Amin canım çok sağol sen nasıl yaptın canım kan testi mi yaptırdın yoksa direk doktora mı gittin bilgi verir misin
merhaba kızlar.öncelikle herkeze hayırlı evlat versin allahım banada:)bişey sorucam benim adetim tam 14 gün geçti.ve 3 tane bebe tıme test yaptım 3 üde hep çift çıktı.ama iki gündür rahim içi ağrıyo.dr gtmekten korkuyorum sizce gerçektn hamişmiyim.ndense inanamıyorum:)
Ben de yarin gidecegim dr.a sabah 9da acayip bi heyecan var keseyi gorecegiz insallah guzel haberlerle gelirim umarim bir an bile dusunmeden duramiyorum nolcak nasil olcak diye bi tirlu olacagina birakmayi beceremedim hayirlisi hakkimizda kavusalim artik bebislerimize saglikla sihhatle :))
caným mrb, bizde bugün gördük keseyi :) ama doktorum konusunda biraz endiþelyimçok fazla biþi söylemiyo ne kadarlýk olduðunu bile söylemedi kalp atýþlarý duyulsun bebeði görelim faln diyo tansiyonum çok düþük çýktý ama normalmiþ hamilelikte , normal hayatýna devam edebilirsin dedi, senin doktorun neler söylemiþti , ben mi kuruntu yapýyorum acaba?
Bende şimdi kan verdim saat 3 te çıkacak sonuçlarım...ama çıkan sonuçları önce dahiliyede kendi doktoruma mı göstersem bilemedim ki
kızlarrr ne güzel bulantım olmıcak diye seviniyodum fakat tanıdığım tüm hamilelik geçirmiş bayanlar "daha dur sen.."dediler...:S korkuyorumm.var mı bulantısı başlayannn?
kızlarrr ne güzel bulantım olmıcak diye seviniyodum fakat tanıdığım tüm hamilelik geçirmiş bayanlar "daha dur sen.."dediler...:S korkuyorumm.var mı bulantısı başlayannn?
benimde çok şükür bulantım yok henüz ya bende senin gibi seviniyordum yazdığını okuyana kadarama inşallah olmaz bulantımız tatlım... bugün keseyi gördük bizde, haftaya pazartesi kalp atışlarımızı duycaz inşallah
kızlar yazmıştım size kese göründü ama bebek yok diye doktor baktı bugün bebeği gördük bir buçuk aylık her şey yolunda dedi.bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun iyi ki varsınız
Gozun aydin cnm :)) darisi bize artik allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin
kızlar yazmıştım size kese göründü ama bebek yok diye doktor baktı bugün bebeği gördük bir buçuk aylık her şey yolunda dedi.bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun iyi ki varsınız
Gozun aydin cnm darisi pitpitlarimiza kac mm dedi dr kese icin ne kadarlik oldugunu soyledi mi bnmki soylemedi
Kizlar ya istahim o kadar acik ki olur olmaz her seyi yemek istiyorum boyle giderse fil gibi olcam :) gerci yavas yavas bulantilarim basladi ama tatli tuzlu eksi aci ne varsa yemek istiyrm persembe gunu pitpitlarimizi duycaz ins cok heyecanliym allah herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu
aslında ben 5 hafta 3 günlük diye biliyordum ama doktor 5 hafta 6 günlük dedi bir de 3.1 mm olduğunu söyledi.. şimdi heyecanla pıtpıtları bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?