Teşekkür ederim cevapladığın için canım ve bebeğin için tebrik ederim..
Bende aynen senin gibi düşündüm çok farklı belirtiler yok sıcak basması dışında.. bi yandanda daha 10 gün var simdiden simdiden adet belirtileri çıkarmı diye düşünüyorum.. karıştı kafam biraz. yorgunluk hissimde var ayrıca.. ilk denememiz oldugu için çok merak ediyorum galiba :)
5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.
kızlaaarrr kesemiz göründü:)çok şükür Allah'a doğru yere tutunmuş,dış gebelik falan değilmiş.çok korkuyodum.doktora bazı şeyler sordum sizinde işinize yarar belki diyerek paylaşıyorum;tempolu şekilde yürümek spor yapmak yok,vitrin gezer gibi yürü dedi.pilatesi son aylara önerdi.kafeinli içecekler,kola,bitki çayları yasak sadece ıhlamur olur dedi.canın ne çekiyosa ondan mutlaka ye dedi.birde folbidace diye bi ilaç yazdı ben folbiol kullanıyodum bu daha iyi dedi...hadi herkesten güzel haberler bekliyorum:)
hadi gözün aydın canım. ben hergün kahve içiyorum ya, dün de asitli içecek içtim. içmiyim bari bidaha
gözün aydıııın. SAT ne canım. belki ikimizinki aynıdır. bu arada bebeğinin doğum tariki 17-11-2013 olması lazım. düzelt istersen sayaçta 10 haftalık hamile yazıyor :) ikiz mi? hayırlısı olur inşallah :)
Hayirli olsun cnm dikkat et kendibe allah tamamina erdirsin benim de sat 2subat keseyi gordunuz mu kac mm dedi dr biz de haftaya kalp atislarini duycaz ins
hadi gözün aydın canım. ben hergün kahve içiyorum ya, dün de asitli içecek içtim. içmiyim bari bidaha
bende hamiş olduğumu salı günü gebelik testi ile öğrendim.. çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. pazartesi günü doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur.. keseyi görebilir miyim acaba?
ben de hamileyim kızlar pazartesi doktora gideceim
yalnız aşırı duygusallaştım ben en ufak şeyde ağlıyorum sizde de böyle bir durum oldu mu? çok sinir bozucu ben böyle değildim
hayırlı olsun canım tam kaç haftalıksın bende görmedım daha çarşambaya 5+4gunluk olcak inş. görurum bende keseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?