inşallah canım temiz çıksın.benimde yarın çııcak sonucum.banada net birşey söylemedi kıza benzetmişti ama %50 %50 dedi bende nasıl bekliycem bilmiyorum 4 hafta daha haziranın 14 ü gibi giderim.
kızlar ben geldimmm çok güzel geçti ama kısa sürdü :-(
yinede şükürler olsunn
kızım büyüyo galiba karnım artık belli e tabi annemin yanında biraz çookk yememde buna etken olabilir
asrasultan selamlarını iletemedim şimdi gördüm
arkadaşlar sizinle olmak güzel cinsiyeti belli olan oldu mu kızımıza isim düşünmeye başladık
oğlan olsa hazırdı kız ismii bulmak ne zormuş canım
sizde sevdiğiniz isimleri aklınıza gelirse söylerseniz sevinirm
Biz esimle soyle bi anlasma yaptik kiz olursa o bana 10 tane kiz ismi yazcak vercek ben birini secicem erkek olursa ben 10 isim vericem o sececek :)
mrb canim bugun ben de ilk defa hissettim biliyor musun :) sabah daha yataktan kalkmamistim sirt ustu yattim bacaklarimi da.uzatinca bariz orada bi sey oldugunu hissediyorsun elleyince sert sert zaten canim yavrum :)) buyuyorlar teyzesi
slm kızlarrr
bnm de test sonucum cıktı doktorum masallah cok güzel sonuclar dediartık ayda 1 görüşürüz dedi bu kadarmıydı yanii taaa 1 ay sonra gidicez cinsiyet ogrenenler hayırlı olsun bana da kemik yapısı kıza benzio ama daha belli değil dedi artık hazıranda gittigimde belli olur sanırım benm de cok ayakta durdugumda sol kasıgıma bacak arama agrı gırıyor ama bunlar normalmiş bacaklara kramp girmesi falan olagan seylermiş
kızlar ikili testin kanını vermeye giderken aç mı gidiyoruz bilen varmı? saat 11:45 te randevum ben o saate kadar aç mı kalıcam
yok cnm aclık tokluk onemli değil bana sormadılar bile ac kalma ye bişiler
benimki de bugün el salladı,şoktayım ,çok mutlu oldum,rüya gibiydi.harika bir duyguymuş.Allah isteyen,bekleyen herkese versin dedi.yan duruyordu,görülmüyor ama kıza benzettim dedi doktor.kızlar bende gittim test için ultrason normal cıktı hatta takla attı cok mutlu oldumhaftaya kanda çıkacak, benimkinin cinsiyetini öğrenemedim doktor çok erken, şu an belli olmaz dedi, ne şanslısınız
yinede şükürler olsunn
kızım büyüyo galiba karnım artık belli e tabi annemin yanında biraz çookk yememde buna etken olabilir
arkadaşlar sizinle olmak güzel cinsiyeti belli olan oldu mu kızımıza isim düşünmeye başladık
kızlar bende gittim test için ultrason normal cıktı hatta takla attı cok mutlu oldumhaftaya kanda çıkacak, benimkinin cinsiyetini öğrenemedim doktor çok erken, şu an belli olmaz dedi, ne şanslısınız
yinede şükürler olsunn
dimi ya :) benim oğlum olduğunu bildiği için ümit vermek istemediğini söyledi bana kalırsa kıza daha yakın:) haftaya kontrole geliyim dedim cinsiyetini merak ediyorum dedim gel bakalım dedi:)%50 %50 ne ya onu biz de bilioz deseydin :))
yok canım aç kalmıyorsun hatta ultrasona girmeden biraz bitter çikolata ye bebek baya oynuyo:) sonrada kan alıyolar.kızlar ikili testin kanını vermeye giderken aç mı gidiyoruz bilen varmı? saat 11:45 te randevum ben o saate kadar aç mı kalıcam
slm kızlarrr
bnm de test sonucum cıktı doktorum masallah cok güzel sonuclar dediartık ayda 1 görüşürüz dedi bu kadarmıydı yanii taaa 1 ay sonra gidicez cinsiyet ogrenenler hayırlı olsun bana da kemik yapısı kıza benzio ama daha belli değil dedi artık hazıranda gittigimde belli olur sanırım benm de cok ayakta durdugumda sol kasıgıma bacak arama agrı gırıyor ama bunlar normalmiş bacaklara kramp girmesi falan olagan seylermiş
Biz esimle soyle bi anlasma yaptik kiz olursa o bana 10 tane kiz ismi yazcak vercek ben birini secicem erkek olursa ben 10 isim vericem o sececek :)
benimki de bugün el salladı,şoktayım ,çok mutlu oldum,rüya gibiydi.harika bir duyguymuş.Allah isteyen,bekleyen herkese versin dedi.yan duruyordu,görülmüyor ama kıza benzettim dedi doktor.
kız için:öykü,duru,rüya ,dolunay,idil adlarını beğeniyorum
yinede şükürler olsunn
Kızlar sabahtan beri doktordayım göstermiyor benimki cinsiyetini almış kordonu tam ortaya 3 defa girdim ultrasona neler neler yemedim yok göstermiyor babasına çekmiş inat çocuuuum
Canim hayirlisi olsun simdi ultrason kagidinda bak bakalim genital bolge cikintisi assagiya yataysa kiz yukari dogruysa erkek bu nub teorisinde dogru cikan tespit bir arkadastan ogrenmistim orkidemndiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?