bugün doktora gıttım iki tane ilaç verdi biri vitamin biri de demir eksikliği için verdi devlet hastanelerinde ikili test yaptırılmıyormuş bide yaptırmak konusunda kararsız kaldım orda sıra bekleyen bayanlar amaaan ne yaptırcan yaptırma dediler sakat olsa aldıracak mısın dediler hayır dedim o zaman hiç gereği yok dediler ne yapsam yaptırsam mı ki ? bana bir akıl verin.
bugün doktora gıttım iki tane ilaç verdi biri vitamin biri de demir eksikliği için verdi devlet hastanelerinde ikili test yaptırılmıyormuş bide yaptırmak konusunda kararsız kaldım orda sıra bekleyen bayanlar amaaan ne yaptırcan yaptırma dediler sakat olsa aldıracak mısın dediler hayır dedim o zaman hiç gereği yok dediler ne yapsam yaptırsam mı ki ? bana bir akıl verin.
evet keimse girmiyor galiba ben de hepimiz cinsiyetleri, fotoları,isimleri falan paylaşırız ne güzel farklı tecrübeleri görürüz diyordum kimse girmez oldu nerdesiniz kızlarrr :)))))))))))))))Konumuz cok sessizlesti yahu herkes 2013 kasim annelerine yazio heralde bugun bi baktim orasi da o kadar kalabalik ki kimin ne dedigi anlasilmiyor :)
Konumuz cok sessizlesti yahu herkes 2013 kasim annelerine yazio heralde bugun bi baktim orasi da o kadar kalabalik ki kimin ne dedigi anlasilmiyor :)
evet ya bisiler var mi diye giriyorum bakiyorum yine ayni :) kasim annelerine bakmadim hic bi de ben bakayim :) canin sen naptin dr isini koruya devam mi
cnm ben kız hissediyorum:) adını şimdilik Nisa olarak düşünüyorum ama ama sağlıklı olsun yeter ama emin gibiyim kız hissediyorum:)))Bu arada kiz denen yok mu? Bi benim mi pumpulu kuşum olcak :)
cnm ben kız hissediyorum:) adını şimdilik Nisa olarak düşünüyorum ama ama sağlıklı olsun yeter ama emin gibiyim kız hissediyorum:)))
2 hafta sonra gidicem doktora bakalım ne dicek:) söyler mi cinsiyetini?
Yok ben caga gidiyorum sen karistirdin heralde :) koru cok pahali ya bize kor yani :) 5500 lira para istiolar koruda ben cagda dogurcam bu gidisle. Dun de arkadasim lokman hekimde yapti sincanda cok temiz ilgililermis ama 2 saat normal dogum denedikten sonra sezeryana almislar ondan baya yıpranmış
Canım bende 2 li test yaptırmayacağım....sağlıklı yada değil hertürlüsüne razıyım...otistik ve down sendromlu çocukların okulunda dikiş öğretmenliği yapmıştım ve o çocuklar çok ama çok masumlar.....sevgi ,ilgi ve eğitimle çok iyi yere gelebiliyorlar...bişey çıksada aldırmayı düşünmüyorum....hem 2 li test % 100 kesin sağlıklı yada hasta diye bilgi vermiyormuş.. Arkadaş yaptırdı 1000/1 down sendromlu olma ihtimali çıkmış,4 boyutlu ultrasyon ve ense kalınlığı ölçüsü yapılmış ve doktor sağlıklı demiş...ama kız çok ağlamış
arkadaşlar 3 gün önce 2li tarama yaptı doktorum bana.sonuçlar daha çıkmadı.bebeğim kocaman olmuş elini kafasına koymuş keyif yapıyomuş içerde :)
folik asiti bıraktırdı bana doktorum ama başka bi ilaç verdi multivitamin ve minarel takviyesi olan bi ilaç.içinde folik asitte var.
amerikada yaşayan ve doğum yapan arkadaşlarım var orda folik asit hamilelik boyunca ve dogumdan sonra 3 ay kadar daha veriliyomuş.o yuzden çok takmayın folik asiti fazla kullansan bile ne bebeğe nede anneye zarar vericek birşey değilmiş.bende çok takmıştım bu konuya bi ara.
aranızda burun kanaması olan varmı?
benim zaman zaman olmaya başladı doktorum normal dedi.
ankara'da olan arkadaşlar varmı? var ve doktorlarından memnun değillerse doktor önerebilirim doktorum çok iyi ve çok ilgili.amerikada filan eğitim almış çok bilgili.her soruma cevap veriyo.bir erkek görüyorum içeride dedi ama bakalım hayırlısı.2 hafta sonra emin oluruz dedi.
kızlar hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
Ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum...benim göbiş çok çıktı...49 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 kiloyum....sanırım bebek değil göbek benimki
ben kilo almadım ama göbeğim şişiyor şimdi hamile kıyafeti alıp giysem bir türlü giymesem eteklerim belimi sıkmaya başladı
arkadaşlar 3 gün önce 2li tarama yaptı doktorum bana.sonuçlar daha çıkmadı.bebeğim kocaman olmuş elini kafasına koymuş keyif yapıyomuş içerde :)
folik asiti bıraktırdı bana doktorum ama başka bi ilaç verdi multivitamin ve minarel takviyesi olan bi ilaç.içinde folik asitte var.
amerikada yaşayan ve doğum yapan arkadaşlarım var orda folik asit hamilelik boyunca ve dogumdan sonra 3 ay kadar daha veriliyomuş.o yuzden çok takmayın folik asiti fazla kullansan bile ne bebeğe nede anneye zarar vericek birşey değilmiş.bende çok takmıştım bu konuya bi ara.
aranızda burun kanaması olan varmı?
benim zaman zaman olmaya başladı doktorum normal dedi.
ankara'da olan arkadaşlar varmı? var ve doktorlarından memnun değillerse doktor önerebilirim doktorum çok iyi ve çok ilgili.amerikada filan eğitim almış çok bilgili.her soruma cevap veriyo.bir erek görüyorum içeride dedi ama bakalım hayırlısı.2 hafta sonra emin oluruz dedi.
kızlar hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?