Ee hanimlar alisverislere ne zaman nerden basliyoruz :)
seninde kandilin mübarek olsun
sonucunu merakla bekliyoruz hayırlısı olsun şimdiden
bana da balık yağı kapsülü verdi zaten hemen dedim hocam yaz geldi balık yiyemem) 1 haziranı iple çekiyorum kontrol günüm hem cinsiyeti tam öğrencez hem 2 li test sonucu yüzde 52 erkek demişti bakalım değişcekmi[/QUOTE
çabucak geçicek öğrenicez inşallah.ben fazla kaptırmak istemiyorum ama kızım olsunda çok istiyorum :)
hayırlı iyi yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin yarabbim ilk önce tabiki herkesin içinden bir cinsiyet geçiyor benimde erkek herkese söyledim oğlum olcak diye ama doktor yüzde 52 diyince net olması için kontrolü iple çekiyorum
coooook güzel ifade etmişşsin. okurken duygulandım ya zaten sulugöz oldum çıktım
kızlar çok şükür bugün gittik doktora.uzun uğraşlar sonucu dr büyük ihtimalle kız dedi.baktım kaldım
üçlü testi sordu yaptırmayacağım dedim.kızım olsun istiyordum ilk sevindim
ayrıntılı taramayı sordu ne olduğunu bilmiyorduk tamam dedik ayrıntılı radyasyon taramasıymış.140lira para istediler ne yapacağız bilmiyoruz bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar?
benim kayınbaba hariç hepsi değişti kayınvalide görümceyle hiç görüşmüyorum önceden kardeşten öteydik amann yaa ben Allaha havale ediyorum valla hiç düşünüpte kendimi üzemem eskiden di o)) Allah muhabbetinizi arttırsın tatlımmm
canım benim inşallah en yakında seninde sağlıklı bir bebişin olucak.kontrolum iyi geçti ama kesin değil %50 %50 dedi birazcık kıza benzetti ümit vermek istemedi sağlıklı olsunda bakalım 1 ay sonra kesinleşicek.
Kizlar benim hamileligimin basindan beri ayaklarim cok usuyor hic isinamadim. Sizlerde de boyle olan varmi
kızlar günaydın
bugün kontrolüm var
bakalım doktor bir süre korunun mu diyecek yoksa hemen harekete geçin mi
hayırlısı olsun inşallah
daha benim randevuya 3 hafta var yageçen aç gittim görünmedi. çikolata yemek gerekiyormuş muayeneye giderken.
hadi inşallah iyi haberlerle dönersin canım 1 2 ay korun diyebilir kürtaj olduğu için ben bi adet dönemi geçirmiştim inşallah sana da öyle derde hemencicik hamiş kalırsınn gelir gelmez yaz
canım cıkolata aklımdaydı ama unuttum maşallah bebişlerimize ne diyelimbenim recel ve sarelle yemekten imanım gevredi durduramıyorum kendimi evt vitamin verdi cnm düşük ilacı ve folikasidi bıraktırdı.. ben haftaya gidicem sonucu alıp dr. göstericem ozmn söler canım herhalde birsey demedi sen ne zmn gidiceksin ?
canim cok sevindim Allah gonlune gore vermis radyasyon taramasi diye bi sey duymadim ben hic ayrintili ultrasonu biliyorum da o da daja ilerleyen zamanlarda oluyor. aylin hnma mi gittin gunnur hnma mi bana demediler onu
Vaaay hayirli olsun prensesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?