mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
günaydın kızlar

herkese hayırlı haftalar olsun. inşallah bebişlerinizden iyi haberler alırsınız güzel bir hafta olsun inşallah...

bu sitede http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html şu linkten erkenden cinsiyetini öğrenebilmeniz için bir yazı var 11, 12 ve 13 haftalarda belli oluyor

bazı arkadaşlar merak ediyordu ne zaman öğrenicez diye elinizdeki ultrason resimlerine bakıp kendiniz de anlayabilirsiniz

tüm bebişlerinize sağlıklar dilerim güzel anneler.........

geçmiş olsun canım inşallah ağrıların hemencecik geçer

teşekkürler.. seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun...benimkide geç döllenme sanırım. zaten sat dan sonra hemen hamile kalmak zor gibi. ben hesapladım tamda yumurtlama günümde hamile kalmışım.belkide o yüzden daha geç başlar belirtiler..napalım hayırlısı neyse o olsunnn

hayırlısı cnm ilk cocukmu senin ki de saglıklı olsunlar elleri ayakları düzgün olsun yeter :)

evet benım ilk çocuk hanı kız çocukları daha akıllı oluyormuş ya erkek çocuklara göre ben o yüzden kız olsun ıstıyorum ilk ya korkuyorum nasıl bir anne olucam dıye tabı elımden gelenın en ıyısını yapıcam bıde çalışınca zor olacak

tabıkı en onemlısı sağlıklı olsunlar benım ablam işitme engelli annem cok yoruldu bazen der ablanı büyüteceğime 10 çocuk büyütürdüm cok yordu benı diye

canım cok gecmış olsun cana gelecegıne mala gelsın o an sende olablırdın sana da zarar verebılırdı Allah korusun

canım ıstemesemde bende aldım parol ama fayda etmedi migren ilacımıda kullanamıorum cok kotu

evet cnm buraya yazarız bence yapılır güzelim ya bu sabah rahat kalktım super agrısız sımdı yıne basladı evet bende okudum bas agrısı oluyomus bi süre sonra gecicek insallah..amaaaan zaten ınsanları memnun etmek zor ne olursa o benm kuzum

Allah hayırlısını versin canım

canım seni merak ettim son durumun nedir?

aynen canım ya, çocuğun cinsiyetini mi beğendiricez ben yarın görmek istiyorum bebeğimi, galiba dayanamayıp baktırıcam bi. yarın eşim endoskopi yaptırıcak, gitmişken baktırabilirim duruma göre. çok komiğim yaa, bi görsem yeter, uzun tutmayız ultrasonu diye söylenip duruyorum çok özlüyorum napayimmm

hahha deli arkadasım git istiyosan haftaya da kontrol olarak gozukur zaten iiçnde cnm uzakta deil allahtan

canım seni merak ettim son durumun nedir?

bir hafta beklemeye karar verdim benim en son yolk kesesi görünmüştü ondan sonra bebeğini gören çok olmuş internetten okudum hep.
hem bir umut hem de ilerde pişman olmayayım diye hemen kürtaj olmadım doktora cuma günü gidicem kısmetse. ikinci bir doktora daha teyit ettirmek istiyorum o da kürtaj derse mecbur olucam

dua bekliyorum inşallah

hahha deli arkadasım git istiyosan haftaya da kontrol olarak gozukur zaten iiçnde cnm uzakta deil allahtan

yok canım kendi doktoruma gitmiycem, aslında arasam o da çağırır ama haftaya da görmek isterim ben şimdi bugün ablama söyledim "bi görsem yeter diye" gülüyo bana, iyi o zamn bi arkadaşa bakıp çıkıcam dersin doktora diyo bugün de asansörde kaldım, bayılıcam sandım, allahtan apartman görevlisi hızır gibi yetişti. yoksa aklımı kaçırırdım herhalde :18:

Rabbim yardımcn olsun.bendede gec döllenme vardi.doktor bana sen hamile degilsin psikolojik dedi.sonradan gec döllenme oldugunu anladik farkli bi doktor sayesinde.simdi sattaki gelisimine yetisti:)
hic korkma sen kese varsa gerisi gelir biiznillah bende kese bile yoktu:))

kızlar inanılmaz ateşim var 39 a kadar çıktı 2 gündür bi iniyor bi çıkıyor sürekli ılık duş alıyorum soğuk kompleks yapıyorum ama bebeğe bişey olck diye korkuyordum doktora gittim sabah erkenden bebekte bi sorun yok maşallah büyümüş dedi elleri ayaklarını gördüm )) 10+1 deymişiz şu ateş bir daha çıkarsa ne yapabilirim fikir verin ne olur yaşayanınız varmı doktor yatış yapalım dedi ama istemedim kimse yok yanımda zaten serum alıyordum sürekli onu da bıraktım şuan iyim ama geceleri yükseliyor hep

çok geçmiş olsun.ateş düşürücü vermiştir onu iç.ben ateş düşürücü bant duymuştum ama büyüklerde işe yarıyormu bilmiyorum.eczaneye sor bi yarın sabah.geçer inşallah en yakın zamanda.

teşekkür ederim ateş düşürücü vermedi antibiyotik verdi zaten bir ton ilaç alıyorum şuan düştü biraz ama geceleri yükseliyor işte

Canim keske yatsaydin hastanede yada yaninda biri olsaydi cok uzuldum Allah yardimcin olsun

inşallah canım öyledir her iki duruma da hazırladım kendimi nasip artık......

günaydın kızlar

aralık annelerine de danıştım ama burdakiler sanırım bu 2li test süreci içinde
ben bu testi yaptırıp yapmama konusunda çok kararsızım. allah korusun olumsuz bişey duyarsam tüm hamileliğimin stres, üzüntü içinde geçmesinden korkuyorum... çevremde de çok duydum olumsuz şeyler duyup hamileliğini ağlayarak geçirip sağlıkla doğuranları
bir de sanırım olumsuz durumda amniyosentez yaptırılıyo ki o iğneyi karnıma batırmalarını da hiç istemem
çok kararsızım bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım bu testi yaptırmasan bu seferde doğana kadar acaba bir problem var mı diye yine stres yapacaksın. Sen testini yaptır, Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmaz annesi, hamilelikte pozitif düşünmek çok önemli. Testini yaptır ve son 6 ayını kafan rahat geçir. Hayırlı hamilelikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…