aaa kızlar çok erken başlamışsınız.daha 3 ay olmadı bile....
ben de bugün ilk kez hamile pantolonu giydim okula giderken.normaller artık sıkıyor,1 pantolon ve 1 eteğim var eskilerden giyebildiğim.yazlık robadan elbiselerim var 2-3 tane,onları da giymeye başlayacağım arık.benim 6 yıldır 6 tüp denemem olduğu için göbeğim vardı zaten ,kilo da aldım,iştahım da yerinde:))))ne yapalım doğumdan sonra bakacağız çaresine artık:)))
kızlar bir de rahat olun.Yok folik asitmiş o vitaminmiş bu vitamin.Benim annem sadece doğuma gitmiş doktora.Hiçbir ilaç kullanmamış ben de folik kullanmıyorum bu hafta bıraktım.bebek ihtiyacı olanı bizden alıyor bence.dengeli beslendiğimiz zaman da yeter
canım bende dünden beri daha iyiyim çok şükür. yemeğe çalışıyorum, aynen benimde bel ağrım var. bende bugün gülşeni dinlerken güldüm kendi kendimesüpersin arkadaşım,süper yerden yakalamışsın espriyi taşınma derken evi mi taşıyosunuz ? tam zamanını bulmuşsunuz taşınmanın canım yaa, allah korusun dikkat et, kendini yorma lütfen . Allahım yarın pazartesi, kaldı bi gün kuzumu görmeme, çok heyecanlıyım, şu 3 ayı atlatalım hayırlısıyla daa. sanada 1 haftacık kalmış canımcım, ben salıyı geçireyim, sonra sana başlarız gülşenin şarkısını
Ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum...benim göbiş çok çıktı...49 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 kiloyum....sanırım bebek değil göbek benimki
mrb canim bana folik asiti dr.um biraktirdi kan degerlerimde cok yuksek cikmisti cunku ve rahatsizlanmistim biraz demir ilaciyla beraber kullaniyordum onun icinde de f.asit mevcutmus ztn su an sadece demir ilaci kullaniyorum 2li testinin sonucu da iyi cikacaktir ins benimki guzel cikti cok sukur. ben ankaradayim sen hangi dr.a gidiyorsun ben lokman hekime gidiyorum sincandakine
evet canım yeni ev aldık tasınıyoruz mahvoldum amaaaaa bel agrısı cok kotu bi koli yapıyorum yarım saat uzanıyorum yarın kaynanamlar gelicek yardıma mutfak falan duruyor onlarla yapıcaz artık :) ne yaptın bugun gördünmü bebişini detaylı anlatım bekliorum 2 li test falan ben cuma gidicem diodum ama bu gidişle cumaya ben pert olurum yeni evimde uzanıp yatıcam rahat rahat p.tesi de giderim doktora artık bir mani cıkmazsa senide merak içinde bekliorum valla yazmanı canım :))
kızlar bir de rahat olun.Yok folik asitmiş o vitaminmiş bu vitamin.Benim annem sadece doğuma gitmiş doktora.Hiçbir ilaç kullanmamış ben de folik kullanmıyorum bu hafta bıraktım.bebek ihtiyacı olanı bizden alıyor bence.dengeli beslendiğimiz zaman da yeter
ben de bugün ilk kez hamile pantolonu giydim okula giderken.normaller artık sıkıyor,1 pantolon ve 1 eteğim var eskilerden giyebildiğim.yazlık robadan elbiselerim var 2-3 tane,onları da giymeye başlayacağım arık.benim 6 yıldır 6 tüp denemem olduğu için göbeğim vardı zaten ,kilo da aldım,iştahım da yerinde:))))ne yapalım doğumdan sonra bakacağız çaresine artık:)))
senin iyi olmana sevindim.maaşallah canım.aynı zamanda lekelenmelerimiz vardı çok korkmuştuk.çok şükür geçti.ben bulantılardan 5 6 kilo verdim :) ama ben zaten kiloluyum.ama göbeğim çıkmaya başladı:)
canımmm, gittim doktora bugün, herşey yolunda çok şükürr. kocaman olmuş kuzum maşAllahsürekli hareket ediyodu, çok mutlu oldum anlatamamm ense kalınlığına baktı, burun kemiğine baktı herşey normal görünüyor, bi problem çıkmaz ama önümüzdeki haftada gelin bi tekrarlayalım, 12. haftada daha net görünür dedi. çok mutlu oldum arkadaşım anlatamamm ama sen çok yoruyosun kendini canım yaa, keşke azıcık daha erteleyebilseydiniz, lütfen yardım etsinler sana sakın yorma kendini e mi sıra sende canımcım, senin güzel haberlerini bekliyorum artıkkkk
ayy cok sevindim canım haftaya da tekrar görücen hadi iyisin valladarısı basıma artık :)) maşallah canım nazar degmesin insallah canım off bende heyecanlandım simdi valla canım yormamaya calısıyorum agır falan kaldırmıyorum zaten evimizi satışa cıkardık canım alıcısı da var sımdı cıkıp evi boyatıp teslim edicez kısmetse o yuzden acele ediyoruz ne yapalım az iş kaldı zaten :)))
çok sağol cnm...Allah'a şükürler olsun iyiye gidiyorum...ama çok dikkat ediyorum,istifa edip işi bıraktım ve 1,5 aydır yatıyorumm...annemdeyim '3. ayına kadar bırakmam seni 'dedi...arabalara falan bi süre binemedim..çok sallıyorlardı ve kanamam artıyordu...hepsi geçti inşallah....ayrıca annemde kaldığım için kilo aldım...herkez ağzıma bişey tıkıyordu..ben çok zayıftım tek umudum hamilelikti...inşallah artık balık etli bir kadın olurum.....(çenem düştü) sen nasılsın canım?bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?