mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Canım bende 2 li test yaptırmayacağım....sağlıklı yada değil hertürlüsüne razıyım...otistik ve down sendromlu çocukların okulunda dikiş öğretmenliği yapmıştım ve o çocuklar çok ama çok masumlar.....sevgi ,ilgi ve eğitimle çok iyi yere gelebiliyorlar...bişey çıksada aldırmayı düşünmüyorum....hem 2 li test % 100 kesin sağlıklı yada hasta diye bilgi vermiyormuş.. Arkadaş yaptırdı 1000/1 down sendromlu olma ihtimali çıkmış,4 boyutlu ultrasyon ve ense kalınlığı ölçüsü yapılmış ve doktor sağlıklı demiş...ama kız çok ağlamış

Konumuz cok sessizlesti yahu herkes 2013 kasim annelerine yazio heralde bugun bi baktim orasi da o kadar kalabalik ki kimin ne dedigi anlasilmiyor :)

cnmm ben gecen hafta gittim dr. yaptırdım.diyeceksın ki olsa dogurmıcakmısın tabıkı doğuracam,zaten anasınıfı öğretmenıyım yan alan özel eğitim kesınlıkle butun ömrümü onun eğitimine adayarak yaşarım, fakat ben kendımı cok ıyı tanıyorum yaptırmadıgım zaman bu testı dogum yapana kadar, o çocuğu kucağıma alana kadar acaba bir şey var mı? diye düşünmekten kendımı alamıcam, kafaya daha çok takacaktım.onu da bildiğim için yaptırdım.doktorla uzun uzun konustum doktor bizler 200/1 ihtımalı bıle cok yuksek bulup anmiosenteze göndeririz düşün ki 10/1 bile cıkan sonuc bızler için cok cok rısklıdır fakat bu bıle 10 cocuktan 9unun sağlıklı olabılme ihtımalını bir tanesının engellı olma ihtımalını gösterır dedi.ense kalınlığınada baktı 1.3 çıktı düşük dedi yuksek olması riskliymiş 2nin üzerinde çıkarsa risk taşıyormuş normalmiş yani.birde 2li de %95, 3lüde %85 doğruluk varmış.dediğim gibi ben kendimi biliyorum yaptırmassam keşke yaptırsaydım deyip kendımı yer dururum boşuna bebişide strese sokmak istemedim.yarın sonucunu alacam inşallah benım de sizlerin de hakında hayırlı olan olur.

Konumuz cok sessizlesti yahu herkes 2013 kasim annelerine yazio heralde bugun bi baktim orasi da o kadar kalabalik ki kimin ne dedigi anlasilmiyor :)
evet keimse girmiyor galiba ben de hepimiz cinsiyetleri, fotoları,isimleri falan paylaşırız ne güzel farklı tecrübeleri görürüz diyordum kimse girmez oldu nerdesiniz kızlarrr :)))))))))))))))

Benim doktorum 3luyu ve 4luyu onermiyorum dedi ozel hastane oldugu halde bazi ozel hastanelerde bu testler icin adeta yapistiklarini duyuyorum
3lude yanilma cok oluyo dedi doktorum

evet ya bisiler var mi diye giriyorum bakiyorum yine ayni :) kasim annelerine bakmadim hic bi de ben bakayim :) canin sen naptin dr isini koruya devam mi

3lu testi ben de yaptirmayi dusunmuyorum 2li testi yaprirdim gecen hafta gayet iyi ddi drense kalinligi da iyi cikti cok sukue olumsuz sonuc ciksa tabii ki de aldirmayacaktim kiyilir mi hic ama yaptirmak istedim sonuc ne olursa olsun sukur olumsuz bi sonuc vermesi den oldykca dusuk ztn

evet ya bisiler var mi diye giriyorum bakiyorum yine ayni :) kasim annelerine bakmadim hic bi de ben bakayim :) canin sen naptin dr isini koruya devam mi

Yok ben caga gidiyorum sen karistirdin heralde :) koru cok pahali ya bize kor yani :) 5500 lira para istiolar koruda ben cagda dogurcam bu gidisle. Dun de arkadasim lokman hekimde yapti sincanda cok temiz ilgililermis ama 2 saat normal dogum denedikten sonra sezeryana almislar ondan baya yıpranmış

Bu arada kiz denen yok mu? Bi benim mi pumpulu kuşum olcak :)
cnm ben kız hissediyorum:) adını şimdilik Nisa olarak düşünüyorum ama ama sağlıklı olsun yeter ama emin gibiyim kız hissediyorum:)))
2 hafta sonra gidicem doktora bakalım ne dicek:) söyler mi cinsiyetini?

cnm ben kız hissediyorum:) adını şimdilik Nisa olarak düşünüyorum ama ama sağlıklı olsun yeter ama emin gibiyim kız hissediyorum:)))
2 hafta sonra gidicem doktora bakalım ne dicek:) söyler mi cinsiyetini?

Bana 12. Haftada soyledi kiz gibi ama kesin olarak 2 hafta sonra soyleyebilirim dedi ben de feci erkek hissediyorum :) arastirmalarima gore erkekse 12. Haftadan itibaren belli ediyomus ama sans iste benimki bi de cok ayak ayak ustune atiyo nasi geccek bu 2 hafta bize :)

karistirdim ben :) cag diyecektim canim.ben de memnunum lokman hekimden temiz ama sadece dr.umu degistircem cok sicak gelmedi dr acikcasi bana da esime de hic gulmuyor cani cok sikkinmis gibi duruyor surekli selinim25 aylin hanimi onermisti bana ondan alcam bi daha randevyu

arkadaşlar 3 gün önce 2li tarama yaptı doktorum bana.sonuçlar daha çıkmadı.bebeğim kocaman olmuş elini kafasına koymuş keyif yapıyomuş içerde :)
folik asiti bıraktırdı bana doktorum ama başka bi ilaç verdi multivitamin ve minarel takviyesi olan bi ilaç.içinde folik asitte var.
amerikada yaşayan ve doğum yapan arkadaşlarım var orda folik asit hamilelik boyunca ve dogumdan sonra 3 ay kadar daha veriliyomuş.o yuzden çok takmayın folik asiti fazla kullansan bile ne bebeğe nede anneye zarar vericek birşey değilmiş.bende çok takmıştım bu konuya bi ara.
aranızda burun kanaması olan varmı?
benim zaman zaman olmaya başladı doktorum normal dedi.
ankara'da olan arkadaşlar varmı? var ve doktorlarından memnun değillerse doktor önerebilirim doktorum çok iyi ve çok ilgili.amerikada filan eğitim almış çok bilgili.her soruma cevap veriyo.bir erkek görüyorum içeride dedi ama bakalım hayırlısı.2 hafta sonra emin oluruz dedi.

bende yaptırmayacağım ne olursa olsun o benim bebeğim sonuçta zaten öğrensen bile tedavisi yokmuş o zaman ne gereği var dimi sağ ol cevabın için

bana da aynı ilacı verdi multivitamin ve minarel takviyesi bide demir eksikliği için folik asit verdi gene benim burun kanamam yok

Ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum...benim göbiş çok çıktı...49 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 kiloyum....sanırım bebek değil göbek benimki

ben kilo almadım ama göbeğim şişiyor şimdi hamile kıyafeti alıp giysem bir türlü giymesem eteklerim belimi sıkmaya başladı

mrb canim bana folik asiti dr.um biraktirdi kan degerlerimde cok yuksek cikmisti cunku ve rahatsizlanmistim biraz demir ilaciyla beraber kullaniyordum onun icinde de f.asit mevcutmus ztn su an sadece demir ilaci kullaniyorum 2li testinin sonucu da iyi cikacaktir ins benimki guzel cikti cok sukur. ben ankaradayim sen hangi dr.a gidiyorsun ben lokman hekime gidiyorum sincandakine

kızlar hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?

ben daha baslamadim ama hamile kiyafeti yerine yazlik ince beli lastikli etekler oluyor ya onlardan giyiyorum rahat oluyor gobegim de cikmadi kilo da 1 kilo aldim daha ama normal pantolonlarla rahat hareket edemiyorum ki bebek de kendini baskida ssedermis icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…