amin cnm benim. tabiki ben kiloyu takmıyorum bile çok şükür sağlıklıyım elim ayağım tutuyor koşu bandım var verırım elbet.yeterki bebişler sağlıklı olsun. benden başka yok galiba bu gruptan tedaviyle elde eden :)) aman öyle olmasın, çok zor bir süreç çünkü.allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah...
amin cnm benim. tabiki ben kiloyu takmıyorum bile çok şükür sağlıklıyım elim ayağım tutuyor koşu bandım var verırım elbet.yeterki bebişler sağlıklı olsun. benden başka yok galiba bu gruptan tedaviyle elde eden :)) aman öyle olmasın, çok zor bir süreç çünkü.allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah...
az kaldı tatlım :))) bende cuma falanmı gitsem diorum yada p.tesi cumadan p.tesi pek büyümez dimikayısı yiyorum canım iyi geliyor ama ne bilim şişlik gecmiyor sanki yada ben gercekten şiştim keske iştahım olmasaydı iyiydi göbişim cıktı yaww doktorum bana kesin rejim falan verir sanırım pimpirikli kadın 1 ayda 4 kg aldıgımı görünce dırırırm
bugün doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel gitti melegimi gördüm çok şükür 12+2 günlük olmuşuz doktor herşey yolunda dedi çok mutluyum çokkk rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
Canım yarın doktora gidecektin.Canım inşallah Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde görmeni nasip eder canım
bende merak ediyorum inşallah hayırlı haber alırız.
inşallah canım unutmamanız bile benim için çok önemli yarın haber veririm inşallah
hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah....
inşallah canım unutmamanız bile benim için çok önemli yarın haber veririm inşallah
bitmedi şu bulantılarrrmidem çok bulanıyor arkadaşlar doktor b12 verdi onu içmekte çok zorlanıyorum 2 gündür içemedim bugün portakal suyuyla içtim bi sakıncası olur mu acaba??
Bende folik asit ile B12 vitamini alıyordum.Bu haftaya kadar iyi geldim sayılır.
Dün kan tahlillerini verdim sağlık ocağında B12 çok yüksek çıktı. Doktor bıraktırdı tabi hemen.
Zaten baklagilden zengin besleniyorum, bir de takviye alınca yükselmiş.
Önemli bir mevzu değilmiş ama arada kan tahlillerinizde vitamin 12'ye de bakabilir misiniz? diye sormanızda fayda var.
2 gündür içmiyorum bulantım artıyor ama yapacak bir şey yok.
merhaba canım sen yeni mi gördün bebeğini benim hala görülmedi de
Hamile kaldigimdan beri 5,5 kilo verdim 3 kilo daha verirsem cok fit doguma giricem :) bi de cok uykum var cooooook....
Asrasultan hep aklımdasın sana çok dua ediyorum inşallah bebeğini görürsün yarın bızede mutlu haberini verirsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende pazartesi günü gidicem bayadır doktora gitmiyorum annem kızmaya başladı ılk 5 haftalık iken gıttım sımdı 13 haftalık oldu belki cınsıyetını görürüz bıde ıkılı testı yaptırcam Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder.
yok canım ya ben dün 2li tarama testi için gittim yeniden gördüm demek istedim.canım benim inşallah sende biran önce sağsalim görürsün bebeğini güzel haberlerini bekliyorum:)
amin inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız duaların için teşekkür ederim.
bu arada çok sabırlıymışsın ben asla duramazdın inşallah cinsiyetini de öğrenirsin
içinden geçen ne hissediyor musun kız yada erkek diye.......................
ben de 2 gün önce gittim salı günü 12+6sın dedi.şimdi 13 olmuştur, ben de şimdilik hiç bişe yok kimse anlamıyor bile, belki göbeğinden bu aralar kilo almşsındır ya da gaz problemin vardır.ben tedaviyle tüp bebek iğneleriyle hamile kaldığım için bayağı kilo aldım ama 13 haftadır hiç almadım çok seviniyorum buna, çünkü kusmadım hiç. alırım sanıyordum.dediğim gibi şişkinliktır belki :)
canım bende 10.yılımda tüp bebek yöntemiyle kavuştum melegime:)rabbim kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah
kızlar benim bebeğim de tüp bebekle oldu .6 yıllık evliyiz,7. denemede oldu.zaten yıllardır aldığım hormonlardan dolayı göbeğim vardı biraz.şu an en bol kotumu giyiyorum o bile 1 hafta sonra olmaz gibi geliyor.hamile pantolonu aldım, yakında giyerim gibime geliyor.önemli olan sağlıklı bir bebeğim olsun,kilolarla başedeceğiz artık bir şekilde
sizde durum nasıl?
sizin kaçıncı denemede oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?