benim mesleğimin de cilvesi bu işte arkadaşlar malesef... köy okulunda anasınıfı öğretmeni olunca çocukların saçından o adını söylerken bile tiksindiğim böcek bulaştı,ve dr kesinlikle ilaç vermem parazit öldürücü sonuçta böcek ilacı deri yoluyla emilp kana karışırsa bebeğin zarar görür soluman bile yasak dedi.kazıtmayı peruk takmayı düşündüm ama psikolojik olarak hazır hissetmedim. malesef bugün zorunlu bir imaj değişikliğiyle saçlarımı yok denecek kadar kısa kestırmek zorunda kaldım,zar zor uzattığım o dalgalı saçlarım gitti,hevesle çok güzel bir lohusa tacı almıştımne bileyim insan etkileniyor işte.napalım bunca yıl sonra bana hediye gibi gönderilen bebişimin canı sağolsun,tek ona bişe olmasın...
arkadaşlar bende mart hamişlerindenim.size bi sorum olucak folik asit kullanıyomusunuz hala?
bazı doktorlar 3. aydan sonra bıraktırıyomuş.ben daha 3. ayı doldurmadım ama doktorum bu konu hakkında bişey söylemedi devam et dedi.kafam karışık çok.
inş bebeğinin hatrına saçların çok çabuk uzarda o tacı takarsın yine
benim mesleğimin de cilvesi bu işte arkadaşlar malesef... köy okulunda anasınıfı öğretmeni olunca çocukların saçından o adını söylerken bile tiksindiğim böcek bulaştı,ve dr kesinlikle ilaç vermem parazit öldürücü sonuçta böcek ilacı deri yoluyla emilp kana karışırsa bebeğin zarar görür soluman bile yasak dedi.kazıtmayı peruk takmayı düşündüm ama psikolojik olarak hazır hissetmedim. malesef bugün zorunlu bir imaj değişikliğiyle saçlarımı yok denecek kadar kısa kestırmek zorunda kaldım,zar zor uzattığım o dalgalı saçlarım gitti,hevesle çok güzel bir lohusa tacı almıştımne bileyim insan etkileniyor işte.napalım bunca yıl sonra bana hediye gibi gönderilen bebişimin canı sağolsun,tek ona bişe olmasın...
canım ya çok zor valla bana en zor gelen şeydir evde olsunda öbür odada olsun nerde eşin bu arada?sayılı gün çabuk geçer derler geçer inş
canım vazgeçtim doktora gitmekten. hem endeskopiden sonra eşim beklediğimden daha kötü oldu, kendine gelmesi bayağı zaman aldı, hemde doktoru gözüm tutmadıaldatamadım doktorumu anlıyacağın gene önümüzdeki haftaya kaldı. görümcem de 2 hafta üst üste girme ultrasona , zararlı olabilir dedi, korkuttu beni sen nasılsın bugünlerde ?
benim bulantım halan devam hiç halim yokvitamin ilacını bile içemiyorum
benim bulantım halan devam hiç halim yokvitamin ilacını bile içemiyorum
inşallah canım.aniden böyle bişe olunca şaşırdım işte. hayırlısı olsun.insanlar bebeklerini kaybediyorlar ben saçlarımı kaybetmişim çok mu?akşam moralim bozuk olduğu için paylaşayım sizlerle dedim.sizde öğretmensiniz aman başınıza böle bişe gelmesin :)
cok zor canim cok gercekten de annem yanimda da olsa insan bebisinin babasini istiyor yaninda esim izmirde kurs goruyor 2.5 ayligina gitmisti kaldi 1 ay gelse artik kendi evimizi tutcaz biz de yanimda olmasi bana en buyuk destek cok sanslisin diyorum ona davtam bulantilarin tiksinmelerin yogun oldugu zamqnda gittin kurtuldun benden diyorum :) Allah daha buyuk ayriliklar vermesin de
amin amin Allah kavuştursun inş.3.de çeker bu aşamaları
iyiyim canım mide bulantısı falan kamadı bende karnım şişti birde cok kabızlık var( bak bebişlerimiz buyumus fetüs olmuslar hamilelk takviminde öyle yazıyor yurtdısında gebelik boyunca 2 yada 3 kez en fazla ultrasona giriyolar eltim kanada da 4 aylıktı ilk gördü bebegini ultrasonda cinsiyetini gössterdiler düşün artık :)) sen nasılsın mide bulantısı devammı ?
canım 2 yazacaktım 3 çıkmış ALLAH yazdırdı demekki
:))) allah soyletti heralde ikiz mi olcak yoksa digeri :) hele bi sbu bebisi saglikla doguralim da :)
ay inşallah benim ailemde hiç ikiz yok:-(eşiminde ama biz dediğin gibi yavrularımızı doğuralım azcık büyütelim de
Selam kizlar geldik doktordan hemen yazmak istedim herseyi saglikli dedi dr. Kan sonucu haftaya cikacak. Cok zor ve uzun bi ultrason oldu hic durmadi ki yavrucugum :) bi de kız gibiymisiz teyzeleri :) ultrason fotosu cok komik bakip bakip guluyorum hep ayak ayak ustune atmis eli de selam veriyo :)
ayyy ben yerim onuu :)) masallah cnm cok sevindim darisi kan sonucuna benimki de oyle eli yukarda bacaklarini da bagdas kurmus keyif yapiyor :) bizimki de erkek gibi teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?