mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

cnm doktorum dedi ki..sürekli yiyip içtiğin şeyler değil..canın istediğinde yiyebilirsin içebilirsin dedi..bende arada haftada 1 yarım bardak kola içiyorum canım isteyince..bi kere de hamburger yedimeşim doktora şikayet etti beni..doktorum da olacak okadar dedi sanki her öğün mü yiyoama tabi kendimize ne kadar engel olabilirsek okadar iyi..

earth mama angel baby ürünlerini hiç duymamıştım canım, araştırıcam teşekkür ederim

kızlar bu tür ilaçları 4.aydan sonra kullanmak daha mantıklı zeytinyağı kullanabilirsiniz daha sağlıklı
ben kullanam diyenler için earth mama angel baby ürünlerini öneririm

benim doktorum da earth mama angel baby önerdi..%95 organiikmiş..biryandan da lierac çok duydum..ama o nekadar organık bilemiyorum..şimdi arada kaldım ama sanırım doktorumu dinliycem..şimdilik banyo sonrası bebeyağı kullanıyorum..

kızlar ikili test fiyatları çok göreceli..hatta arada uçurumlar var..çapa cerrahpasa gibi üni hastanelerde bedavaymış ama gün bulmak biraz zor oluyo..
aslında önemli olan fiyatı yada doktorun makinesi değil doktorun bu konudaki uzmanlığıymış..benim doktorum kendi yapmadı ve kendi hastanesinde de yaptırmadı..devlette yapabilecek yerleri verdi..birde mecidiyeköyde bir perinatoloji uzmanı..ücreti 250 tl..karar senin dedi ama ben özeli seçtim..çalışıyorum devletle uğraşmak zor iş çünkü..
benim ikili testte sadece ense kalınlığı ve kan değil yarım saat bebeğin heryerini inceledi doktor..ayrıntılı ultrasonun bi adım gerisi gibiydi..bize de tek tek anlattı sohbet eder gibi ders anlatır gibi..çok memnun kaldık doğrusu..

ben ikili testi 50 liraya yaptırdım.Yaptırmamayı dahi düşünmüştüm o kdr pahallı bir fyt çıksa yaptırmazdım doğrusu,çünkü sonucu kesin değil...Diğer 3 lü 4lü fln onları yaptırmayacağım ztn.

amin...evet canim cok dogru soyluyorsun kanimizla canimizla besliyoruz onlari. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi. benim ilk bebegim olcak insallah. anne olmak kadar kutsal bi sey yokmus hayatta insan onu anliyor. tabi tek karninda tasiyip dunyaya getirmek de yetmiyor ama biz iyi annelerden olcaz ins :))

doldurdum canım doktor bebeği inceledi uzunca baktı ense kalınlığı burun kemiği herşeyiyle ilgilenip baktı bana anlattı fiyatlar yüksek gelince ben acaba diye düşündüm ben 40 tlye yaptırdım o yüzden

bende canım istediğinde azıcık yiyorum abur cuburları ) bulantılarım bitseydi hayırlısıyla yemek konusunda da rahatlıcaktım

aynen cnm benim de ilk..ve sanırım hala idrak edemiyorum hamile olduğumuşaka gibi ama çok güzel bir gerçekkkkk
bende canım istediğinde azıcık yiyorum abur cuburları ) bulantılarım bitseydi hayırlısıyla yemek konusunda da rahatlıcaktım

kendimizi çok kısıtlamamamız gerekiyor cnm yaa..insanın arada canı istiyor tabiii..çok şükür sigara alkol alışkanlıklarımız yok..dün yolda yaklaşık 6 aylık hamile bir kadın gördüm sigara içiyordu..otobüste olmasam yanına gidip iki çift laf ederdimmm

hamile kalmadan önce ben kullanıyordum sigara nasıl öğrendim hemen bıraktım ilk hamileliğimde düşükten sonra içmek istedim fakat inanılmaz bir tiksinti olmuştu bidaha ağzıma sürmedim irade meselesinden çok bebeğini canını düşünme meselesi canım

kimse yok muuu cok açımmmmm yaa uyuyamadim kalktim yine yatakta oturdum biskuvi yiyorum sanirim bu boyle devam edecek :))

yok canım 2li testtir o verdiğin bu formla oluyor çünkü ben başka arkadaşlarımın gebelikleri sırasında da yanlarında bulundum bu şekildeydi,şanslıyız yinede diyarbakırdaki hemen hemen tüm hastanelerde fiyat 35 45 arası burası genel olarak ucuz eşimin ameliyatı 300 iraydı mesela arastırdım ankara istanbulda 1000tlden asagı yapan yok,ben hsg yi 250ye cektirdim mesela gecmişte uygun burası fiyat olarak bakma ev kiraları çok yüksekk amaaaa :)))))))))))))))

merhaba canım,
Kendi doktorum 250 ye yapıyor, 350 ye bakşa bir yerden fiyat aldım, başka bir yerde 150 fiyat verdi..
bende kendi doktoruma yaptırdım muayene 100 testte 140 olunca 240 tl ye yaptı.
canım geçmiş olsun malesef benimde başım sık ağırıyor migrenim var zorlanıyorum bulantıyıda tetikliyor.başıma viks koloya sürüyorum.muayenede alıyorlar tahlil ücretide.benim sonucum yarın çıkıcak.

kimse yok muuu cok açımmmmm yaa uyuyamadim kalktim yine yatakta oturdum biskuvi yiyorum sanirim bu boyle devam edecek :))
afiyet olsun canım ben gun içinde su içemiyorum içince midem bulanıyor yatmadan su içiyorum gecede haliyle tuvalete kalkıp yeniden içiyorum arada bende tatlı birşey varsa azıcık yıyorum gece gece :) ben hala hiç kilo almadım 5 kilo verdim doğru dürüst yiyemiyorum.bulantılar biticek mi merak ediyorum.

hiç sorma kiraları )) o zaman şanslıyız canım

benim gecti gibi artik bulantilarim canim sanirim ben de bi iki kilo aldim boyle giderse daha cok alcam gibi ama :) canim da hep kilo yapcak seyler cekiyor ama dikkat etmem gerek ya zaten 72 kiloyla hamile kaldim :) gerci boyum da 1.77 dengeliyor ama fazla alirsam boy da olunca yakismiyor hic

ben almanya tanıdıklar var oradan getirtiyim diye düşünüorum 20 gune kadar gelcekler onlara sölicem olmazsa burda bişe bakarım bnm de goguslerim catlak zaten haritaya dönücem bnde de cıktı canım bugun hatta gören 2 kişi bana hamilemisin dedi dedim okdarmı belli oluyor hosuma gıdıyor aynen kilolu görnüorum diye düşünüodum ama hamile gibi görünüomusum

canım gecmiş olsun bilirim bas agrısı basladımı 2 gun suruyor malesef ( migren var bende baana doktorum ilk 3 ay tetikler daha sonra azalır dedi ayrıca gunde 3 kere parol içebilcegimi söledi ac kalmıcaksın yorulmucaksın cok kalabaktılık sesli ortamlara girmiceksin dedi gercekten cok etkiliyor ikili tarama yaptırdım ultrasonda baktı ense kalınlıgına burun kemigine hersey normal dedi kan verdim 20 tl de test parası ödedim ssk bi kısmını karsılıyor sanırım normal muayene parası da 30 tl ödedim okdar bu kadar tahlil ne varki anlamadım tabi ben hatay da oturuorum o da ayrı mesele insallah bas agrın gecer agrıdıgında karnını iice doyur bir agrı kesici iç yasaklı olmayanlardan sonrada sessiz ısıksız bi odada yat dinlen canım faydası oluyor

canım benim çok tşkr ederim, banada minoset dedi 2-3 tane çok şükür bugün daha iyiyim, yarın gidicem bende ölçümlere merakla yarını bekliyorum, o tahlilleri herkese yaptırıyormuş, kızamık virüsü, kedi köpek virüsü ve birkaç tane daha virüs varmı bünyede diye, ne derse onu yapıyoruz işte
kıza benzetti geçen gittiğimde bakalım bu sefer gösterecekmi göstermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…