mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kizlar hala tiksinmeleriniz falan oluyor mu benim tam gaz devam ediyor aserme falan hic olmuyor zaten zorla yiyorum bulantilar azaliyordiyordum ama artarak devam ediyor o da yarin 13 haftalik olcaz insallah

Evet ama ben bi de cok cola iciyodum gunde 3-4 kutu mutlaka iciyodum simdi haftada bi bardak anca iciyorum onun da etkisi var sanirim

benımde colaya karşı zaafım var görünce dayanamıyorum illa bir yudumda olsa içmeliyim yoksa çatlıyorum onun için eve kesinlikle sokmuyorum bağımlılık yapıyor resmen

benımde colaya karşı zaafım var görünce dayanamıyorum illa bir yudumda olsa içmeliyim yoksa çatlıyorum onun için eve kesinlikle sokmuyorum bağımlılık yapıyor resmen

kaç senedir kola içmedim benimde kahve bağımlılığım vardır hemde çok fena ama hamile kaldığımdan beri içemiyorum Allahın işi

kaç senedir kola içmedim benimde kahve bağımlılığım vardır hemde çok fena ama hamile kaldığımdan beri içemiyorum Allahın işi

senin ki süpermiş benim hala cola istiyor. benimde iştahım kapandı yaa bende cok iştahlı biriyimdir kilo alacağıma zayıfladım.

oğlu olanlar kız olsun diyo hep anneye yardımcı daha iyi anlaşılıyo ve büyüyünce de arkadaş gibi olur diyolar
kızı olanlar da genelde hava atmak için erkek isterler neyin havası hiç anlamam

ben hep hangisini iyi yetiştireceksem onu nasip et derim Allaha

senin de öyle olsun inşallah hayırlı evlat önemli olan

Bebisim beni ilk baslarda cok korkuttu..kanamam oluyordu bi kac gun hastanede yatip 15 adet igne vurulunca kanamam kesildi cok sukur....suanda ikimizde saglikliyiz cok sukur...benim bulantilarim cok az oldugu icin bebek iyimi die korku gelio bazen..ama ardindan hemen midem bulaniyo:) bebisim ben burdayim diyor yani.... Semiz otunu ögredigim iyi oldu tuvalete cikamiyorum ve kocaman bir göbeğim oluyor...herkez cok şişmiş karnin dio halbuki bebek kucucuk

benim ilk bebeğim onun için kız istiyorum annemde boş ver inş. oğlun olur dıye dua edıyor onun 3 kızı var

hayırlısı neyse o olsun benım içinde hiçççççç önemi yok

merak etme benimde hiç midem bulanmaz aşerme olmaz hatta bazen eşim ya sen gerçekten hamile misin? diye dalga geçer benle bende diyorum ne güzel işte zahmetsiz bir insanım diye

benim ki diyorum ya tüp bebeğin iğnelerinden sonra oldu yani opu ve transfer falan yapılmadı. bir önceki ay aşılama yapılacakkken benım hormonumdaki düşüklük sebebiyle iptal edilince kullandığım iğnelerıın (gonal f) etkisi devam ederken tam dinlenme sırasında oldu,ama onun öcesin dede hem benım tüplerımdeki tıkanıklı açıldı hemde eşim ameliyat oldu, çok karışık oldu yani. hatta benim 'mutlu sonla biten tedavi hikayemiz' adlı konum var kulupte orda daha ayrıntılı yazmıstım.bir ara bakarsın:)en güzeli elbise giymek ben penye ve şifon gibi elbiseler aldım hiç pantolonla uğraşmıyom tavsiye ederim birde hamile taytı çok rahat oluyor.

ben de ilk tüp denememde hamile kaldım hem de ikizlere şimdi 10 haftalığız inşallah 38.haftalara kadar gelebilirim....

kizlar hala tiksinmeleriniz falan oluyor mu benim tam gaz devam ediyor aserme falan hic olmuyor zaten zorla yiyorum bulantilar azaliyordiyordum ama artarak devam ediyor o da yarin 13 haftalik olcaz insallah

Canim aynen tam bitti diyorum bi bakiyorum cikarmisim nolcak boyle bilmiyorum halim malim kalmadi benim

üff 45 kilo düşünemiyorum :))) üzülme cnm bende de ilk basta yoktu ama sonra bir acılıyor tam acılıyor bnm rejimim daha bitmemişti hamile kalınca birden bıraktım cok yüklendim ondan böle oldu amaaann napayım artık dogurunca veriirim tadını cıkarayım en iisi hadi sana 4 gun kaldı bebişini görücen :)

canım hayırlı olsun bebeişlerimiz seninki pek bi ugraştırmış annesini bizim 2. denemede geldi yavrumuz inşallah hepimiz kucağımıza aldıgımız günleride görürüz:))

canım benim olmuş ya şükür:) Ablam da tüp bebekle olmuştu bir tosuncuk getirdi dünyaya şimdi 1 yaşını geçti:)Süreci biliyorum bizzat ben ilgilendim onunla canım benim çok şükür yine de hiç sahip olamayn da çok..Allah herkese öyle böyle nasip etsin

randevumuzu c.tesiye erteledik eşimin işi dolayısıyla
inşallah dediğin gibi olur Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
canım inşallah çok güzel haberler alırsın bu gün gideceksin o zmn gittin mi?İnşallah görürsün bebeğini.Senin için çok dua ettim.Teyzesi göster artık kendini.

inşAllah açılır iştahım canım ya, korkuyorum bebeğimi besleyemiyorum diye. bi de sürekli ağzımda kötü bir tat var, metal yemiş gibi tabi ki verilir kilolar, hiç önemli değil benim içinde. geçmiyo günler, çok heyecanlıyım. nasıl gelir bu salı erken gitmemek için zor tutuyorum kendimiii, bişeyler söyle sabredeyim arkadaşımmmm senin ne kadar kaldı büyük güne?

Son düzenleme:
"asrasultan" guzel hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah guzel haberlerle gelirsin her ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun ben de gidiyorum birazdan dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…