erkenden bebekte bi sorun yok maşallah büyümüş dedi elleri ayaklarını gördüm)) 10+1 deymişiz şu ateş bir daha çıkarsa ne yapabilirim fikir verin ne olur yaşayanınız varmı doktor yatış yapalım dedi ama istemedim kimse yok yanımda zaten serum alıyordum sürekli onu da bıraktım şuan iyim ama geceleri yükseliyor hep
çok geçmiş olsun.ateş düşürücü vermiştir onu iç.ben ateş düşürücü bant duymuştum ama büyüklerde işe yarıyormu bilmiyorum.eczaneye sor bi yarın sabah.geçer inşallah en yakın zamanda.
kızlar inanılmaz ateşim var 39 a kadar çıktı 2 gündür bi iniyor bi çıkıyor sürekli ılık duş alıyorum soğuk kompleks yapıyorum ama bebeğe bişey olck diye korkuyordum doktora gittim sabah erkenden bebekte bi sorun yok maşallah büyümüş dedi elleri ayaklarını gördüm)) 10+1 deymişiz şu ateş bir daha çıkarsa ne yapabilirim fikir verin ne olur yaşayanınız varmı doktor yatış yapalım dedi ama istemedim kimse yok yanımda zaten serum alıyordum sürekli onu da bıraktım şuan iyim ama geceleri yükseliyor hep
Rabbim yardımcn olsun.bendede gec döllenme vardi.doktor bana sen hamile degilsin psikolojik dedi.sonradan gec döllenme oldugunu anladik farkli bi doktor sayesinde.simdi sattaki gelisimine yetisti:)
hic korkma sen kese varsa gerisi gelir biiznillah bende kese bile yoktu:))
günaydın kızlar
aralık annelerine de danıştım ama burdakiler sanırım bu 2li test süreci içinde
ben bu testi yaptırıp yapmama konusunda çok kararsızım. allah korusun olumsuz bişey duyarsam tüm hamileliğimin stres, üzüntü içinde geçmesinden korkuyorum... çevremde de çok duydum olumsuz şeyler duyup hamileliğini ağlayarak geçirip sağlıkla doğuranları
bir de sanırım olumsuz durumda amniyosentez yaptırılıyo ki o iğneyi karnıma batırmalarını da hiç istemem
çok kararsızım bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?