bende sonuç bekliyorum canım salı günü verdim ense kalınlığıyla burun kemiği iyi çıktı çok şükür. inşallah hepimizin ki iyi çıkar.hiç sorma benimde canım kola istiyor) evde bazen oluyor eşim alıyor misafir felan gelince dayanamayıp bir iki yudum alıyorum sonra da üzülüyorum )
earth mama angel baby ürünlerini hiç duymamıştım canım, araştırıcam teşekkür ederim
kızlar bu tür ilaçları 4.aydan sonra kullanmak daha mantıklı zeytinyağı kullanabilirsiniz daha sağlıklı
ben kullanam diyenler için earth mama angel baby ürünlerini öneririm
çok duygulandım cnm satırlarını okurken..hepimizin duygularına tercüman olmuşsun..henüz kucağımıza almasak ta hepimiz anneyiz..hatta belki en çok şu an anneyiz..minik kuzularımızı kanımızla canımızla besliyoruz..Rabbim korusunn meleklerimiziii
duygu doktorun senle birlikte bir form dolduruyor ense kalınlığına baktıktan sonra forma ensa kalınlıgının ölçüsünü,gebelik haftasını,kilonu,yaşını,satını,sigara kullanıp kullanmadıgını,tedaviylemi oldugunu,tek gebelikmi olduğuı gibi bazı bilgiler giriyor ve o formla bırlıkte kan verıyorsun bır nushasını alıyorlar tahlıl sonucuyla bırlıkte sana fotokobisini veriyorlar 45 tlye yaptırdım,istanbul acıbademe gönderilecek dedi dr,sen boyle bır formla kan vermedinmi cnm, bu arada 2li testte down sendromuyla trizomi18 riskine bakıyorlar
cnm doktorum dedi ki..sürekli yiyip içtiğin şeyler değil..canın istediğinde yiyebilirsin içebilirsin dedi..bende arada haftada 1 yarım bardak kola içiyorum canım isteyince..bi kere de hamburger yedimeşim doktora şikayet etti beni..doktorum da olacak okadar dedi sanki her öğün mü yiyo ama tabi kendimize ne kadar engel olabilirsek okadar iyi..
aynen cnm benim de ilk..ve sanırım hala idrak edemiyorum hamile olduğumuamin...evet canim cok dogru soyluyorsun kanimizla canimizla besliyoruz onlari. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi. benim ilk bebegim olcak insallah. anne olmak kadar kutsal bi sey yokmus hayatta insan onu anliyor. tabi tek karninda tasiyip dunyaya getirmek de yetmiyor ama biz iyi annelerden olcaz ins :))
bende canım istediğinde azıcık yiyorum abur cuburları) bulantılarım bitseydi hayırlısıyla yemek konusunda da rahatlıcaktım
aynen cnm benim de ilk..ve sanırım hala idrak edemiyorum hamile olduğumuşaka gibi ama çok güzel bir gerçekkkkk
kendimizi çok kısıtlamamamız gerekiyor cnm yaa..insanın arada canı istiyor tabiii..çok şükür sigara alkol alışkanlıklarımız yok..dün yolda yaklaşık 6 aylık hamile bir kadın gördüm sigara içiyordu..otobüste olmasam yanına gidip iki çift laf ederdimmm
doldurdum canım doktor bebeği inceledi uzunca baktı ense kalınlığı burun kemiği herşeyiyle ilgilenip baktı bana anlattı fiyatlar yüksek gelince ben acaba diye düşündüm ben 40 tlye yaptırdım o yüzden
bende kendi doktoruma yaptırdım muayene 100 testte 140 olunca 240 tl ye yaptı.merhaba canım,
Kendi doktorum 250 ye yapıyor, 350 ye bakşa bir yerden fiyat aldım, başka bir yerde 150 fiyat verdi..
canım geçmiş olsun malesef benimde başım sık ağırıyor migrenim var zorlanıyorum bulantıyıda tetikliyor.başıma viks koloya sürüyorum.muayenede alıyorlar tahlil ücretide.benim sonucum yarın çıkıcak.kızlar fena şekilde başım ağrıyor, dk. um bol bol sıvı al nescafede içebilirsin dedi normalde 4,5 aylık başlarmış benim biraz erken oldu, ilk 3 ay hiçbişeyim yoktu neen midem bulandı ne başka bişey dilerim en tez zamanda biter dua edin ,
ikili tarama bende pzt yaptırcam 140 tl fiyatı 100 tl muayene ücreti alırmı bilmem, birde diğer tahlillerim var onlarda 450 tl ,sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorum
afiyet olsun canım ben gun içinde su içemiyorum içince midem bulanıyor yatmadan su içiyorum gecede haliyle tuvalete kalkıp yeniden içiyorum arada bende tatlı birşey varsa azıcık yıyorum gece gece :) ben hala hiç kilo almadım 5 kilo verdim doğru dürüst yiyemiyorum.bulantılar biticek mi merak ediyorum.kimse yok muuu cok açımmmmm yaa uyuyamadim kalktim yine yatakta oturdum biskuvi yiyorum sanirim bu boyle devam edecek :))
yok canım 2li testtir o verdiğin bu formla oluyor çünkü ben başka arkadaşlarımın gebelikleri sırasında da yanlarında bulundum bu şekildeydi,şanslıyız yinede diyarbakırdaki hemen hemen tüm hastanelerde fiyat 35 45 arası burası genel olarak ucuz eşimin ameliyatı 300 iraydı mesela arastırdım ankara istanbulda 1000tlden asagı yapan yok,ben hsg yi 250ye cektirdim mesela gecmişte uygun burası fiyat olarak bakma ev kiraları çok yüksekk amaaaa :)))))))))))))))
bende kendi doktoruma yaptırdım muayene 100 testte 140 olunca 240 tl ye yaptı.
canım geçmiş olsun malesef benimde başım sık ağırıyor migrenim var zorlanıyorum bulantıyıda tetikliyor.başıma viks koloya sürüyorum.muayenede alıyorlar tahlil ücretide.benim sonucum yarın çıkıcak.
afiyet olsun canım ben gun içinde su içemiyorum içince midem bulanıyor yatmadan su içiyorum gecede haliyle tuvalete kalkıp yeniden içiyorum arada bende tatlı birşey varsa azıcık yıyorum gece gece :) ben hala hiç kilo almadım 5 kilo verdim doğru dürüst yiyemiyorum.bulantılar biticek mi merak ediyorum.
ikili tarama testi yaptıranlar fiyatını söylermisiniz üç yere sordum fiyatlar çok uçuk
Cok hastayim coook iki gundur.bobreklerim agriyo grip oldum ve 20lik disim cok fena bi de istifralara devam
valla bende çatır çatır çatlayacağım anlaşılan o ki canımcımbende de var çatlak belimde ve gögsümde, kesin karnımda da olcak. aslında annemde yok ama ablamda çook var. bakalım artık başa gelen çekilecek :18: ben bayağı bakındım nette, genel olarak hep lierac kremi öneriyorlar. onu almayı düşünüyorum ama doktora da danışmak lazım tabi ki. benimde karnım çıktı biraz çok hoşuma gidiyo şu sonuçları da alsak ta Allahın izniyle, mutlaka haberdar et arkadaşım
kızlar fena şekilde başım ağrıyor, dk. um bol bol sıvı al nescafede içebilirsin dedi normalde 4,5 aylık başlarmış benim biraz erken oldu, ilk 3 ay hiçbişeyim yoktu neen midem bulandı ne başka bişey dilerim en tez zamanda biter dua edin ,
ikili tarama bende pzt yaptırcam 140 tl fiyatı 100 tl muayene ücreti alırmı bilmem, birde diğer tahlillerim var onlarda 450 tl ,sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorum
canım gecmiş olsun bilirim bas agrısı basladımı 2 gun suruyor malesef( migren var bende baana doktorum ilk 3 ay tetikler daha sonra azalır dedi ayrıca gunde 3 kere parol içebilcegimi söledi ac kalmıcaksın yorulmucaksın cok kalabaktılık sesli ortamlara girmiceksin dedi gercekten cok etkiliyor ikili tarama yaptırdım ultrasonda baktı ense kalınlıgına burun kemigine hersey normal dedi kan verdim 20 tl de test parası ödedim ssk bi kısmını karsılıyor sanırım normal muayene parası da 30 tl ödedim okdar bu kadar tahlil ne varki anlamadım tabi ben hatay da oturuorum o da ayrı mesele insallah bas agrın gecer agrıdıgında karnını iice doyur bir agrı kesici iç yasaklı olmayanlardan sonrada sessiz ısıksız bi odada yat dinlen canım faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?