mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet kararsız kalmakta haklısın ama yaptırmakta yarar var.birşey çıkmıycaktır merak etme.için rahat edicek aksine inşallah.ben ilk gebeliğimde hiç düşünmeden yaptırdım.şimdide yaptırıcam ikili dörtlü testlerimi.hepimizin iyi çıkıcaktır.

ayy canım kıyamam gecmiş olsun :18: hadi git bakalım bugun bizede yaz nasılmıs minik fasulyen :)))

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşamasın. aman üzme kendini, hiç bir şey bebişinden önemli değil. inşAllah bulunur hırsız

çok teşekkür ederim.bebeğime bir şey olmasın da canımız sağolsun,mal mülk önemlideğil,önemli olan canlarımız...

canım bende çok sıkıntı yaşadım bir hafta bu sorun yüzünden.keşke yaptırmasaydım her halükarda Allah verdi doğuracağım dedim ama sonuç iyi çıktı şükürler olsun
iyi tarafı için birazda olsa rahat ediyor ama her zaman bu risk var doğum sırasında bile sıkıntı çıkınca olabiliyor.
kötü tarafı çok uzun süre sıkıntı çekiyorsun
bi tanıdığımıza %50 ihtimal riskli demişler ben kalan %49 a güveniyorum amniyosentezide yaptırmayacağım demiş ve çocuk sağlıkl doğmuş 4 yaşında
ben yaptırdım ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilsem büyük ihtimalle yaptırmaz Allaha emanet derdimçünkü aldır diyorlar bir tedavi uygulaması yapılmıyor düzeltmek için.

canım sonuç iyi çıktıysa neden keşke yapmasaydım dedin ki? neden sıkıntı çektin, bildiğim kadarıyla kolay yapılıyor bu testler :26:

Ben de yarin gidicem heyecanliyim olumsuz seyler aklima getirmek istemiyorum

icini rahat tut canim ben de yaptirdim c.tesi alcam sonucu bakalim insallah sorun cikmayacaktir %100 dogru cikan bi tesy de degil pek dusuncek halim de yok yatiyorum cok hastayim cigerlerim iptal durumda sesim cikmiyor bebisime zarari olursa diye korkuyorum o iyi olsun da....

canım sonuç iyi çıktıysa neden keşke yapmasaydım dedin ki? neden sıkıntı çektin, bildiğim kadarıyla kolay yapılıyor bu testler :26:

canım sonuç belli olana kadar o bir hafta kırk tane şey geliyor aklına ya kaç defa rüya gördüm malesefbende de sorun var böyleyim bırk çeşit düşünür pimpiriklenirim kendimi yerim

canım hiç getirme eminim hiç bir sıkıntı olmaz ben malesef her ihtimali ve bazen kötüsünü düşünürüm:-(ama kötü sonuçlarda bile çookkk sağlıklı bebekler duyuyoruz sakın moralini bozma ve bize güzel haberi ver

canım çooooookkkkkkkkkkk geçmiş olsun Allah şifa versin bizim bünyemiz mi zayıf ne?eşin iyi baksın sana

canım çooooookkkkkkkkkkk geçmiş olsun Allah şifa versin bizim bünyemiz mi zayıf ne?eşin iyi baksın sana

cok tesekkur ederim canim ya anlamadim ben de nasil usuttum bu kadar hamileyken daha zormus hastalik her yerim agriyor esim de yok ki yanimda annemde kaliyorum ben daha 1 ay var kavusmamiza :) naz da yapamiyor insan :)

Canim keske yatsaydin hastanede yada yaninda biri olsaydi cok uzuldum Allah yardimcin olsun

sağol canım annem çalışıyor memur kardeşim okuyor kayınvalidem de gelmiyor eşim bana iyi bakıyor ya ateşim düştü şükürler olsun ama geceleri çıkıyor bazen.

Hadi ya hasta mi oldun en kisa zamanda gecer umarim vitamin almayi ihmal etme yarin doktora git olmazsa ya uzuldum

Insallah canim saolasin bu arada hâlâ midem bulaniyo 12 de gecer diyodum gecmedi simdi 14de gecer diyorum gene gecmezse doguma artik

ayy canım kıyamam gecmiş olsun :18: hadi git bakalım bugun bizede yaz nasılmıs minik fasulyen :)))

canım vazgeçtim doktora gitmekten. hem endeskopiden sonra eşim beklediğimden daha kötü oldu, kendine gelmesi bayağı zaman aldı, hemde doktoru gözüm tutmadı aldatamadım doktorumu anlıyacağın gene önümüzdeki haftaya kaldı. görümcem de 2 hafta üst üste girme ultrasona , zararlı olabilir dedi, korkuttu beni sen nasılsın bugünlerde ?

arkadaşlar bende mart hamişlerindenim.size bi sorum olucak folik asit kullanıyomusunuz hala?
bazı doktorlar 3. aydan sonra bıraktırıyomuş.ben daha 3. ayı doldurmadım ama doktorum bu konu hakkında bişey söylemedi devam et dedi.kafam karışık çok.

ben de 12. haftaya kadar kullandım cnm dr. folik asıt noral tup defektını önlüyor bu haftalarda beyın kapanmış oluyor dedi ve daha fazla ihtiyacım olacak multıvıtamın verdi içerisinde bir sürü vitamin ve demir varmış, bebeğin bundan sonraki gelişimi için gerekliymiş

benim mesleğimin de cilvesi bu işte arkadaşlar malesef... köy okulunda anasınıfı öğretmeni olunca çocukların saçından o adını söylerken bile tiksindiğim böcek bulaştı,ve dr kesinlikle ilaç vermem parazit öldürücü sonuçta böcek ilacı deri yoluyla emilp kana karışırsa bebeğin zarar görür soluman bile yasak dedi.kazıtmayı peruk takmayı düşündüm ama psikolojik olarak hazır hissetmedim. malesef bugün zorunlu bir imaj değişikliğiyle saçlarımı yok denecek kadar kısa kestırmek zorunda kaldım,zar zor uzattığım o dalgalı saçlarım gitti,hevesle çok güzel bir lohusa tacı almıştım ne bileyim insan etkileniyor işte.napalım bunca yıl sonra bana hediye gibi gönderilen bebişimin canı sağolsun,tek ona bişe olmasın...

cok tesekkur ederim canim ya anlamadim ben de nasil usuttum bu kadar hamileyken daha zormus hastalik her yerim agriyor esim de yok ki yanimda annemde kaliyorum ben daha 1 ay var kavusmamiza :) naz da yapamiyor insan :)

canım ya çok zor valla bana en zor gelen şeydir evde olsunda öbür odada olsun nerde eşin bu arada?sayılı gün çabuk geçer derler geçer inş

Insallah canim saolasin bu arada hâlâ midem bulaniyo 12 de gecer diyodum gecmedi simdi 14de gecer diyorum gene gecmezse doguma artik

canım daha bu hafta yavaşladı o da arada oluyor geçiyo merak etme ama bende yavaş oldu sende inş birden kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…