mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

rabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda ikiz ikiz bebişlerin olur inş.bak benimde bu 3. gebeliğim 2 kaybım var.yinede olacağı meçhul Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok çok öpüyorum seni,geçmiş olsun.

asrasultan canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı buymuş demekki.çok zor Allah başka acı yaşatmasın inş.arkadaşımız olmaya devam et eminim en yakın zamanda yine aynı duyguları paylaşacağız derteşeceğiz

kizlar ya bu kadar erken saatte yaziyorum cunku icim huzursuz oldu 2 gundur gobek deliginin bi 5 parmak kadar altinda acayip sanci cekiyorum uykumdan uyaniyorum acidan kisa sureli oluyor ama huzursuz ediyor beni 13+5 olduk agri oluyordu arada ama bu sekilde sanci yasamadim hic rahmin buyuyor olmasindan diyorum ama siddeti o kadar cok ki korkutuyor var mmi benimle ayni vakitlerde olup da yasayan boyle

benimde arada oluyor gaz sancısı gibi geldi ilk başta ama biraz daha farklı.20sinde dr.a gideceğim sorarım.senin daha erkense sende sor ama sıkıntı yapma rahim genişliyor herhalde

canım sancı değil de benim o bahsettiğin göbek deliğinin 5 parmak falan altında içeriden ılık ılık bişeyler hissediorum arada. böyle hafif gıdıklar gibi tuhaf bişey. hep aynı noktada oluyo

çok teşekkür ederim canım inşallah bu son acım olur sen de kendine ve bebeğine iyi bakk

evet Rabbimden geldi bir hayır vardır diyorum doktorlarda sağlıksız bir bebekti sonra çok çekerdin belki dediler Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inşallah

amin canım çok sağol Allah bebekleri olanlara acı göstermesin olmayanlara da tez zamanda hayırlısını versin inşallah

sana da çok geçmiş olsun seni üzmeyecekse önceki kayıplarının sebebi neydi
inşallah bu bebeğin çok sağlıklı olur ben de seni öpüyorum

ben de zaten hep buralarda takılmayı düşünüyorum kabul ederseniz :))
sizlerin mutluluklarını okuyunca daha iyi olacağıma inanıyorum bu topikte son üzülen ben olayım başka üzülen olmasın inşallah

canım aşağıdaki hamilelik takviminde de görüldüğü üzre 12. haftamızdan harcıyoruz 12. haftamız bitince, 3. ayımızda bitmiş olcak inşAllahhh keşke gitmeseydi annen, adı üstünde istediği kadar iyi olsun kaynana işte neyse en azından hemen yerleşmeye çalışma, yavaş ve dinlenerek yerleş. bence bi kadın tut, hiç bişey bebişinden önemli değil, sakkkın yorma kendini lütfen. bu arada eviniz hayırlı uğurlu olsun, bebişinizle birlikte sağlıkla, huzurla yaşayın inşAllahhh yarın cuma, hiç bişicik kalmadı pazartesiye canımcım, gülşenin şarkısına başlayabiliriz

sana da çok geçmiş olsun seni üzmeyecekse önceki kayıplarının sebebi neydi
inşallah bu bebeğin çok sağlıklı olur ben de seni öpüyorum

doktorlar önemsemedi meğer kan pıhtılaşması varmış bende ben doktor doktor sürüne sürüne sonunda öğrendim bu durumu.o kadar acıydı ki...cinsiyet için mutlu mutlu gittik eşimle sonra doktor ex olmuş demezmi...yıkıldık..aylarca gelemedik kendimize..şimdi tekrar umutla ilerliyoruz,herşey güzel gibi duruyor ama yinede korkuyor insan...
Sana tavsiyem,gelişmemiş gebeliklerde genel neden kan pıhtılaşması oluyor.ilk gebeliğimde 10. haftada olmama rağmen bebek yoktu sonra kürtaj olmuştum.

kan pıhtılaşma testlerini üniversite hastanelerinde yaptır tatlım aynı acıyı bidaha yaşatmasın rabbim kimselere...

insallah görürüz cinsiyetlerini :) kıyafet almak istiyorum bebeğime ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum :)
Canım progestanı kullanmaya devam ediyorum fakat ağızdan kullanamıyorum...200 mg kullandığım için ayakta bile duramıyorum ben doktor tavsiyesiyle hazneden fitil şeklinde kullanıyorum...

benimde arada oluyor gaz sancısı gibi geldi ilk başta ama biraz daha farklı.20sinde dr.a gideceğim sorarım.senin daha erkense sende sor ama sıkıntı yapma rahim genişliyor herhalde

ben de haziranda gidecektim normalde de haftasonu esin de gelcek pazar gunu gitcez dr.a aylin hanim pazar gunu sabah 10dan. aksan 9 a kadar hastanedeymis aylin hnm.a devan etcem beb sanirim. canim

ben de şuan 10. haftanın sonlarındayım doktor kürtaj yaptıktan sonra sebebini araştırıyorlar dedi
gittiğimde kan pıhtılaşmasını da sorayım
teşekkürler bilgi için Allah aynı acıyı yaşatmasın inşallah sana da

kızzlarr doktordan geliyorum kızım olacakmış :))))))))))) çok mutluyum.Allahım dileyen herkese nasip eder inşallah.

kızzlarr doktordan geliyorum kızım olacakmış :))))))))))) çok mutluyum.Allahım dileyen herkese nasip eder inşallah.

Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
şimdi de isim düşünmeler başlar.....
mutluluğun daim olsun inşallah

kızlarrr merhaba,
kendinizi yormayın çok fazla ben dün kendimi yormuşum temizlik yapcam diye ve şuan hastayım uçuk çıktı, burnum tıkalı, grip oldum,
biran önce atlatmak istiyorum bebeğim zarar görmez umarım

benimde 200 mg ama içiyorum.bide düşün oğlumu okula götürüp getiriyorum.inşallah bıraktırır.
kıyafet alıcağın zaman önce bir tane don al :) gerçekten donanıyor bana biri daha hamileyken hediye etmişti don alınırmış donansın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…