mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım şu an nasıl olduğumu anlatamam.haber gelmeyince anlamıştım ama senden duyana kadar inanmak istememiştim. çok geçmiş olsun.kendini bırakma sakın.inşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir gebelik geçirip bebişine kavuşucaksın buna inanıyorum.sevgiler

canım ben de merak ve endişeyle seni bekliyordum. hatta bi iki kez geçmişi de okudum acaba bişey yazdı da gözden mi kaçırdım diye. çok üzüldüm canım, acın çok büyüktür. ben de bir önceki hamileliğimde 8 haftalık bebeğimin kalbinin atmaması ve yapılan takiplerde bebeğin giderek küçülmesi üzerine kürtaj olmuştum. acını anlıyorum tatlım. ama üzülme hayırlısı böyleymiş demekki. hamileliğin daha çok ilerleseydi çok daha zor olurdu herşey. allah 2. bebeğine sağlık verir inşallah. en kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle canım...

inşallah bende inanıyorum tekrar böyle olmayacağına mutlu bir anne olacağım sizlerle birlikte bebeğimi büyüteceğim inşallah

artık kabullendim bu kadar çabuk düzeleceğimi düşünmezdim çok duygusal biriyim çünkü Allahım çok büyük dermanını veriyor inşallah hep aranızda olucam en kısa zamanda iyi haberlerle :))

canım Rabbim sana da nasip etsin, çok büyümüş oluyo annesi, sende çok şaşıracaksın aynen haftayada görcem çok şanslıyım Rabbim hepimizin bebişlerini bağışlasın. amann nolur yorma kendini tatlım valla aklım sende kalıyor. valla naz mı yaparsın ağrım mı var dersin, daha çok yardım etmeleri için ne gerekiyorsa yap, bunlar pembe yalana girer en önemli haftalar, tam sınırdayızz lütfen dikkat et kendine bu pazartesi mi gideceksin doktora canım ? tam 12 haftamız dolmuş oluyor salı, önümüzdeki çarşamba 4. ayımızın ilk günü, kutlama yapalım

Son düzenleme:
artık kabullendim bu kadar çabuk düzeleceğimi düşünmezdim çok duygusal biriyim çünkü Allahım çok büyük dermanını veriyor inşallah hep aranızda olucam en kısa zamanda iyi haberlerle :))

burdaki bir çok kişi gibi benimde ilk bebeğim 8. haftada kalp durması sonucu. 10. haftada alındı. gerçekten çok zor bir dönemdi, hatırlamakta, kimseye hatırlatmakta istemem. ama ben 3. ayda tekrar hamile kaldım. hiç üzülme, inan unutuluyor. Rabbim sanada en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin. şubat anneleri topiğine yetişirsin inşAllah

Son düzenleme:
inşallah bende inanıyorum tekrar böyle olmayacağına mutlu bir anne olacağım sizlerle birlikte bebeğimi büyüteceğim inşallah

canım geçmiş olsun. Haklısın Allah sabrını veriyor.
Ben de kaybetmiştim ilk bebeğimi.
sana tavsiyem, sakın stres yapma.
Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

inşallah canım insan ilk yaşadığında sadece kendinde bu sorun var zannediyor ama görüyorum birçok kişinin başına gelmiş
doktor 1 ay içinde bile hamile kalabilirsin dedi herşey Allahtan

canım geçmiş olsun. Haklısın Allah sabrını veriyor.
Ben de kaybetmiştim ilk bebeğimi.
sana tavsiyem, sakın stres yapma.
Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

amin canım stres yapmamaya çalışıyorum açıkçası eşim benden daha çok üzüldü
ben onu bile teselli ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde tekrar olur bebeğim

amin canım stres yapmamaya çalışıyorum açıkçası eşim benden daha çok üzüldü
ben onu bile teselli ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde tekrar olur bebeğim

Canım geçmiş olsun Allah başka acı göstermesin. Daha çok gençsin ve yeni evlisin anladığım kadarıyla. En uygun zamanda gene olur inşallah...

aaaaa canım 11.hafta da deilmiyiz suanda nasıl oluyor benim hesaplamama görede onumuzdeki p.tesi deil ondan sonrakinde 12. yi bitiriyoruz yanlısmı hesaplıyorum ben valla canım annem kalacaktı yanımda esim gerek yok dedi sana iş yaptırmam ama olmuyor yaa kaynanamı cok severim ama bugun bana bi laf söledi cok koydu resmen yani iş yapmadan olmuyor malesef annem olsa bana bişe yaptırmazdı cok pişman oldum neyse saglık olsun evt p.tesi gidicem kısmetse canım

canım benim ya şu an gerçekten çok üzüldüm.Tahmin etmiştim haber gelmeyince Hayrlısı olsun cnım umarım bundan sonra çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir bebeğin olur.Hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun canım üzme kendini.

İyi olmana sevindim cnm...inşallah bebişlerimizi kucagimiza saglikli bi sekilde almak nasip olur...bende cinsiyetini cokkkkk merak ediyorum..rüyamda erkek olarak gördüm ve erkek hissediyorum..benimde haftaya persembe gunu randevum var..insallah cinsiyeti belli olur....Allah hayirlisini nasip etsin insallah

hadi bakalım inşallah perşembe görürüz sen oğlunu bende kızımı :) geçmez şimdi 1 hafta :)
sen progestanı kullanıyormusun hala ben içiyorum ama yan etkileri fazla ya başım 2 gunde 1 ağırmaya başladı inşallah bıraktırır artık.zaten içinde yazıyo mıgrenı tetikler diye.

Bugun ikili test sonuclarimizi ogrendik risk grubunda diilmisiz icim cok rahatladi bugun insallah huzurla uyurim bi de vitamine baslatti doktor ele.... ama mide bulantin gecmeden baslama dedi. Benim bu bulantim daabu gidisle doguma gececek heralde 13 + 3 yeter ya :)

maşallah canım sevindim.çok şükür darısı başımıza inşallah.midende inşallah en kısa zamanda geçer

insallah.guzel cikacaktir canim ben de batikentte oturuyorum ama lokman hekime gidiyorum bilgi'den memnun olan duymamistim pek bi ara haril haril dr ariyordum aslinda hala da kendimi tamamen teslim edebildigim bi dr bulamadim hayirlisi olsun bakalm ben de pazar gunu dr.a gitcem agrilarim cok artti

asrasultan cok gecmis olsun Allah daha buyuk uzubtuler vermesin canim en kisa zamanda insallah saglikli dunyalar tatlisi bi bebisin olacak senin de ben de senin yasadigin gibi benzer seyler yasadum anlayabiliyorum. Allah sabir versin...kendine cok iyi bak

her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır cnm. çok üzüldük hepimiz, çok merak ettik ama yapacağımız bir şey yok dua etmekten başka, allahım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin tekrar,kendine çok dikkat et merakla seni yeniden bekliyoruz cnm.bizi haberdar et.allaha emanet ol.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…