asrasultan umudumuzu yitirmedik biz daha bekliyoruz hayırlı haberlerini.dün senin için dua ettim şuanda dualarım seninle umarım iyisindir ve bebeğin seninledir.olmazsada üzülme yine olur elbet ben 3. kez hamile kaldım bunda bile hala olmayacak gibi endişeliyim.rabbim yazdıktan sonra olacak inşAllah...
"asrasultan" guzel hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah guzel haberlerle gelirsin her ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun ben de gidiyorum birazdan dr.a
ben de çok merak ediyorum 'asra sultan'ı cnm yaa.inşallah güzel haberleri verir de hepimiz seviniriz. Allahım hakkında ne hayırlı olacaksa onu versin. inşallah güzel haberleri alırız.
Havalar cok sıcak olmaya başladı Allah yardımcımız olsun...
bu ara burası biraz sakinledi sank i:\
nasıl gidiyor arkadaşlar?
asrasultan seni merak ediyoruz.herşey yolundadır inşallah canım..
evet bu aralar sakin buralar havalar isininca millet kendini disari mi atiyo ne artik valla cok sicak daha simdiden. ben de acikogretim sinavina girdim eve gidiyorum
yaaa ben burdayımdışarda kahvaltı ettik çookkk yedik geldik
afıyet olsun :) bebişe yarasın
inşAllah açılır iştahım canım ya, korkuyorum bebeğimi besleyemiyorum diye. bi de sürekli ağzımda kötü bir tat var, metal yemiş gibitabi ki verilir kilolar, hiç önemli değil benim içinde. geçmiyo günler, çok heyecanlıyım. nasıl gelir bu salı erken gitmemek için zor tutuyorum kendimiii, bişeyler söyle sabredeyim arkadaşımmmm senin ne kadar kaldı büyük güne?
Kizlar catlak kremi falan kullanmaya basladiniz mi?
valla canım bende ne belirti ne bişe kaldı sadece biraz ayakta durayım cok belim agrıyor biraz ac kalayım basım donuyor okdar bu hafta kilo almadım cok sukurbu haftayıda böle gecirirsem daha cok almadan dr. gitmiş olurum burada tasınıyoruz birde egil kalk zor oluyor bnm için :) senin de ne kaldı ki bugun bitti zaten bi yarın kalıyor geriye yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop dr.dasın ben cuma gitmeyi düşünüorum ama bakalım bu hafta cok yogun olucam gidebilirsem artık olmazsa 13 ü p.tesi giderim
Kizlar catlak kremi falan kullanmaya basladiniz mi?
basarılar inşallah guzel geçmiştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?