günaydın kızlar
dün doktora gittim baktı bişey kalmamış gayet iyi dedi
ama
ADET OLANA KADAR İLİŞKİYE GİRME ADET OLDUKTAN SONRA DA 2 AY KORUNUN DEDİ
off ya ben hemen hamile kalmak istiyordum
dedim niye 3 ay bekliyoruz kürtaj vücut için travmadır kendini toplaması hazırlanması gerekir dedi
ben hazırım zatennn
daha önce gittiğim başka doktor hemen hamile kalabilirsin demişti
doktoru hiç dinleyesim yok
benim durumumu yaşayan arkadaşlar size ne demişlerdi
ne yapacağımı şaşırdım
evet canım bende 1 hafta yemeye başlamıştım kusmalarım azalmıştı demir ilacına başlayınca tekrar arttı.dr da kontrole kadar içme dedi.druna sor bi belki sanada bıraktırır..
ikili tarama testi yaptıranlar fiyatını söylermisiniz üç yere sordum fiyatlar çok uçuk
ikili tarama testi yaptıranlar fiyatını söylermisiniz üç yere sordum fiyatlar çok uçuk
canım 140 tl ye yaptırdım+ bide muayene parası ödedimsenin sordukların ne kadardı ?
canim ben 35 tl ye yaptirdim hangi ildesin ankarada yaptirdim bn
canim ben 35 tl ye yaptirdim hangi ildesin ankarada yaptirdim bn
canım,ben İstanbul'dayım
kızlar bende 40 tl ye yaptırdım doktora 2 li test dedim bu 2 li test için kan alıyorlar ya neye bakıyorlar kızlar acaba 2 li testmi yaptıkları şimdi ben şüphelendim))
valla bende çatır çatır çatlayacağım anlaşılan o ki canımcımbende de var çatlak belimde ve gögsümde, kesin karnımda da olcak. aslında annemde yok ama ablamda çook var. bakalım artık başa gelen çekilecek :18: ben bayağı bakındım nette, genel olarak hep lierac kremi öneriyorlar. onu almayı düşünüyorum ama doktora da danışmak lazım tabi ki. benimde karnım çıktı biraz çok hoşuma gidiyo şu sonuçları da alsak ta Allahın izniyle, mutlaka haberdar et arkadaşım
kızlar fena şekilde başım ağrıyor, dk. um bol bol sıvı al nescafede içebilirsin dedi normalde 4,5 aylık başlarmış benim biraz erken oldu, ilk 3 ay hiçbişeyim yoktu neen midem bulandı ne başka bişey dilerim en tez zamanda biter dua edin ,
ikili tarama bende pzt yaptırcam 140 tl fiyatı 100 tl muayene ücreti alırmı bilmem, birde diğer tahlillerim var onlarda 450 tl ,sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorum
geçmiş olsun canım ben üç yeri araştırdım. ikili test için muayene ücreti istemiyorlar bende pzt. düşünüyorum. fiyatı 150 tl diğer ne tahlili istediler
Arkadaslar ben ilk hamileligimde sadece bebek yagi kullandim. SiZede tavsiye ederim sakin badem yagi falan kullanmayin fazla kil olusumu ve killari besliyor
kızlar bu tür ilaçları 4.aydan sonra kullanmak daha mantıklı zeytinyağı kullanabilirsiniz daha sağlıklı
ben kullanam diyenler için earth mama angel baby ürünlerini öneririm
kızlar bende 40 tl ye yaptırdım doktora 2 li test dedim bu 2 li test için kan alıyorlar ya neye bakıyorlar kızlar acaba 2 li testmi yaptıkları şimdi ben şüphelendim))
Annelik boyle bi sey olsa gerek..daha hamile oldugunu ogrenmeden belki bi ihtimal diye dusunerek yavrusuna bi zarar gelmesin diye cok hasta da olsa ilac icmemek,dikkat etmek. hamile oldugunu ogrendigin gun elin karninda uyumak.Dr.a gidecegin gunu iple cekmek,gunleri hatta saatleri saymak. Hic gormedigin ama senden bi parca olarak bildigin yavrunu ozlemek,hayalini kurmak. İlk kalp atislarini duydugunda yasamak icin bi nedeninin daha oldugunu farketmek. cinsiyetini ogrendigin an erkek ise sunnet ettirecegin tarihi dusunmek askere gondermek daha dogmayan oglunu :) Kiz ise kulagina bi yerlerden "yuksek yuksek tepelere.." sarkisinin dolmasi... İlk minik kipirdanislarini hissettigin an yerinden ziplamak,duramamak yerinde.. Geceleri uykusuz kalmak, sabahlari tekmeleriyle uyanmak. En cok sevdigi yiyecekten yavrusuna yaramaz diye vazgecmek. Kokusunu icine cekecegin gun geldiginde ise.dunyanin en buyuk acisini cekse de aklinda birazdan yavrusunu kucagina alacak olma dusuncesi olmak. 9 ay karninda tasidigin yavrunu verdiklerinde kucaklgina iste asil o zaman anlamak ANNE olmak ne demek. Gozyaslari icinde o yumuk elleri opmek koklamak.........Belki de bu duygulari daha yasamadan yasiyormus gibi icinin titrmedi Anne olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?