kızlar merhaba
öncelikle sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm
hep iyi haberler alayım diye bekledim ama olmadı cumartesi 1-2mm bebek görüldü ama kalp atışı olmadığı için doktor kesin kürtaj bekleme artık dedi
dün başka doktora gittim kese küçülmüştü ve bozulmaya başlamıştı 1-2mm olan bebek ve yolk kesesi de kaybolmuştu
haftaya gel yatış yapalım ve alalım dediler
kısmet böyleymiş inşallah dualarınız diğer bebeğim için olur Allah tez zamanda tekrar aranıza dönmemi nasip eylesin
selinim25, NuRDAn_ ve duydunmu özel mesajlarınız için de çok teşekkür ederim
inanın hiç tanımadığım kişilerin bana dua ediyor olması beni çok duygulandırdı
İnşallah ben buralarda olurum yine takiplerim sizi. tekrar hamile kaldığımda da sizlerden öğreneceğim çok şeyler olur deneyimli hamileler olarak :))
Allah size ve bebeklerinize sağlıklar versin benim de dualarım sizlerle...
kızlar merhaba
hep iyi haberler alayım diye bekledim ama olmadı cumartesi 1-2mm bebek görüldü ama kalp atışı olmadığı için doktor kesin kürtaj bekleme artık dedi
dün başka doktora gittim kese küçülmüştü ve bozulmaya başlamıştı 1-2mm olan bebek ve yolk kesesi de kaybolmuştu
kısmet böyleymiş inşallah dualarınız diğer bebeğim için olur Allah tez zamanda tekrar aranıza dönmemi nasip eylesin
İnşallah ben buralarda olurum yine takiplerim sizi. tekrar hamile kaldığımda da sizlerden öğreneceğim çok şeyler olur deneyimli hamileler olarak :))
canım şu an nasıl olduğumu anlatamam.haber gelmeyince anlamıştım ama senden duyana kadar inanmak istememiştim. çok geçmiş olsun.kendini bırakma sakın.inşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir gebelik geçirip bebişine kavuşucaksın buna inanıyorum.sevgiler
canım ben de merak ve endişeyle seni bekliyordum. hatta bi iki kez geçmişi de okudum acaba bişey yazdı da gözden mi kaçırdım diye. çok üzüldüm canım, acın çok büyüktür. ben de bir önceki hamileliğimde 8 haftalık bebeğimin kalbinin atmaması ve yapılan takiplerde bebeğin giderek küçülmesi üzerine kürtaj olmuştum. acını anlıyorum tatlım. ama üzülme hayırlısı böyleymiş demekki. hamileliğin daha çok ilerleseydi çok daha zor olurdu herşey. allah 2. bebeğine sağlık verir inşallah. en kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle canım...
ayy cok sevindim canım haftaya da tekrar görücen hadi iyisin valladarısı basıma artık :)) maşallah canım nazar degmesin insallah canım off bende heyecanlandım simdi valla canım yormamaya calısıyorum agır falan kaldırmıyorum zaten evimizi satışa cıkardık canım alıcısı da var sımdı cıkıp evi boyatıp teslim edicez kısmetse o yuzden acele ediyoruz ne yapalım az iş kaldı zaten :)))
artık kabullendim bu kadar çabuk düzeleceğimi düşünmezdim çok duygusal biriyim çünkü Allahım çok büyük dermanını veriyor inşallah hep aranızda olucam en kısa zamanda iyi haberlerle :))
inşallah bende inanıyorum tekrar böyle olmayacağına mutlu bir anne olacağım sizlerle birlikte bebeğimi büyüteceğiminşallah
burdaki bir çok kişi gibi benimde ilk bebeğim 8. haftada kalp durması sonucu. 10. haftada alındı. gerçekten çok zor bir dönemdi, hatırlamakta, kimseye hatırlatmakta istemem. ama ben 3. ayda tekrar hamile kaldım. hiç üzülme, inan unutuluyor. Rabbim sanada en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin. şubat anneleri topiğine yetişirsin inşAllah
canım geçmiş olsun. Haklısın Allah sabrını veriyor.
Ben de kaybetmiştim ilk bebeğimi.
sana tavsiyem, sakın stres yapma.
Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..
amin canım stres yapmamaya çalışıyorum açıkçası eşim benden daha çok üzüldü
ben onu bile teselli ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde tekrar olur bebeğim
Canım geçmiş olsun Allah başka acı göstermesin. Daha çok gençsin ve yeni evlisin anladığım kadarıyla. En uygun zamanda gene olur inşallah...
canım Rabbim sana da nasip etsin, çok büyümüş oluyo annesi, sende çok şaşıracaksınaynen haftayada görcem çok şanslıyım Rabbim hepimizin bebişlerini bağışlasın. amann nolur yorma kendini tatlım valla aklım sende kalıyor. valla naz mı yaparsın ağrım mı var dersin, daha çok yardım etmeleri için ne gerekiyorsa yap, bunlar pembe yalana girer en önemli haftalar, tam sınırdayızz lütfen dikkat et kendine bu pazartesi mi gideceksin doktora canım ? tam 12 haftamız dolmuş oluyor salı, önümüzdeki çarşamba 4. ayımızın ilk günü, kutlama yapalım
kızlar merhaba
inşallah canım.bende çok dikkat ettim yattım genelde.çok şükür daha iyiyim bulantılarım azaldı gıbı ama surekli tukuruyorum.haftaya perşembe kontrolum var.bakalım bebişin kızmı erkekmi oldugunu çok merak edıyorum inşallah görünür:) benim bir oğlum var ve dünyalara değişmem. kızımda olursa daha ne isterim :) Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin.anne olmak dünyanın en güzel duygusu.Allahım tüm isteyenlere versin.
İyi olmana sevindim cnm...inşallah bebişlerimizi kucagimiza saglikli bi sekilde almak nasip olur...bende cinsiyetini cokkkkk merak ediyorum..rüyamda erkek olarak gördüm ve erkek hissediyorum..benimde haftaya persembe gunu randevum var..insallah cinsiyeti belli olur....Allah hayirlisini nasip etsin insallah
Bugun ikili test sonuclarimizi ogrendik risk grubunda diilmisiz icim cok rahatladi bugun insallah huzurla uyurim bi de vitamine baslatti doktor ele.... ama mide bulantin gecmeden baslama dedi. Benim bu bulantim daabu gidisle doguma gececek heralde 13 + 3 yeter ya :)
Canim yaa insallah guzel cikar sonuclarimda.doktorumdan cok memnunum israrla oglun olucak diyo) canim ben batikentte bilgi hastanesine gidiyorum.cogu kisi doktoru onerince bende ona basladim 1 sene hicbir mudahale yapmadi bana marta kadar denemeye devam martta hamile kalamazsan gel dedi martta hamile olarak gittim )
her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır cnm. çok üzüldük hepimiz, çok merak ettik ama yapacağımız bir şey yok dua etmekten başka, allahım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin tekrar,kendine çok dikkat et merakla seni yeniden bekliyoruz cnm.bizi haberdar et.allaha emanet ol.geçmiş olsun.kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?