mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
seninde kandilin mübarek olsun

sonucunu merakla bekliyoruz hayırlısı olsun şimdiden

canım benim inşallah en yakında seninde sağlıklı bir bebişin olucak.kontrolum iyi geçti ama kesin değil %50 %50 dedi birazcık kıza benzetti ümit vermek istemedi sağlıklı olsunda bakalım 1 ay sonra kesinleşicek.

coooook güzel ifade etmişşsin. okurken duygulandım ya zaten sulugöz oldum çıktım

:) icimden gelenleri paylasayim dedim ahh ahh ben de oyleyim iyice sulugoz oldum en ufak seylere bile agliyorum mantikli ya da mantiksiz en son esim ikimize tisort almis bana m beden almis ben nasil gireyim m beden tisortun icine diye agladim :)) belli olmuyor iste

kızlar günaydın
bugün kontrolüm var
bakalım doktor bir süre korunun mu diyecek yoksa hemen harekete geçin mi
hayırlısı olsun inşallah

topiğimizin bir kızı daha olacak hayırlısı olsun
benim de bildiğim ayrıntılı ultrason 5,5 aylıkken yapılıyor ekstradan 100-150 tl alıyorlar
o zaman tüm organları belli oluyormuş şimdi erken hiç duymadım ben de
acaba 5,5 aylık olunca tekrar mı yapacaklar tekrar doktora sor istersen canım

evet üzme oluruna bırak en doğrusunu yapıyorsun biz rol yapmadan kendimiz gibi davrandığımızda er geç bize uyuyorlar benimsiyorlar
( yani bende öyle oldu kaynanamla aramızda...)

kızlarımız çoğalıyor sanki hayırlısı olsun tatlımm

herkese merhabalar kızlar ne güzel ya cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış bakalım benim randevum 30 mayısta yani son 13 gün o zaman cinsiyette belli olur ondan sonrada başlarız alışverişe:))

daha benim randevuya 3 hafta var ya geçen aç gittim görünmedi. çikolata yemek gerekiyormuş muayeneye giderken.

kızlar günaydın
bugün kontrolüm var
bakalım doktor bir süre korunun mu diyecek yoksa hemen harekete geçin mi
hayırlısı olsun inşallah

hadi inşallah iyi haberlerle dönersin canım 1 2 ay korun diyebilir kürtaj olduğu için ben bi adet dönemi geçirmiştim inşallah sana da öyle derde hemencicik hamiş kalırsınn gelir gelmez yaz

daha benim randevuya 3 hafta var ya geçen aç gittim görünmedi. çikolata yemek gerekiyormuş muayeneye giderken.

bende salı gittim bol bol çikolata yedim tabiki ) doktor yüzde 52 erkek dedi şimdi 1 haziranı iple çekiyorum hem kontrol hem 2 li test sonucu hemde net olarak cinsiyeti öğrencem tabi ben herkese erkek dedim bile

hadi inşallah iyi haberlerle dönersin canım 1 2 ay korun diyebilir kürtaj olduğu için ben bi adet dönemi geçirmiştim inşallah sana da öyle derde hemencicik hamiş kalırsınn gelir gelmez yaz

tamam canım birazdan çıkıcam cepten bağlanabilirsem hemen yazarım
bağlanamazsam sabah ilk işim allahın izniyle.....
hoşçakalın hamişler

canım ben ufaktan bi çikolata attım ağzıma yerinde durmadı senin ki sarelle ve reçelle çoşuyodur herhaldee benimde kesti folik asidi previt positive diye bi vitamin verdi ama çok iyi geldi gerçekten,kendime geldim bende kanı verdim, doktor arayacak sonuçlar için. bakalım beklemedeyiz senin de karnın çıktı mı canımcım? çatlak önlemek için bişeyler yapmayı düşünüyo musun ? benim karnım ara sıra kaşınıyo, kormuyo değilim :18: onuda sorucam doktora aradığında...

sabaha karşşı sol yanımda inanılmaz bi ağrıyla uyandım tuvalte gidp durdum geçmedi doktora gittim enfeksiyon gene antibiyotiğe başladık 4 gün sürcek hâlâ çok ağrım var

canim cok sevindim Allah gonlune gore vermis radyasyon taramasi diye bi sey duymadim ben hic ayrintili ultrasonu biliyorum da o da daja ilerleyen zamanlarda oluyor. aylin hnma mi gittin gunnur hnma mi bana demediler onu

canım günnur hanım ayrılmış aylin hanım da doluymuş başkasına gittim 3lü testi istemiyorum dedim 20.hafta gibi gün al ayrıntılı ultrasona gir dedi daha var yani.

canım hayırlı olsun benim kesin değil ama kıza benziyo dedi % 50 %50 gibi dedi bende erkek olsa görünürdü diye düşünüyorum :)
bende 2 li test yaptırdım pazartesi çıkıcak.o taramayı bilmiyorum.[/QUOTE]

bizde aynı şekilde düşünüyorz şimdiye kadar erkek olsa belli olurdu çok sevindim kız olmasına:1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…