mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

inşallah canım valla hiç sorma ya normalde sevmediğim şeyleri yemek istiyorum çok sevdiğim sarımsağın kokusundan nefret ediyorumm

kızlar merhaba;
ben bu ikili testi yaptırmak istemedim ama cinsiyet belli oluyormuş ayrıntılı usg de.o nedenle tamam dedim.ama gittiğim hastanede ikili test yokmuş.çapaya sevkettiler.ordada kadın bi ölçtü 13.haftaya girmişim:18:
sekreter 24 mayıs en erken dedi.o zaman bende 14+1 oluyorum.doktor bişey olmaz dedi ama sekreter yapmazlar dedi.sizce yaparlar mı ki:26:

kayınvalidede öyledi de evlenince değişti canım ama kayınbabam Allah var her dediğimi yapar küçük gelinim ya beni biraz daha çok sever

benim de tam tersi evlenmeden önce kayınvalimdemle mesafeliydik evlenince kendi kızından farkım kalmadı
oğlunun da önüne geçtim hehe :))

ben yaptırdım geçen hafta önümüzdeki ayda 4lü tarama yapılacak cinsiyet belli oluyor ama sonradan değişebilirmiş

Annelik boyle bi sey olsa gerek..daha hamile oldugunu ogrenmeden belki bi ihtimal diye dusunerek yavrusuna bi zarar gelmesin diye cok hasta da olsa ilac icmemek,dikkat etmek. hamile oldugunu ogrendigin gun elin karninda uyumak.Dr.a gidecegin gunu iple cekmek,gunleri hatta saatleri saymak. Hic gormedigin ama senden bi parca olarak bildigin yavrunu ozlemek,hayalini kurmak. İlk kalp atislarini duydugunda yasamak icin bi nedeninin daha oldugunu farketmek. cinsiyetini ogrendigin an erkek ise sunnet ettirecegin tarihi dusunmek askere gondermek daha dogmayan oglunu :) Kiz ise kulagina bi yerlerden "yuksek yuksek tepelere.." sarkisinin dolmasi... İlk minik kipirdanislarini hissettigin an yerinden ziplamak,duramamak yerinde.. Geceleri uykusuz kalmak, sabahlari tekmeleriyle uyanmak. En cok sevdigi yiyecekten yavrusuna yaramaz diye vazgecmek. Kokusunu icine cekecegin gun geldiginde ise.dunyanin en buyuk acisini cekse de aklinda birazdan yavrusunu kucagina alacak olma dusuncesi olmak. 9 ay karninda tasidigin yavrunu verdiklerinde kucaklgina iste asil o zaman anlamak ANNE olmak ne demek. Gozyaslari icinde o yumuk elleri opmek koklamak.........Belki de bu duygulari daha yasamadan yasiyormus gibi icinin titrmedi Anne olmak :)

Arkadaşlar benim yavrumun da ense kalınlığına baktı,doktorum çok iyi dedi incecikmiş.2li testi ister misin diye bana sordu,hiç ısrarcı olmadı.Sonuç dedi kötü çıkarsa kendini üzme dedi hiçbir zaman kesin değilmiş.Olumlu da olsa olumsuz da olsa kesin değil dedi.Eğer kötü çıkıp kendini üzeceksen yapmayalım dedi.Beni çok rahatlattı yaptırdım salı belli olacak sonucu.Siz de ikili teste olumsuz çıksa da üzmeyin kendinizi.Risk faktörü çok yüksek çıkıp da çok sağlıklı bebekler dünyaya getiren 5 kişi tanıyorum.

coooook güzel ifade etmişşsin. okurken duygulandım ya zaten sulugöz oldum çıktım

kızlar çok şükür bugün gittik doktora.uzun uğraşlar sonucu dr büyük ihtimalle kız dedi.baktım kaldım
üçlü testi sordu yaptırmayacağım dedim.kızım olsun istiyordum ilk sevindim
ayrıntılı taramayı sordu ne olduğunu bilmiyorduk tamam dedik ayrıntılı radyasyon taramasıymış.140lira para istediler ne yapacağız bilmiyoruz bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar?

canim cok sevindim Allah gonlune gore vermis radyasyon taramasi diye bi sey duymadim ben hic ayrintili ultrasonu biliyorum da o da daja ilerleyen zamanlarda oluyor. aylin hnma mi gittin gunnur hnma mi bana demediler onu

benim de tam tersi evlenmeden önce kayınvalimdemle mesafeliydik evlenince kendi kızından farkım kalmadı
oğlunun da önüne geçtim hehe :))

benim kayınbaba hariç hepsi değişti kayınvalide görümceyle hiç görüşmüyorum önceden kardeşten öteydik amann yaa ben Allaha havale ediyorum valla hiç düşünüpte kendimi üzemem eskiden di o )) Allah muhabbetinizi arttırsın tatlımmm

şu an ki durumumuz bu kadar iyi anlatılabilirdi ağlatacaksın biziiii ) ben gelip gidip ultason fotolarını öpüyorum anne kurban olsun diye

bebiş iyiydi maaşallah.hoplayıp zıplıyodu birazcık kıza benzetti ama oğlum olduğunuda bildiği için ümit vermek istemedi.%50 %50 dedi ama 1 ay sonraki kontrolde kesinleşicek dedi.şimdilik belli değil ama banada kız gibi geldi :)

sor canım bende sordum bırak dedi.elevit kan ilacı omega3 balık yağı kapsülü bide suda eriyen calsiyum verdi.

canım hayırlı olsun benim kesin değil ama kıza benziyo dedi % 50 %50 gibi dedi bende erkek olsa görünürdü diye düşünüyorum :)
bende 2 li test yaptırdım pazartesi çıkıcak.o taramayı bilmiyorum.

canım sana özelden yazıyorum

Vaaay hayirli olsun prensesin :)

bana da balık yağı kapsülü verdi zaten hemen dedim hocam yaz geldi balık yiyemem ) 1 haziranı iple çekiyorum kontrol günüm hem cinsiyeti tam öğrencez hem 2 li test sonucu yüzde 52 erkek demişti bakalım değişcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…