mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canımmm valla ilk doktorum bana da öyle demişti beni düşünüyorsan 3 ay korun bende beni duygularımı önemsemeyen bir düşük daha olsun ona göre belli olur nedeni diyen bir doktoru düşünemezdim herhalde şimdiki doktorum bana bir süre vermemişti ilk adetimin son günü kontrole gittiğimde kendi demişti korunma rahmin hemen çeker çabuk hamile kalırsın diye başka doktorlara da sor ne diyorlarsa onu yap canım

evet canım bende 1 hafta yemeye başlamıştım kusmalarım azalmıştı demir ilacına başlayınca tekrar arttı.dr da kontrole kadar içme dedi.druna sor bi belki sanada bıraktırır..

doktorum pazartesine kadar izinli rahatsız etmek istemiyorum arayıp ama içmiycem bugün kan ilacını pazartesi arar söylerim bulantılarım bitene kadar kullanmıcam inanılmaz su bile içimde durmuyor çıkarıyorum

canim ben 35 tl ye yaptirdim hangi ildesin ankarada yaptirdim bn

kızlar bende 40 tl ye yaptırdım doktora 2 li test dedim bu 2 li test için kan alıyorlar ya neye bakıyorlar kızlar acaba 2 li testmi yaptıkları şimdi ben şüphelendim ))

kızlar bende 40 tl ye yaptırdım doktora 2 li test dedim bu 2 li test için kan alıyorlar ya neye bakıyorlar kızlar acaba 2 li testmi yaptıkları şimdi ben şüphelendim ))

40tlye sen de iyi yaptirmissin canim evet kan aliyorlar kanda bakiyorlar bi de ense kalinligi var iste down sendromu icin

kızlar fena şekilde başım ağrıyor, dk. um bol bol sıvı al nescafede içebilirsin dedi normalde 4,5 aylık başlarmış benim biraz erken oldu, ilk 3 ay hiçbişeyim yoktu neen midem bulandı ne başka bişey dilerim en tez zamanda biter dua edin ,
ikili tarama bende pzt yaptırcam 140 tl fiyatı 100 tl muayene ücreti alırmı bilmem, birde diğer tahlillerim var onlarda 450 tl ,sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorum

kızlar bu tür ilaçları 4.aydan sonra kullanmak daha mantıklı zeytinyağı kullanabilirsiniz daha sağlıklı
ben kullanam diyenler için earth mama angel baby ürünlerini öneririm

geçmiş olsun canım ben üç yeri araştırdım. ikili test için muayene ücreti istemiyorlar bende pzt. düşünüyorum. fiyatı 150 tl diğer ne tahlili istediler

geçmiş olsun canım ben üç yeri araştırdım. ikili test için muayene ücreti istemiyorlar bende pzt. düşünüyorum. fiyatı 150 tl diğer ne tahlili istediler

cnm doktorum ultrason ile ölçecekmiş sonra bir labaratuara yönlendirecek % 70 lik kısım ultrason % 30 luk kısım tahlilmiş,
diğerleri toxoplazma,rubella,cmu,herpes bunlarçok önemli yapmmaız gerek dedi

Son düzenleme:
Arkadaslar ben ilk hamileligimde sadece bebek yagi kullandim. SiZede tavsiye ederim sakin badem yagi falan kullanmayin fazla kil olusumu ve killari besliyor

teşekkürler sabriya, ama benim cildim çatlamaya müsait olduğu için, bebe yağının yeterli gelmeyebileceğini düşünüyorum. şu anda her duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama profesyonel bir bakım gerekebilir. senin cildin esnemeye müsaittir ve iç karnın geniştir. şanslı kesimdensin yani bakalım bizde nolcak

kızlar bu tür ilaçları 4.aydan sonra kullanmak daha mantıklı zeytinyağı kullanabilirsiniz daha sağlıklı
ben kullanam diyenler için earth mama angel baby ürünlerini öneririm

earth mama angel baby ürünlerini hiç duymamıştım canım, araştırıcam teşekkür ederim

duygu doktorun senle birlikte bir form dolduruyor ense kalınlığına baktıktan sonra forma ensa kalınlıgının ölçüsünü,gebelik haftasını,kilonu,yaşını,satını,sigara kullanıp kullanmadıgını,tedaviylemi oldugunu,tek gebelikmi olduğuı gibi bazı bilgiler giriyor ve o formla bırlıkte kan verıyorsun bır nushasını alıyorlar tahlıl sonucuyla bırlıkte sana fotokobisini veriyorlar 45 tlye yaptırdım,istanbul acıbademe gönderilecek dedi dr,sen boyle bır formla kan vermedinmi cnm, bu arada 2li testte down sendromuyla trizomi18 riskine bakıyorlar

ayy kizlar benim istahim cok acildi ya sizin de oyle mi zaten cok acikmaya basladim bi kac gundur sabah bulanti yerine miden kazinarak uyaniyorum. agzim hic bos durmuyor boyle giderse 20 30 kilo alirim ben ya. biraz engellemeli miyim kendimi acaba disari cikarken yanima biskuvi almadan cikamyorum

ne çok olmuş ben topiğe gelmeyeli..kusura bakmayın yetişemiyorum heryere..hamişlik öncesi topiklerim var bı de hamiş olunca kasım anneleri topiğine girdim sizlerden uzak kaldım..inşallah bundan sonra daha sık geleceğim..
azcık geçmişe baktım.maşallah bebişler büyümüş cinsiyetler öğrenilmeye başlamış..
kaybı olan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum..sağlıkla yeniden hamile kalıp bebişlerini kucaklarına alırlar inşallahhh..

çok duygulandım cnm satırlarını okurken..hepimizin duygularına tercüman olmuşsun..henüz kucağımıza almasak ta hepimiz anneyiz..hatta belki en çok şu an anneyiz..minik kuzularımızı kanımızla canımızla besliyoruz..Rabbim korusunn meleklerimiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…