Oh ne guzel hep keyifli olurlar bebislerimiz insallah yalniz ben hep erkek hissediyodum ya dr kesin diil tabi dedi ama babasinin istegi olcak sanirim :) saglikli olsunlar da yavrularimiz...
benim mesleğimin de cilvesi bu işte arkadaşlar malesef... köy okulunda anasınıfı öğretmeni olunca çocukların saçından o adını söylerken bile tiksindiğim böcek bulaştı,ve dr kesinlikle ilaç vermem parazit öldürücü sonuçta böcek ilacı deri yoluyla emilp kana karışırsa bebeğin zarar görür soluman bile yasak dedi.kazıtmayı peruk takmayı düşündüm ama psikolojik olarak hazır hissetmedim. malesef bugün zorunlu bir imaj değişikliğiyle saçlarımı yok denecek kadar kısa kestırmek zorunda kaldım,zar zor uzattığım o dalgalı saçlarım gitti,hevesle çok güzel bir lohusa tacı almıştımne bileyim insan etkileniyor işte.napalım bunca yıl sonra bana hediye gibi gönderilen bebişimin canı sağolsun,tek ona bişe olmasın...
arkadaşlar merhaba...
7+3 günlük hamileyim bu gün itibariyle.çoğunuz 11.12. haftalarınızdasınız arkadan geliyorum ben:) birşey soracağım.ben şimdiye kadar ultrasounda hep siyah beyaz bir ekran görüyorum.sizlerden bebeğin yatışını falan görenler varya gördüğünüz ultrasonlar nasıl.çok merak ediyorum bende görevilecekmiyim bebeğimin şeklini.ona göre belki makinaları daha kaliteli bir hastane seçerim.çok da uyduruk bir yere gitmiyorum ama bilmiyorum siyah beyaz bir görüntü var sadece:)
bir de haftaya kan tahlillerimi götürücem ve bana ikili test için tarih verecek doktor.ben yaptırmak istiyorum.olumlu yada olumsuz bilmek istiyorum.Allahım inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
sorum şu ikili test nasıl yaptırılıyor.kan mı veriliyor nasıl oluyor.yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba???
birde okulda sürekli merdiven inip çıkıyorum,aslında zorlanmıyorum hiç bulantım kusmam vs bişeyimde yok.okulda asansor var,istersem kumandasını alıp kullanabilirim ama sizce gerek var mı??
çok üzüldüm arkadaşım,çok sıkıntılı bir süreç.çocukken benimde başıma gelmişti.köyde çalışırkende ayda 2 kez farklı bir şampuanla yıkanırdım güya bulamasını önlüyor diye.
ama iyi yönlerinide düşün.çok sıcak bir yaz tatili geçiricez.kısa saçla çok rahat edersin.ev ayrıca bebişlerimiz doğunca da saçla başla uğraşmaya vakit yok.bende kulak hizasında kestireyim diyorum yazın ensem açık kalsın.
evet canım yaa çok hoşuma gitti benimde, bebişlerimiz fetus olmuş, yerim ben onlarııııııbenim mide bulantılarım hala var ne yazık ki, ayrıca hiç iştahım da yok kabızlık için de eğer yiyebilirsen 2 kayısı, üstüne 1 bardak su, düzelene kadar uygula canım. mucize gibi inan. inanamıyorum eltine, ben olsam ölürdüm meraktan salıyı, şafak sayar gibi sayıyorum
Anne adayları günaydın....hamilelik nasıl gidiyor???
arkadaşlar 11. haftamı bitirmek üzereyim karnım şişti benim ya erken değil mi?bu kdr çabuk olur mu sizin karnınız nasıl şişmeye başladı mı ben 4 -5 ay da belli olur diye düşünmüştüm
bir hafta beklemeye karar verdim benim en son yolk kesesi görünmüştü ondan sonra bebeğini gören çok olmuş internetten okudum hep.
hem bir umut hem de ilerde pişman olmayayım diye hemen kürtaj olmadım doktora cuma günü gidicem kısmetse. ikinci bir doktora daha teyit ettirmek istiyorum o da kürtaj derse mecbur olucam
dua bekliyorum inşallah
belki şişkinliğin vardır benim daha yeni başladı ama bazılarında erken oluyor
Canım yarın doktora gidecektin.Canım inşallah Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde görmeni nasip eder canım
Anne adayları günaydın....hamilelik nasıl gidiyor???
arkadaşlar 11. haftamı bitirmek üzereyim karnım şişti benim ya erken değil mi?bu kdr çabuk olur mu sizin karnınız nasıl şişmeye başladı mı ben 4 -5 ay da belli olur diye düşünmüştüm
Ben de 1 kilo aldım.Bulantım oluyordu kusuyordum geçti şükür.Bilmiyorum artık 3 gündür iştahım da çok açık:) Benim bebek çok iştahlı ben yemiyorum o yiyor:))))) canım ya ne güzel tutmuş tüp bebek.Kilolar önemli değil doğumdan sonra veririz bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallahben de 2 gün önce gittim salı günü 12+6sın dedi.şimdi 13 olmuştur, ben de şimdilik hiç bişe yok kimse anlamıyor bile, belki göbeğinden bu aralar kilo almşsındır ya da gaz problemin vardır.ben tedaviyle tüp bebek iğneleriyle hamile kaldığım için bayağı kilo aldım ama 13 haftadır hiç almadım çok seviniyorum buna, çünkü kusmadım hiç. alırım sanıyordum.dediğim gibi şişkinliktır belki :)
amin cnm benim. tabiki ben kiloyu takmıyorum bile çok şükür sağlıklıyım elim ayağım tutuyor koşu bandım var verırım elbet.yeterki bebişler sağlıklı olsun. benden başka yok galiba bu gruptan tedaviyle elde eden :)) aman öyle olmasın, çok zor bir süreç çünkü.allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah...Ben de 1 kilo aldım.Bulantım oluyordu kusuyordum geçti şükür.Bilmiyorum artık 3 gündür iştahım da çok açık:) Benim bebek çok iştahlı ben yemiyorum o yiyor:))))) canım ya ne güzel tutmuş tüp bebek.Kilolar önemli değil doğumdan sonra veririz bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?