mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

benim de ikinci hamieliğimde alttan ultrasona bakarken 5 cm kist göründü. doktor hamileliğe engel değil. kendiliğinden atılır hamilelik hormonuyla dedi. en kötü ihtimal sezeryanda alınır dedi. normal doğumsa zaten kendiliğinden de atılabilir. ama ben o hamileliğimde kürtaş oldum. kistimse birkaçay sonra kendiliğinden kayboldu

Merhaba arkadaşlar günlerdir takip ediyorum bu topiği ve ilk kez yazıyorum. 3 gün önce yürürken zorlayan bir kasık ağrım başladı dün adetimi 1 gün geçmişti 2 test yaptım ikisi de ilk 5 dakkada önce silikti sonra koyulaştı.inşallah kısmet olursa 2.çocuğum olucak kasık ağrım hafifledi ama beni çok korkuttu.ilk gebeliğim 8 yıl önceydi ve belirtim sadece mide bulantısıydı ama bu zor geçeceğe benziyor.pazartesi sağlık ocağında testlerimi yaptırıcam.Allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasib etsin.bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Son düzenleme:
teşekkürler canım. şimdi rahatladım

ben de hamileyim kızlar pazartesi doktora gideceim
yalnız aşırı duygusallaştım ben en ufak şeyde ağlıyorum sizde de böyle bir durum oldu mu? çok sinir bozucu ben böyle değildim

ben feci şekilde duygusllaştım hatta depresyona girdim. ama 1 hafta sürdü neyse ki

duygusallık, ateş basması baş dönmesi, algıda bozukluk,kasık ağrısı hatta burun kanaması daha neler olacak bilmiyorum allh sabır versin bize 9 ay

algıda bozukluk :) ben de bugünlerde slaklaştım diyordum. başım da dönüyo. buarada tansiyonum genelde 11 6. sizin kaç?

gözün aydın canım. ama kendini şartlandırma zor geçecek diye. işallah kolay geçer :13:

Kızlar Benim de adetim geçeli iki gün oldu. Bugün doktora gittim. Ultrasonla baktı gebelik kesesine benzer bişi görüyorum %90 halimesin dedi. Kan testi yapalım dedi. Değerim 13,64 çıktı. Doktor şu an hamile görünüyosun ama bebek rahime tutunabilir de adetle birlikte düşebilir de yani kimyasal gebelik yaşayabilirsin dedi. Ne üzülebildim ne sevinebildim. İnş bebişime bişi olmaz.

sen bol bol yat dinlen içini ferah tut. yeni olduğu içindir bir kaç gün sonra değerin artar ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.

bendede bazı belirtiler var umarım artık bebiş vardır.

rabbim dileyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.

bende cok duygusallastım habıre esıme kızıp aglıyom ıkı sanıye sonra gecıyor ne dese aglayasımm gelıyor

5. haftama girdim hala adet olacakmışım gibi sancılarım var, birde çok yiyorumya ne olcak böyle 9ay da tostombul olurum artıkk

Son düzenleme:
duygusallık, ateş basması baş dönmesi, algıda bozukluk,kasık ağrısı hatta burun kanaması daha neler olacak bilmiyorum allh sabır versin bize 9 ay

benimde sağ kasığım çok ağrıyor ve başım dönüyor ,amin arkadaşım Allah yardımcımız olsun...

ay çok heyecanlı hepimiz aynı zamanlarda da doğuracağız inşallah
benim de aşırı mide bulantısı ve duygusallaşma var çizgi film de bile ağlıyorum ne olacak halim bilemedim ama mutluyum işte :))))

benimde hevesimi kursağımda bıraktı 3 haftalık dış gebelik olailir vucüt atabilir, 97,11 çıktı değerim aslında 3 haftalık değer 5-50 arası bana göre yüksek değer ama dr. a göre değerlerim düşük, sinir oldum

merhaba kızlar bat ım 15 martti ve bu sabah test yaptım hemen çiftçizgi belirdi tabi ne tam koyu ne tam açık ortası çok sevindim ve şaşkınım ne yapmalıyım bilmiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...

tebrık ederım canım allahım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…