ay çok heyecanlı hepimiz aynı zamanlarda da doğuracağız inşallah
benim de aşırı mide bulantısı ve duygusallaşma var çizgi film de bile ağlıyorum ne olacak halim bilemedim ama mutluyum işte :))))[/QUOT
tarihlerimiz çok yakın canım, seninde adet olacakmış gibi sancın ve sağ kasığında batmaların oluyormu,
evet oluyor benim kan testimde 199 çıktı değer düşük mü sanki ya doktor da doğru düzgün birşey söylemedi. Acilen yeni ve uzun soluklu bir doktor bulmam lazım
algıda bozukluk :) ben de bugünlerde slaklaştım diyordum. başım da dönüyo. buarada tansiyonum genelde 11 6. sizin kaç?
bende keseyi gördüğümde 5 hafta 2 gün diye biliyodum(yani son adet tarihine göre) doktor bu kese 3 haftalık dedi ve çıkan ultrason resminin altında 3,8 mm yazıyo..bizim çocuk mu uzun yani?:)gerçi ana uzun baba uzun o da normal yani
cok sevındım canım ya tam olarak kac haftalık bebegın
Cok sevindim hadi gozun aydin canim :) benim dr.um da ayni sekilde ne kadarlik oldugunu soylemedi ve kalp atislarini duyalim oyle gibi bi seyler dedi benim gittigim hastane cok yogun ozel hast. Olmasina ragmem iceri 3 hasta birdenn alyrlar ve dr da acele ediyr maalesef bn de ondan pek bi bilgi alamiyorum ama onumuzdeki hafta tasinyorz burdan batmandayim bn su an ankaraya tasiniyoruz esimin isi nedeniyle dr.um da degiscek ztn cok onemsemiyorum ama memnun degilsen baska dr.a git istersen cnm
kızlar benim deli gibi bulantım oluyor ya.kusma da başladı 2 gündür.benim gibi olan var mı?
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunla hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı..
Herkese selamlar
Ben de dün öğrendim daha doktora gitmedim.Cumartesi akşam evde test yaptım.
Belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum.
Dün de kan testi yaptırdım.Sonuç 1450 çıktı.
Hepimize hayırlı olur inşallah.
hayırlı olsun :) kan testini adetin kaç gün geçince yaptırdın? bende yarın sonucumu alıcam çok merak ediyorum.
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
canım ben hiç ölçmedim tansiyonumu ama doktorum bebek aspirini başla hemen dedi. bebek aspirini içiyorum 2 gündür ve kendimi çok daha iyi hissediyorum baş dönmesi falan kayboldu. şimdi booll bolll uyku basıyor:)
kızlar benim deli gibi bulantım oluyor ya.kusma da başladı 2 gündür.benim gibi olan var mı?
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?