mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım günnur hanım ayrılmış aylin hanım da doluymuş başkasına gittim 3lü testi istemiyorum dedim 20.hafta gibi gün al ayrıntılı ultrasona gir dedi daha var yani.

aylin hanim da yogun oluyor ya ama gercekten iyi benim esimin iki arkadasibin esleri de aylin hanimla dogum yapmis birisinin ikizmis ikisi de gayet memnunlarmis. ya ben de 3 lu tarama konusunda kararsizim aslinfa 27 sine randevu aldim aylin hnm gel ddi ama yaptirmayabilirim. ayrintili ultradon 20 haftalikken mi oluyprmus ben de o zmn giderim bi de ne kadarmis sordun mu hic canim

arkadaşlar hani size benim kan ilacım hiç bi etki yapmadı demiştim ya benim yine şiddetli kusmalarım başladı oysa hafiflemişti kan ilacı yüzünden olabilir mi ne yiyorsam çıkarıyorum allahım yardım etsin

canım baana haftaya gel dediler p.tesi gidicem cıkmıs olur kan alan kız öle dedi evet 3 gundur beni görenler gobegın cıkmıs dıyor bende kasınma yok bnm goguslerım cok kasınıyor ya ve buyudu yanı zaten buyuktuler sınır oluyorum evt alıcam ama ne alıcam bilmiorum ne zmn baslamak lazım onu da bilmiorum acıkcası ne kadar krem fln kullansanda olucaksa olucak fln diolar ama bilmiorum kimilerinde genetik hiç catlamıyor ama benm kesin catlıcak ben daha dogum yapmadan catlaklarım vardı yaptıktan sonra düşünemiyorum bana elevit verdi seninki farklıymıs valla :))

ben 3lü testi yaptırmayacağım dedim niye dedi açıkladım 140liraymış açıkçası o da çok geldi
aylin hanımdan 17 hazirana randevu aldık bende onla devam edeceğim inş..3:

ben bu gece memleketime gidiyorum kızlar annemleri görmeye çok uzun zaman gidemeyeceğim galiba pazartesi akşam döneceğiz kendinize iyi bakın göbüşlerinizi büyütün beni ve kızımı özleyim selin nerelerde deyin emi?biz sizi özleyeceğiz
hepinizi çok seviyorum arkadaşlar hoşçakalın...

canim gule gule git gule gule gel..sen de buyut gobusunu gelene kadar :) kizin da anneannesiyle tanissin :) biz de sizi ozlicez...

güle güle git canım benimde arada bi ankara yapasım geliyor ama kocama dayanamıyorum )

valla bende çatır çatır çatlayacağım anlaşılan o ki canımcım bende de var çatlak belimde ve gögsümde, kesin karnımda da olcak. aslında annemde yok ama ablamda çook var. bakalım artık başa gelen çekilecek :18: ben bayağı bakındım nette, genel olarak hep lierac kremi öneriyorlar. onu almayı düşünüyorum ama doktora da danışmak lazım tabi ki. benimde karnım çıktı biraz çok hoşuma gidiyo şu sonuçları da alsak ta Allahın izniyle, mutlaka haberdar et arkadaşım

Arkadaslar ben ilk hamileligimde sadece bebek yagi kullandim. SiZede tavsiye ederim sakin badem yagi falan kullanmayin fazla kil olusumu ve killari besliyor

Arkadaslar ben ilk hamileligimde sadece bebek yagi kullandim. SiZede tavsiye ederim sakin badem yagi falan kullanmayin fazla kil olusumu ve killari besliyor

bana da dr. bebek yağı yada vazelin kullan dedi. bende komilinin bebek yağını aldım çok da güzel kokuyor tavsiye ederim, bebek gibi kokuyor :)

günaydın kızlar

dün doktora gittim baktı bişey kalmamış gayet iyi dedi

ama

ADET OLANA KADAR İLİŞKİYE GİRME ADET OLDUKTAN SONRA DA 2 AY KORUNUN DEDİ

off ya ben hemen hamile kalmak istiyordum

dedim niye 3 ay bekliyoruz kürtaj vücut için travmadır kendini toplaması hazırlanması gerekir dedi

ben hazırım zatennn

daha önce gittiğim başka doktor hemen hamile kalabilirsin demişti

doktoru hiç dinleyesim yok

benim durumumu yaşayan arkadaşlar size ne demişlerdi

ne yapacağımı şaşırdım

soranlara selam söyle hehehe iyi yolculuklar

asrasultancım,önemli olan bebeğinin sağlıklı olması.Tam olarak iyileşmeden yapmamalısın,sen,vücudun rahmin iyi olacak ki bebeğin de iyi olsun.Birazcık sabret cnm benim.Zaten bebeğin Allah ne zaman yazmışsa o zaman olacak.Üzme kendini hemen iyi olman gerekio sonra inşallah ilk seferde hamile kalırsın canım benim.

Kızlar doktor bana vazelin ve badem yağını tavsiye etti.15-20 dkka masaj yapman gerekiyormuş.Son 2 ay gün de 4-5 defa yapmalısın dedi.Bir de Bella B nin ürünlerini tavsiye etti son 3 ay onu kullanacağım.Ben de kaşıntı fln başlamadı henüz.Asıl son ayda çatlaklar oluyormuş

evet canım bende 1 hafta yemeye başlamıştım kusmalarım azalmıştı demir ilacına başlayınca tekrar arttı.dr da kontrole kadar içme dedi.druna sor bi belki sanada bıraktırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…