kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
Kızlar hamilelik belirtileriniz nasıldı yazar mısınız...
Tesekkurler cnm dr daha kucuk belli olmaz ddi ama yaklasik 5haftalik 6ya yakin sanirim kalbi attiktan sonra daha saglikli bi seyler soyleyebiliriz dedi cnm
Kızlarr yumurtlama dönemimi takip edip ilişki oldu bir gün aralıklarla..
şimdi adetime 10 gün var.. karnımda şişkinlik var ve göğüslerimde hassasiyet var dokunduğum zaman acı veriyor.
bugün otururken sol kasıkta damar atması gibi bisey hissettim.. bazen çok sıcak basması oluyor..
bu dediklerimi yaşayan arkadaşlar varmı acaba ve hamilemiydiler.. merak ediyorum.. daha 10 gün var adetime çokmu erken anlamak için acaba..
Kızlar merhaba ;Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim sat 2 şubat 5.5 haftalık su an .Ancak cumartesi gününden beri tuvalete girdiğimde (her defasınsa değil ) ara ara kanamalarım oluyor.Dr.Progestan verdi onu içiyorum .Çok korkuyorum bişey olcak diye .Keseyi gördük ancak kalp atışları için haftaya gidicez inş. bisorun çıkmaz.Görüşlerinizi merak ediyorum...
Kızlarr yumurtlama dönemimi takip edip ilişki oldu bir gün aralıklarla..
şimdi adetime 10 gün var.. karnımda şişkinlik var ve göğüslerimde hassasiyet var dokunduğum zaman acı veriyor.
bugün otururken sol kasıkta damar atması gibi bisey hissettim.. bazen çok sıcak basması oluyor..
bu dediklerimi yaşayan arkadaşlar varmı acaba ve hamilemiydiler.. merak ediyorum.. daha 10 gün var adetime çokmu erken anlamak için acaba..
inşallah hamilesindir canım. ama olmasan da üzülme. bu ay benim de çok ağrı oldu gçğüslerde. hala da acıyor. şu an 5 haftalık hamileim. dokununca sertlerşme geliyor elime. sıcak basması bende de oldu. onun dışında hiçbir belirti yaşamadım sayılır. ben hiç belirtim olmadığı için açıkçası hamile olmadığımı düşünüyordum. adet belirtisi gibi şeylerdi çünkü
canım hiç belli olmuyır gebelik belirtisi de oluyr adet ağrıları da ben iki yıl evliyim iki yıl boyun ca o ağrıları çekiyorum. bu ay da olsu aynısı ben umursamadım haziran da tüp bebek için randevu almıştık zaten ama yapımış olduğum testle 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim eşimin sperm sayısı bir milyon olmasına rağmen çok şükr(keçiboynuzu kürü)
5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.
Tebrik ederimmm :)
inşallah Allah gönlüne göre verir canım..
Darısı bizlerin başına inşallah
Amin.Allah her isteyene Annelik duygusunu tattırır inşallah.
Kızlar merhaba ;Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim sat 2 şubat 5.5 haftalık su an .Ancak cumartesi gününden beri tuvalete girdiğimde (her defasınsa değil ) ara ara kanamalarım oluyor.Dr.Progestan verdi onu içiyorum .Çok korkuyorum bişey olcak diye .Keseyi gördük ancak kalp atışları için haftaya gidicez inş. bisorun çıkmaz.Görüşlerinizi merak ediyorum...
Amiin inşallah..
Bu arada belirtilerin neler olmuştu ve nezaman başlamıştı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?