ben almanya tanıdıklar var oradan getirtiyim diye düşünüorum 20 gune kadar gelcekler onlara sölicem olmazsa burda bişe bakarım bnm de goguslerim catlak zaten haritaya dönücembnde de cıktı canım bugun hatta gören 2 kişi bana hamilemisin dedi dedim okdarmı belli oluyor hosuma gıdıyor aynen kilolu görnüorum diye düşünüodum ama hamile gibi görünüomusum
canım benim çok tşkr ederim, banada minoset dedi 2-3 tane çok şükür bugün daha iyiyim, yarın gidicem bende ölçümlere merakla yarını bekliyorum, o tahlilleri herkese yaptırıyormuş, kızamık virüsü, kedi köpek virüsü ve birkaç tane daha virüs varmı bünyede diye, ne derse onu yapıyoruz işte
kıza benzetti geçen gittiğimde bakalım bu sefer gösterecekmi göstermiyor :)
süper fikir canım, yurt dışından getirtmek benim nasıl aklıma gelmediönce bir doktora sorayım da ona göre çaresine bakarım :) bana da herkes soruyor ama karnımdan çok tipimin kayıklığından anlıyolarr büyük ihtimalle doktor yarın 2 li test sonucu için arar beni, ya da salı. hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşAllahh, sen yarın mı gideceksin canım?
günaydın tüm anneler. son günlerde kalçamdan bacağıma vuran ağrılar hissediyorum sizce nedeni ne olabilir? Özellikle çok ayakta kaldığımda.
gunaydin canim benzer agrilar bende de oluyor kalcamdan bacagima belime vuruyor rahin buyudukce belki vucudun da dengesi degisiyor olabilir. kasiklarimdan da vurdugu oluyor bazen bacagima dogru. dr.una da danis istersen. benim cok sancim oluyordu dr ona bile normal dedi genelde normal diyolar
teşekkür ederimmm canım biraz rahatlattın. :) bu cuma gidicem doktora sorucam bakalım muhtemelen normal diyecek söylediğin gibi. süt içermiyordum dişim de ağrılar olmaya başladı 25 yıldır ılk defa diş ağrısı çektim artık 2 gundur süt içmeyi ihmal etmiyorum ben bebeğin 4. aydan itibaren beslenmeye basşaldığını sanıyordum ama öyle değilmiş ilk gunden başlıyormuş anladım. kalsiyum alamıyorum ondan diye düşünüyorum midem bulansada içicem artık sütümü ihmal etmicem.
insallah canım alırız evt ben yarın gidicem gitmeden once ararım ona gore giderim bende birde bosuna gitmiyim :) evt orada ürünler daha kaliteli oluyor sanırım bana herkes yurtdıısından getirt dedi az once göbegimi elliyodum sanırım bebişimi hissettimnette bakınıyodum bu zzmanlarda artık gobek deligine dogru gelmiş uterus elle hissedilebilir diyodu bende esime gösterirken farkettim bi sertlik ona da dokundurdum evt dedi ayy cok sevindiirk oldum herhalde oydu degilse bile olsun mutlulugu yeter
slm kızlar bende şuan 12+3 haftalık hamileyim çok fazla yorgunluk ve mide bulantısı hissediyorum
ikinci olacak inşallah ilkinde bu kadar zorluk çektiğimi hatırlamıyorum
kızlar ikili taramanın ultrason kısmı normal çıktı herşeyi normal dedi doktor, verdik tahlilleride cumaya kadar alıcaz herşeyini gördük de tek elini göstermedi kafasının altına koymuş ,test sonuçları normal çıkarsa bi daha 4 hafta sonra görüşelim dedi doktor ama ben o kadar dayanamamki, 15 güne kalmaz giderim tekrar :))) büyük ihtimallede erkek dedi :) gördük pipisini doktordan önce eşim demezmi hocam bu erkekmi diye şoka girdim kıza benzetmişti çünkü ,rabbim hayırlısını versinde inşallahh test sonuçları temiz çıksında başka birşey istemiyoruz..
kızlar bende gittim test için ultrason normal cıktı hatta takla attı cok mutlu oldumhaftaya kanda çıkacak, benimkinin cinsiyetini öğrenemedim doktor çok erken, şu an belli olmaz dedi, ne şanslısınız
aynı durumdayız benimde 2. ve öncekine göre çok zor geçiyor bende 13+2 yim.Allah sağlık versin bebişlerede bizede :)
kızlar ben geldimmm çok güzel geçti ama kısa sürdü :-(
yinede şükürler olsunn
kızım büyüyo galiba karnım artık belli e tabi annemin yanında biraz çookk yememde buna etken olabilir
asrasultan selamlarını iletemedim şimdi gördüm
arkadaşlar sizinle olmak güzel cinsiyeti belli olan oldu mu kızımıza isim düşünmeye başladık
oğlan olsa hazırdı kız ismii bulmak ne zormuş canım
sizde sevdiğiniz isimleri aklınıza gelirse söylerseniz sevinirm
hoş geldin cnmm :) ufak tatil iyi gelmiştir.ben de okullar kapanınca kız kardeşimin düğününe gidecem bir ay sonra bol bol gezecem denize girecem kısmetse:))))))) benimki de kızz bu arada belli oldu :) ama karnım cok belli değil önceden de göbüş olduğu içindir herhalde :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?