mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Biz esimle soyle bi anlasma yaptik kiz olursa o bana 10 tane kiz ismi yazcak vercek ben birini secicem erkek olursa ben 10 isim vericem o sececek :)

Biz esimle soyle bi anlasma yaptik kiz olursa o bana 10 tane kiz ismi yazcak vercek ben birini secicem erkek olursa ben 10 isim vericem o sececek :)

anlaşmanız güzelmiş benim kız olursa adı elif erkek olursa adı Ahmet Enes koymayı kesinleştirdik onun için isim sıkıntım yok

mrb canim bugun ben de ilk defa hissettim biliyor musun :) sabah daha yataktan kalkmamistim sirt ustu yattim bacaklarimi da.uzatinca bariz orada bi sey oldugunu hissediyorsun elleyince sert sert zaten canim yavrum :)) buyuyorlar teyzesi

aynen canım ama daha sonra b daha hissedemedim ivet kocaman oldular

slm kızlarrr
bnm de test sonucum cıktı doktorum masallah cok güzel sonuclar dedi artık ayda 1 görüşürüz dedi bu kadarmıydı yanii taaa 1 ay sonra gidicez cinsiyet ogrenenler hayırlı olsun bana da kemik yapısı kıza benzio ama daha belli değil dedi artık hazıranda gittigimde belli olur sanırım benm de cok ayakta durdugumda sol kasıgıma bacak arama agrı gırıyor ama bunlar normalmiş bacaklara kramp girmesi falan olagan seylermiş

hayırlı olsun canım benim maşallah inş. herkesin sonuçları temiz çıkar bendede hala bır yorgunluk halsizlik var bir türlü geçmedi ama ağrım felan yok

kızlar ikili testin kanını vermeye giderken aç mı gidiyoruz bilen varmı? saat 11:45 te randevum ben o saate kadar aç mı kalıcam

kızlar bende gittim test için ultrason normal cıktı hatta takla attı cok mutlu oldumhaftaya kanda çıkacak, benimkinin cinsiyetini öğrenemedim doktor çok erken, şu an belli olmaz dedi, ne şanslısınız
benimki de bugün el salladı,şoktayım ,çok mutlu oldum,rüya gibiydi.harika bir duyguymuş.Allah isteyen,bekleyen herkese versin dedi.yan duruyordu,görülmüyor ama kıza benzettim dedi doktor.

kız için:öykü,duru,rüya ,dolunay,idil adlarını beğeniyorum

kızlar bende gittim test için ultrason normal cıktı hatta takla attı cok mutlu oldumhaftaya kanda çıkacak, benimkinin cinsiyetini öğrenemedim doktor çok erken, şu an belli olmaz dedi, ne şanslısınız

benimki de bugün el salladı,şoktayım ,çok mutlu oldum,rüya gibiydi.harika bir duyguymuş.Allah isteyen,bekleyen herkese versin ....yan duruyordu,görülmüyor ama kıza benzettim dedi doktor.

kız için:öykü,duru,rüya ,dolunay,idil adlarını beğeniyorum

%50 %50 ne ya onu biz de bilioz deseydin :))
dimi ya :) benim oğlum olduğunu bildiği için ümit vermek istemediğini söyledi bana kalırsa kıza daha yakın:) haftaya kontrole geliyim dedim cinsiyetini merak ediyorum dedim gel bakalım dedi:)
kızlar ikili testin kanını vermeye giderken aç mı gidiyoruz bilen varmı? saat 11:45 te randevum ben o saate kadar aç mı kalıcam
yok canım aç kalmıyorsun hatta ultrasona girmeden biraz bitter çikolata ye bebek baya oynuyo:) sonrada kan alıyolar.

maşallah canım benimkide bugun çıktı doktor iyi dedi.1 ay sonra gel demişti ama bugun konuşurken çok merak ediyorum haftaya geliyimmi kontrole dedim gel dedi :)

hadi ya ben ona cesaret edebilir miyim bilmiyorum
erkek olsa selim koyacaktım kesin kızda net değil ama bir kaç isim var aklımda

bende öykü ve nehir dedim de eşim kabul etmedi bende severim o isimler

isim konusuda ne zor ya daha cinsiyet kesinleşmeden eşim ben koyucam diyo oğlumun kini ben koymustum :)
ama sizin fikir çok hoşuma gitti en azından içinden sevebileceğin isim çıkar.sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah.

hosgeldin caniim umarim iyi gecmistir kisa tatilin..ben de artik sigamaz oldum pantolonlarin esodmanlarin icine yaa..kiz icin ipek ismi hosuma gidiyor benim zeynep de guzel isim hic eskimiyor sonraaaa baska baskaaaa :)) valla gelmiyor insanin aklona begüm de guzel hanimefendi gibi bi anlami var. ayse de hosuma gidiyo bnm. o da eskimiyor hic bi arkadasimin kizinin adi ayse melek'ti cok yakisiyor ikisi bence :)

günaydın uyanın nerelerdesiniz? akşamdan beri kimse yazmamış.çalışan anneler Allah kolaylık versin.
dün doktorumu aradım 2 li testim iyi çıkmış.normalde 1 ay sonra çağırmıştı ben de cinsiyeti çok merak ettiğimi söyledim haftaya gelsem belli olurmu dedim gel bakalım dedi:) azıcık kıza benzetmişti prensesim diye sevmek istiyorum onu inşallah.
Bulantılar ne durumda?günde 1 kere balık yağı kapsulunu içiyorum kan hapımı içmiyorum 2 3 gündür bakalım dedim bulantımı ilaçlarmı tetikliyo diye sanırım öyleymiş daha iyi gibiyim.2 3 gun sonra tekrar başlıycam.suda eriyen calsiyum bide elevitte var ama daha onları içicek cesaretim yok inşallah tamamen geçer bulantım da başlarım.kendinize iyi bakın.

Kızlar sabahtan beri doktordayım göstermiyor benimki cinsiyetini almış kordonu tam ortaya 3 defa girdim ultrasona neler neler yemedim yok göstermiyor babasına çekmiş inat çocuuuum

Kızlar sabahtan beri doktordayım göstermiyor benimki cinsiyetini almış kordonu tam ortaya 3 defa girdim ultrasona neler neler yemedim yok göstermiyor babasına çekmiş inat çocuuuum

Canim hayirlisi olsun simdi ultrason kagidinda bak bakalim genital bolge cikintisi assagiya yataysa kiz yukari dogruysa erkek bu nub teorisinde dogru cikan tespit bir arkadastan ogrenmistim orkidemndiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…