mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
asrasultan umudumuzu yitirmedik biz daha bekliyoruz hayırlı haberlerini.dün senin için dua ettim şuanda dualarım seninle umarım iyisindir ve bebeğin seninledir.olmazsada üzülme yine olur elbet ben 3. kez hamile kaldım bunda bile hala olmayacak gibi endişeliyim.rabbim yazdıktan sonra olacak inşAllah...

haber yok hala bende merak ediyorum

"asrasultan" guzel hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah guzel haberlerle gelirsin her ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun ben de gidiyorum birazdan dr.a

ben de çok merak ediyorum 'asra sultan'ı cnm yaa.inşallah güzel haberleri verir de hepimiz seviniriz. Allahım hakkında ne hayırlı olacaksa onu versin. inşallah güzel haberleri alırız.

ben de çok merak ediyorum 'asra sultan'ı cnm yaa.inşallah güzel haberleri verir de hepimiz seviniriz. Allahım hakkında ne hayırlı olacaksa onu versin. inşallah güzel haberleri alırız.

inşallah kötü bir şey olmamıştır asrasultana.nasip hayırlısı olsun inş.bugün iyi bir haberle gelir

bu ara burası biraz sakinledi sank i:\
nasıl gidiyor arkadaşlar?
asrasultan seni merak ediyoruz.herşey yolundadır inşallah canım..

bu ara burası biraz sakinledi sank i:\
nasıl gidiyor arkadaşlar?
asrasultan seni merak ediyoruz.herşey yolundadır inşallah canım..

evet bu aralar sakin buralar havalar isininca millet kendini disari mi atiyo ne artik valla cok sicak daha simdiden. ben de acikogretim sinavina girdim eve gidiyorum

yaaa ben burdayımdışarda kahvaltı ettik çookkk yedik geldik

valla canım bende ne belirti ne bişe kaldı sadece biraz ayakta durayım cok belim agrıyor biraz ac kalayım basım donuyor okdar bu hafta kilo almadım cok sukur bu haftayıda böle gecirirsem daha cok almadan dr. gitmiş olurum burada tasınıyoruz birde egil kalk zor oluyor bnm için :) senin de ne kaldı ki bugun bitti zaten bi yarın kalıyor geriye yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop dr.dasın ben cuma gitmeyi düşünüorum ama bakalım bu hafta cok yogun olucam gidebilirsem artık olmazsa 13 ü p.tesi giderim

canım bende dünden beri daha iyiyim çok şükür. yemeğe çalışıyorum, aynen benimde bel ağrım var. bende bugün gülşeni dinlerken güldüm kendi kendime süpersin arkadaşım,süper yerden yakalamışsın espriyi taşınma derken evi mi taşıyosunuz ? tam zamanını bulmuşsunuz taşınmanın canım yaa, allah korusun dikkat et, kendini yorma lütfen . Allahım yarın pazartesi, kaldı bi gün kuzumu görmeme, çok heyecanlıyım, şu 3 ayı atlatalım hayırlısıyla daa. sanada 1 haftacık kalmış canımcım, ben salıyı geçireyim, sonra sana başlarız gülşenin şarkısını

Kizlar catlak kremi falan kullanmaya basladiniz mi?

ben daha baslamadim canim ama 1 2 haftaya baslarim ne kadar erken baslarsak o kadar fayda. benim bunyem musait cunku catlaklara her bunye bir olmuyor ama kakao yagi fln kullanmayin da bariz tuylenme yapiyormus dr.a sorcam ben bakalim ne onerirse

bugün doktora gıttım iki tane ilaç verdi biri vitamin biri de demir eksikliği için verdi devlet hastanelerinde ikili test yaptırılmıyormuş bide yaptırmak konusunda kararsız kaldım orda sıra bekleyen bayanlar amaaan ne yaptırcan yaptırma dediler sakat olsa aldıracak mısın dediler hayır dedim o zaman hiç gereği yok dediler ne yapsam yaptırsam mı ki ? bana bir akıl verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…