1 haftadır benim de oluyor.Özellikle sabahları hiç birşey yiyemiyorum çorba içiyorum suya bile hasretim.
canım geçmiş olsun. benim şu an midem yanıyor çok fena. henüz bulantım yok çok şükür. ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamış biri olarak seni anlıyor ve geçmiş olsun diyorum. umarım kısa sürer.
Kızlar bizde 1 yıldır bebek düşünüyorduk ve sonunda oldu galiba :) Bugün yaptığım idrar testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum hala şoktayım. Yarın kan testi yaptıracağım inşallah sonuç orada da pozitif çıkar. Bu ay eşim ve ben bal tarçın çörekotu karışımından yemiştik belkide vesile olmuştur. Çok mutluyum darısı tüm bebek isteyenlerin başına...
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunla hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı..
Teşekkür ederim canım.Günlerim karışık ilerliyordu yani her ay düzensiz oluyordum.
12-13 Mart gibi olmam gerekiyordu.Yani 5-6 gün geçmişti diyebiliriz.
Cumartesi kendim evde test yaptım.2.çizgiyi göremedim bile.
Çok çok belirsiz bir çizgi vardı ya da yoktu ben öyle sandım.
Ama dün test yaptırınca sonuç çıktı çok şükür.
Kızlar ben daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim önce kendi dahiliye doktoruma gitmem gerekli çünkü hashimotom var mide bulantım çok ne yapmalıyım sizce...
bende gebelik testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kanda ilk gün195 ikinci gün 350 çıktı adet sancısı gibi belirtiler var ama usg de görülmedi çok korkuyorum yarın tekrar gidicez
Sen daha sonucu almadın mı canım?
Aslında bir günde çıkıyor sonuçlar niye senin ki yarına kaldı.
Başka tahliller de mi vardı.
Sen nasıl öğrendin evde mi test yaptın?
sağlık ocağında yaptırdığım için 2 gün önce yaptırdığım testin sonucunu az önce öğrenebildim.98 çıktı.
son adet tarihim 17 şubattı.değer düşükmü ? sence 18 inde yaptırdım testi.zaten doktorumu aradım,
cuma günü gidicem ultrasonla bakıcak.
canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.bakalım doktor neler diycek yazıcam buraya.aynı gün adet görmüşüz hemen hemen ben 18 martta kan testi yaptırdığımda hormon sayım 82 idi doktor daha yeni bir gebelik olduğu anlaşılıyor değerinden dedi..
Canım ben de dün gittim usg de gözükmedi.
Doktor mu dedi yarın da gelin diye.:44:
Benim bir hafta geçmişti sonuç 1450 çıktı.
Alttan bakmadı üstten de göremedi.
Haftaya gelin dedi.
ay inşallah geçer bunlar iki haftadır var.ama 4-5 gündür kusmada başladı çalışıyorum eve gelip direk yatıyorum.gerçi belkii azcık zayıflarım bu sayede. ama gribim onun mu etkisi bilmem tükürükle kan geldi bi kaç defa boğazım tahriş olduğu için.ilk bebeğinin cinsiyeti ne?yakın günlerimiz bir birine galiba
Kızlar selamlar mide bulantılarım tam benim de tam gaz devam ediyor günde 1 kere çıkarıyorum henüz. doktor bi ilaç verdi ama kullanmadım korkuyorum yan etkileri olan bir ilaç. 6+2de doktora gittik salı günü. normal ultrasonda çok iyi görünmedi vajinalde gördük bebeğimizi de pıtpıtlarını da ama kalbinin sesi çok net duyulmadı küçükmüş daha haftaya gene gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?