mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim de 3 ay duphaston kullandıktan sonra oldu progesteron hormonum düşüktü ama doktor tedaviyle olmuş saymıyorum dedi

canım bende 10.yılımda tüp bebek yöntemiyle kavuştum melegime:)rabbim kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah

büyümez mi annesiii, her gün 1 milim büyüyoo canım bizim iç karın küçük bence, koca karınlı olucaz gibi görünüyor ben kilo alamadım daha ama var karın valla, bizim bir tanıdığımız 45 kilo almış, dün sohbet ederken şok oldum ona yetişemeyiz herhalde, merak etmee benimde iştahım yok diye üzülüyorum

merhaba canım sen yeni mi gördün bebeğini benim hala görülmedi de

bitmedi şu bulantılarrr midem çok bulanıyor arkadaşlar doktor b12 verdi onu içmekte çok zorlanıyorum 2 gündür içemedim bugün portakal suyuyla içtim bi sakıncası olur mu acaba??

Bende folik asit ile B12 vitamini alıyordum.Bu haftaya kadar iyi geldim sayılır.
Dün kan tahlillerini verdim sağlık ocağında B12 çok yüksek çıktı. Doktor bıraktırdı tabi hemen.
Zaten baklagilden zengin besleniyorum, bir de takviye alınca yükselmiş.
Önemli bir mevzu değilmiş ama arada kan tahlillerinizde vitamin 12'ye de bakabilir misiniz? diye sormanızda fayda var.
2 gündür içmiyorum bulantım artıyor ama yapacak bir şey yok.

ben ilk gittiğimde benden idrar ve kan tahlili istedi bişey çıkmadı normal dedi ama b12 yazdı. şimdi ilk başta kolay içiyordum ama 1 hafta sonra mide bulantılarım başladığında içerken zorlanıyorum şuan 3 gün içmediğim oluyo sonra cesaretimi toplayıp içiyorum napıyım pazartesi kontrolüm var söylicem bakalım kanımda baksın gün boyu çekiyorum bu ilaç yüzünden hiç toplayamıyorum kendimi. baklagillerle pek aram yok bu ara et,süt ve yumurtadan da tiksindim.sadece çiğ şeyler meyveler ilgimi çekiyor muhtemelen kanımda pek fazla çıkmaz.mecbur içicem artık.

Asrasultan hep aklımdasın sana çok dua ediyorum inşallah bebeğini görürsün yarın bızede mutlu haberini verirsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende pazartesi günü gidicem bayadır doktora gitmiyorum annem kızmaya başladı ılk 5 haftalık iken gıttım sımdı 13 haftalık oldu belki cınsıyetını görürüz bıde ıkılı testı yaptırcam Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder.

amin inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız duaların için teşekkür ederim.
bu arada çok sabırlıymışsın ben asla duramazdın inşallah cinsiyetini de öğrenirsin
içinden geçen ne hissediyor musun kız yada erkek diye.......................

yok canım ya ben dün 2li tarama testi için gittim yeniden gördüm demek istedim.canım benim inşallah sende biran önce sağsalim görürsün bebeğini güzel haberlerini bekliyorum:)

inşallah son bir ümit yarın tekrar gidicem hayırlısı olsun
senin de test sonuçların iyi çıkar inşallah bizlerle paylaşırsın

ben onla konuşurken ana kız dıye konuşuyorum ama herkes erkek olacak dıyo bılmıyorum

evet fazla sabırlıyım ılacım vardı bıtsın oyle gıdeyım dedım doktor bana gun de vermedı onun için bende bekledim gıtmışken hep testı hemde cinsiyetı oğrenırım dıye duşundum

canım bende 10.yılımda tüp bebek yöntemiyle kavuştum melegime:)rabbim kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah

kızlar benim bebeğim de tüp bebekle oldu .6 yıllık evliyiz,7. denemede oldu.zaten yıllardır aldığım hormonlardan dolayı göbeğim vardı biraz.şu an en bol kotumu giyiyorum o bile 1 hafta sonra olmaz gibi geliyor.hamile pantolonu aldım, yakında giyerim gibime geliyor.önemli olan sağlıklı bir bebeğim olsun,kilolarla başedeceğiz artık bir şekilde
sizde durum nasıl?

sizin kaçıncı denemede oldu?

Son düzenleme:

zaten hepimizin doğumu birbirine yakın merak etme sonrada beraber zayıflayalım topiğinde oluruz yeter ki sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…