mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Amin canım çok sağol sen nasıl yaptın canım kan testi mi yaptırdın yoksa direk doktora mı gittin bilgi verir misin

Amin canım çok sağol sen nasıl yaptın canım kan testi mi yaptırdın yoksa direk doktora mı gittin bilgi verir misin

bende evde test yaptım pozıtıf cıkınca guvenemedım kan testı yaptırdım saglık ocagında oda pozıtıf ıkınca doktorumu aradım oda gun verdı nasıpse kese için çarsamba doktora gıdecegız

Bende şimdi kan verdim saat 3 te çıkacak sonuçlarım...ama çıkan sonuçları önce dahiliyede kendi doktoruma mı göstersem bilemedim ki

merhaba kızlar.öncelikle herkeze hayırlı evlat versin allahım banada:)bişey sorucam benim adetim tam 14 gün geçti.ve 3 tane bebe tıme test yaptım 3 üde hep çift çıktı.ama iki gündür rahim içi ağrıyo.dr gtmekten korkuyorum sizce gerçektn hamişmiyim.ndense inanamıyorum:)

kan testı yaptır canım en garantısı hamıleysen doktra gidersın

Kizlar ya istahim o kadar acik ki olur olmaz her seyi yemek istiyorum boyle giderse fil gibi olcam :) gerci yavas yavas bulantilarim basladi ama tatli tuzlu eksi aci ne varsa yemek istiyrm persembe gunu pitpitlarimizi duycaz ins cok heyecanliym allah herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu

canım mrb, bizde bugün gördük keseyi :) ama doktorum konusunda biraz endişelyim çok fazla bişi söylemiyo ne kadarlık olduğunu bile söylemedi kalp atışları duyulsun bebeği görelim faln diyo tansiyonum çok düşük çıktı ama normalmiş hamilelikte , normal hayatına devam edebilirsin dedi, senin doktorun neler söylemişti , ben mi kuruntu yapıyorum acaba?

kızlarrr ne güzel bulantım olmıcak diye seviniyodum fakat tanıdığım tüm hamilelik geçirmiş bayanlar "daha dur sen.."dediler...:S korkuyorumm.var mı bulantısı başlayannn?

Cok sevindim hadi gozun aydin canim :) benim dr.um da ayni sekilde ne kadarlik oldugunu soylemedi ve kalp atislarini duyalim oyle gibi bi seyler dedi benim gittigim hastane cok yogun ozel hast. Olmasina ragmem iceri 3 hasta birdenn alyrlar ve dr da acele ediyr maalesef bn de ondan pek bi bilgi alamiyorum ama onumuzdeki hafta tasinyorz burdan batmandayim bn su an ankaraya tasiniyoruz esimin isi nedeniyle dr.um da degiscek ztn cok onemsemiyorum ama memnun degilsen baska dr.a git istersen cnm

Son düzenleme:
kızlarrr ne güzel bulantım olmıcak diye seviniyodum fakat tanıdığım tüm hamilelik geçirmiş bayanlar "daha dur sen.."dediler...:S korkuyorumm.var mı bulantısı başlayannn?

benimde çok şükür bulantım yok henüz ya bende senin gibi seviniyordum yazdığını okuyana kadar ama inşallah olmaz bulantımız tatlım... bugün keseyi gördük bizde, haftaya pazartesi kalp atışlarımızı duycaz inşallah

Benim cok hafif oluyor artik cnm ama rahatsiz edici dgl mide rahatsizligim da oldugu icin bulantilara aliskinim ben 7. Haftadan itibaren baslarmis yavastan ama kisiden kisiye degisir iste bnm annem cekmemis mesela pek bi bulanti ins zor bi hamilelik gecirmeyiz

Gozun aydin cnm darisi pitpitlarimiza kac mm dedi dr kese icin ne kadarlik oldugunu soyledi mi bnmki soylemedi

kızlar yazmıştım size kese göründü ama bebek yok diye doktor baktı bugün bebeği gördük bir buçuk aylık her şey yolunda dedi.bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun iyi ki varsınız

Gozun aydin cnm :)) darisi bize artik allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin

cok sevındım canım ya tam olarak kac haftalık bebegın

Gozun aydin cnm darisi pitpitlarimiza kac mm dedi dr kese icin ne kadarlik oldugunu soyledi mi bnmki soylemedi

aslında ben 5 hafta 3 günlük diye biliyordum ama doktor 5 hafta 6 günlük dedi bir de 3.1 mm olduğunu söyledi.. şimdi heyecanla pıtpıtları bekliyoruz :)

benimde iştahım çok iyiydi ama bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ve akşama kadar doğru dürüst bişey yiyemedim :S cuma günü ben pıtpıtımı duydum ve gördüm darısı sana canım

aslında ben 5 hafta 3 günlük diye biliyordum ama doktor 5 hafta 6 günlük dedi bir de 3.1 mm olduğunu söyledi.. şimdi heyecanla pıtpıtları bekliyoruz :)

bende keseyi gördüğümde 5 hafta 2 gün diye biliyodum(yani son adet tarihine göre) doktor bu kese 3 haftalık dedi ve çıkan ultrason resminin altında 3,8 mm yazıyo..bizim çocuk mu uzun yani?:)gerçi ana uzun baba uzun o da normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…