kızlar merhaba
öncelikle sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm
hep iyi haberler alayım diye bekledim ama olmadı cumartesi 1-2mm bebek görüldü ama kalp atışı olmadığı için doktor kesin kürtaj bekleme artık dedi
dün başka doktora gittim kese küçülmüştü ve bozulmaya başlamıştı 1-2mm olan bebek ve yolk kesesi de kaybolmuştu
haftaya gel yatış yapalım ve alalım dediler
kısmet böyleymiş inşallah dualarınız diğer bebeğim için olur Allah tez zamanda tekrar aranıza dönmemi nasip eylesin
selinim25, NuRDAn_ ve duydunmu özel mesajlarınız için de çok teşekkür ederim
inanın hiç tanımadığım kişilerin bana dua ediyor olması beni çok duygulandırdı
İnşallah ben buralarda olurum yine takiplerim sizi. tekrar hamile kaldığımda da sizlerden öğreneceğim çok şeyler olur deneyimli hamileler olarak :))
Allah size ve bebeklerinize sağlıklar versin benim de dualarım sizlerle...
kizlar ya bu kadar erken saatte yaziyorum cunku icim huzursuz oldu 2 gundur gobek deliginin bi 5 parmak kadar altinda acayip sanci cekiyorum uykumdan uyaniyorum acidan kisa sureli oluyor ama huzursuz ediyor beni 13+5 olduk agri oluyordu arada ama bu sekilde sanci yasamadim hic rahmin buyuyor olmasindan diyorum ama siddeti o kadar cok ki korkutuyor var mmi benimle ayni vakitlerde olup da yasayan boyle
kizlar ya bu kadar erken saatte yaziyorum cunku icim huzursuz oldu 2 gundur gobek deliginin bi 5 parmak kadar altinda acayip sanci cekiyorum uykumdan uyaniyorum acidan kisa sureli oluyor ama huzursuz ediyor beni 13+5 olduk agri oluyordu arada ama bu sekilde sanci yasamadim hic rahmin buyuyor olmasindan diyorum ama siddeti o kadar cok ki korkutuyor var mmi benimle ayni vakitlerde olup da yasayan boyle
asrasultan cok gecmis olsun Allah daha buyuk uzubtuler vermesin canim en kisa zamanda insallah saglikli dunyalar tatlisi bi bebisin olacak senin de ben de senin yasadigin gibi benzer seyler yasadum anlayabiliyorum. Allah sabir versin...kendine cok iyi bak
her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır cnm. çok üzüldük hepimiz, çok merak ettik ama yapacağımız bir şey yok dua etmekten başka, allahım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin tekrar,kendine çok dikkat et merakla seni yeniden bekliyoruz cnm.bizi haberdar et.allaha emanet ol.geçmiş olsun.
canım benim ya şu an gerçekten çok üzüldüm.Tahmin etmiştim haber gelmeyinceHayrlısı olsun cnım umarım bundan sonra çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir bebeğin olur.Hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun canım üzme kendini.
rabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda ikiz ikiz bebişlerin olur inş.bak benimde bu 3. gebeliğim 2 kaybım var.yinede olacağı meçhul Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok çok öpüyorum seni,geçmiş olsun.
asrasultan canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı buymuş demekki.çok zor Allah başka acı yaşatmasın inş.arkadaşımız olmaya devam et eminim en yakın zamanda yine aynı duyguları paylaşacağız derteşeceğiz
aaaaa canım 11.hafta da deilmiyiz suanda nasıl oluyor benim hesaplamama görede onumuzdeki p.tesi deil ondan sonrakinde 12. yi bitiriyoruz yanlısmı hesaplıyorum benvalla canım annem kalacaktı yanımda esim gerek yok dedi sana iş yaptırmam ama olmuyor yaa kaynanamı cok severim ama bugun bana bi laf söledi cok koydu resmen yani iş yapmadan olmuyor malesef annem olsa bana bişe yaptırmazdı cok pişman oldum neyse saglık olsun evt p.tesi gidicem kısmetse canım
sana da çok geçmiş olsun seni üzmeyecekse önceki kayıplarının sebebi neydi
inşallah bu bebeğin çok sağlıklı olur ben de seni öpüyorum
hadi bakalım inşallah perşembe görürüz sen oğlunu bende kızımı :) geçmez şimdi 1 hafta :)
sen progestanı kullanıyormusun hala ben içiyorum ama yan etkileri fazla ya başım 2 gunde 1 ağırmaya başladı inşallah bıraktırır artık.zaten içinde yazıyo mıgrenı tetikler diye.
benimde arada oluyor gaz sancısı gibi geldi ilk başta ama biraz daha farklı.20sinde dr.a gideceğim sorarım.senin daha erkense sende sor ama sıkıntı yapma rahim genişliyor herhalde
doktorlar önemsemedi meğer kan pıhtılaşması varmış bende ben doktor doktor sürüne sürüne sonunda öğrendim bu durumu.o kadar acıydı ki...cinsiyet için mutlu mutlu gittik eşimle sonra doktor ex olmuş demezmi...yıkıldık..aylarca gelemedik kendimize..şimdi tekrar umutla ilerliyoruz,herşey güzel gibi duruyor ama yinede korkuyor insan...
Sana tavsiyem,gelişmemiş gebeliklerde genel neden kan pıhtılaşması oluyor.ilk gebeliğimde 10. haftada olmama rağmen bebek yoktu sonra kürtaj olmuştum.
kan pıhtılaşma testlerini üniversite hastanelerinde yaptır tatlım aynı acıyı bidaha yaşatmasın rabbim kimselere...
kızzlarr doktordan geliyorum kızım olacakmış :))))))))))) çok mutluyum.Allahım dileyen herkese nasip eder inşallah.
amin cnm benim, inşallah senin yeni bebek haberlerini de hayırlı zamanda duyacağız, birlikte büyüteceğiz.Allahkızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
şimdi de isim düşünmeler başlar.....
mutluluğun daim olsun inşallah
benimde 200 mg ama içiyorum.bide düşün oğlumu okula götürüp getiriyorum.inşallah bıraktırır.insallah görürüz cinsiyetlerini :) kıyafet almak istiyorum bebeğime ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum :)
Canım progestanı kullanmaya devam ediyorum fakat ağızdan kullanamıyorum...200 mg kullandığım için ayakta bile duramıyorum ben doktor tavsiyesiyle hazneden fitil şeklinde kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?