günaydın kızlar
aralık annelerine de danıştım ama burdakiler sanırım bu 2li test süreci içinde
ben bu testi yaptırıp yapmama konusunda çok kararsızım. allah korusun olumsuz bişey duyarsam tüm hamileliğimin stres, üzüntü içinde geçmesinden korkuyorum... çevremde de çok duydum olumsuz şeyler duyup hamileliğini ağlayarak geçirip sağlıkla doğuranları
bir de sanırım olumsuz durumda amniyosentez yaptırılıyo ki o iğneyi karnıma batırmalarını da hiç istemem
çok kararsızım bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
yok canım kendi doktoruma gitmiycem, aslında arasam o da çağırır ama haftaya da görmek isterim ben şimdibugün ablama söyledim "bi görsem yeter diye" gülüyo bana, iyi o zamn bi arkadaşa bakıp çıkıcam dersin doktora diyo bugün de asansörde kaldım, bayılıcam sandım, allahtan apartman görevlisi hızır gibi yetişti. yoksa aklımı kaçırırdım herhalde :18:
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşamasın. aman üzme kendini, hiç bir şey bebişinden önemli değil. inşAllah bulunur hırsız
evet benım ilk çocuk hanı kız çocukları daha akıllı oluyormuş ya erkek çocuklara göre ben o yüzden kız olsun ıstıyorum ilk ya korkuyorum nasıl bir anne olucam dıye tabı elımden gelenın en ıyısını yapıcam bıde çalışınca zor olacak
tabıkı en onemlısı sağlıklı olsunlar benım ablam işitme engelli annem cok yoruldu bazen der ablanı büyüteceğime 10 çocuk büyütürdüm cok yordu benı diye
canım cok gecmış olsun cana gelecegıne mala gelsın o an sende olablırdın sana da zarar verebılırdı Allah korusun
günaydın kızlar
aralık annelerine de danıştım ama burdakiler sanırım bu 2li test süreci içinde
ben bu testi yaptırıp yapmama konusunda çok kararsızım. allah korusun olumsuz bişey duyarsam tüm hamileliğimin stres, üzüntü içinde geçmesinden korkuyorum... çevremde de çok duydum olumsuz şeyler duyup hamileliğini ağlayarak geçirip sağlıkla doğuranları
bir de sanırım olumsuz durumda amniyosentez yaptırılıyo ki o iğneyi karnıma batırmalarını da hiç istemem
çok kararsızım bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
canım bende çok sıkıntı yaşadım bir hafta bu sorun yüzünden.keşke yaptırmasaydım her halükarda Allah verdi doğuracağım dedim ama sonuç iyi çıktı şükürler olsun
iyi tarafı için birazda olsa rahat ediyor ama her zaman bu risk var doğum sırasında bile sıkıntı çıkınca olabiliyor.
kötü tarafı çok uzun süre sıkıntı çekiyorsun
bi tanıdığımıza %50 ihtimal riskli demişler ben kalan %49 a güveniyorum amniyosentezide yaptırmayacağım demiş ve çocuk sağlıkl doğmuş 4 yaşında
ben yaptırdım ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilsem büyük ihtimalle yaptırmaz Allaha emanet derdimçünkü aldır diyorlar bir tedavi uygulaması yapılmıyor düzeltmek için.
canım bende çok sıkıntı yaşadım bir hafta bu sorun yüzünden.keşke yaptırmasaydım her halükarda Allah verdi doğuracağım dedim ama sonuç iyi çıktı şükürler olsun
iyi tarafı için birazda olsa rahat ediyor ama her zaman bu risk var doğum sırasında bile sıkıntı çıkınca olabiliyor.
kötü tarafı çok uzun süre sıkıntı çekiyorsun
bi tanıdığımıza %50 ihtimal riskli demişler ben kalan %49 a güveniyorum amniyosentezide yaptırmayacağım demiş ve çocuk sağlıkl doğmuş 4 yaşında
ben yaptırdım ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilsem büyük ihtimalle yaptırmaz Allaha emanet derdimçünkü aldır diyorlar bir tedavi uygulaması yapılmıyor düzeltmek için.
Ben de yarin gidicem heyecanliyim olumsuz seyler aklima getirmek istemiyorum
canım sonuç iyi çıktıysa neden keşke yapmasaydım dedin ki? neden sıkıntı çektin, bildiğim kadarıyla kolay yapılıyor bu testler :26:
Ben de yarin gidicem heyecanliyim olumsuz seyler aklima getirmek istemiyorum
icini rahat tut canim ben de yaptirdim c.tesi alcam sonucu bakalim insallah sorun cikmayacaktir %100 dogru cikan bi tesy de degil pek dusuncek halim de yok yatiyorum cok hastayim cigerlerim iptal durumdasesim cikmiyor bebisime zarari olursa diye korkuyorum o iyi olsun da....
canım çooooookkkkkkkkkkk geçmiş olsun Allah şifa versin bizim bünyemiz mi zayıf ne?eşin iyi baksın sana
Canim keske yatsaydin hastanede yada yaninda biri olsaydi cok uzuldum Allah yardimcin olsun
icini rahat tut canim ben de yaptirdim c.tesi alcam sonucu bakalim insallah sorun cikmayacaktir %100 dogru cikan bi tesy de degil pek dusuncek halim de yok yatiyorum cok hastayim cigerlerim iptal durumdasesim cikmiyor bebisime zarari olursa diye korkuyorum o iyi olsun da....
canım hiç getirme eminim hiç bir sıkıntı olmaz ben malesef her ihtimali ve bazen kötüsünü düşünürüm:-(ama kötü sonuçlarda bile çookkk sağlıklı bebekler duyuyoruz sakın moralini bozma ve bize güzel haberi ver
ayy canım kıyamam gecmiş olsun :18: hadi git bakalım bugun bizede yaz nasılmıs minik fasulyen :)))
arkadaşlar bende mart hamişlerindenim.size bi sorum olucak folik asit kullanıyomusunuz hala?
bazı doktorlar 3. aydan sonra bıraktırıyomuş.ben daha 3. ayı doldurmadım ama doktorum bu konu hakkında bişey söylemedi devam et dedi.kafam karışık çok.
cok tesekkur ederim canim ya anlamadim ben de nasil usuttum bu kadar hamileyken daha zormus hastalik her yerim agriyor esim de yok ki yanimda annemde kaliyorum ben daha 1 ay var kavusmamiza :) naz da yapamiyor insan :)
Insallah canim saolasin bu arada hâlâ midem bulaniyo 12 de gecer diyodum gecmedi simdi 14de gecer diyorum gene gecmezse doguma artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?