mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

inş bebeğinin hatrına saçların çok çabuk uzarda o tacı takarsın yine

canım üçüncü aydan sonra gerek kalmıyor bende kendim bıraktı dr.bir şey demedi

inş bebeğinin hatrına saçların çok çabuk uzarda o tacı takarsın yine

inşallah canım.aniden böyle bişe olunca şaşırdım işte. hayırlısı olsun.insanlar bebeklerini kaybediyorlar ben saçlarımı kaybetmişim çok mu?akşam moralim bozuk olduğu için paylaşayım sizlerle dedim.sizde öğretmensiniz aman başınıza böle bişe gelmesin :)

canım ya hamilelikte saclar cabuk uzuyormus ayrıca şu yönden bak yaz geliyor cok sıcaklar olucaklar bizimde gobegimiz şişmiş olucak rahat edersin bence

canım ya çok zor valla bana en zor gelen şeydir evde olsunda öbür odada olsun nerde eşin bu arada?sayılı gün çabuk geçer derler geçer inş

cok zor canim cok gercekten de annem yanimda da olsa insan bebisinin babasini istiyor yaninda esim izmirde kurs goruyor 2.5 ayligina gitmisti kaldi 1 ay gelse artik kendi evimizi tutcaz biz de yanimda olmasi bana en buyuk destek cok sanslisin diyorum ona davtam bulantilarin tiksinmelerin yogun oldugu zamqnda gittin kurtuldun benden diyorum :) Allah daha buyuk ayriliklar vermesin de

iyiyim canım mide bulantısı falan kamadı bende karnım şişti birde cok kabızlık var ( bak bebişlerimiz buyumus fetüs olmuslar hamilelk takviminde öyle yazıyor yurtdısında gebelik boyunca 2 yada 3 kez en fazla ultrasona giriyolar eltim kanada da 4 aylıktı ilk gördü bebegini ultrasonda cinsiyetini gössterdiler düşün artık :)) sen nasılsın mide bulantısı devammı ?

benim bulantım halan devam hiç halim yok vitamin ilacını bile içemiyorum

canım gecmş olsun kussanda vitaminini ilacını içç mutlaka bebeişlerimiz için gerekli onlar bende cok bulantı olmadı 2.5 hafta fln surdu ara ara cok nadir acıkınca bulantım oluyor sadece

bi de haftasonu acikogretim sinavi var yaa ztn calisamiyorum hic bundan sonra zor biter gibi kitabi acinca kokusundan midem bulaniyor :))

insan üzülüyor ya işte.bende öğretmenim ama kolej. olmaz herhalde ama olsa senin gibi yapardım

amin amin Allah kavuştursun inş.3.de çeker bu aşamaları

evet canım yaa çok hoşuma gitti benimde, bebişlerimiz fetus olmuş, yerim ben onlarıııııı benim mide bulantılarım hala var ne yazık ki, ayrıca hiç iştahım da yok kabızlık için de eğer yiyebilirsen 2 kayısı, üstüne 1 bardak su, düzelene kadar uygula canım. mucize gibi inan. inanamıyorum eltine, ben olsam ölürdüm meraktan salıyı, şafak sayar gibi sayıyorum

:))) allah soyletti heralde ikiz mi olcak yoksa digeri :) hele bi sbu bebisi saglikla doguralim da :)

ay inşallah benim ailemde hiç ikiz yok:-(eşiminde ama biz dediğin gibi yavrularımızı doğuralım azcık büyütelim de

Selam kizlar geldik doktordan hemen yazmak istedim herseyi saglikli dedi dr. Kan sonucu haftaya cikacak. Cok zor ve uzun bi ultrason oldu hic durmadi ki yavrucugum :) bi de kız gibiymisiz teyzeleri :) ultrason fotosu cok komik bakip bakip guluyorum hep ayak ayak ustune atmis eli de selam veriyo :)

ay inşallah benim ailemde hiç ikiz yok:-(eşiminde ama biz dediğin gibi yavrularımızı doğuralım azcık büyütelim de

bizde var ikiz olabilir aslinda :) kayinvalidem ikizmis kendisi. ikiz cocuklari da olmus ama vefat etmisler. anne tarafinda da var hayirlisi ben isterim :)

ayyy ben yerim onuu :)) masallah cnm cok sevindim darisi kan sonucuna benimki de oyle eli yukarda bacaklarini da bagdas kurmus keyif yapiyor :) bizimki de erkek gibi teyzesi :)

ayyy ben yerim onuu :)) masallah cnm cok sevindim darisi kan sonucuna benimki de oyle eli yukarda bacaklarini da bagdas kurmus keyif yapiyor :) bizimki de erkek gibi teyzesi :)

Oh ne guzel hep keyifli olurlar bebislerimiz insallah yalniz ben hep erkek hissediyodum ya dr kesin diil tabi dedi ama babasinin istegi olcak sanirim :) saglikli olsunlar da yavrularimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…